להוציא את צה``ל מהשטחים - מיד!

resh0

New member
להוציא את עראפת מהשטחים - מיד!

ולתת ליורשיו הפוטנציאלים להלחם בינם לבין עצמם עד חורמה!

resh0

New member
אין לכם מספיק בעיות משלכם???

השמאל מצוי על פרשת דרכים בו עליו לקבל אידיאולוגיה חדשה, או לאמץ אידיאולוגיה קיצונית כמו זאת של מר``ץ. כל זה באווירה של דילול הכוחות והתנפצותה של האידיאולוגיה הקודמת. ואתה מוצא זמן להתעסק במתרחש במחנה הימין??? את הבעיות שלנו נפתור בעצמנו! לגבי עראפת: אם זה לא יקרה בקרוב, אז יש לחשוב מה יקרה ביום שעראפת כבר לא יהיה בחיים ויום זה אכן יגיע. אכן תהיינה מלחמות ירושה וסברה ושתילה תראנה כחגבים מול מרחץ הדמים הצפוי שם. בנושא זה אתה לבטח חושש לדון...

אני לא בבעיה.....resh0 !

אני בעד נסיגה לקו הירוק גם ללא שלום! אבל עד שאני אגמור לדון איתך על מהות הקו הירוק, לא ישארו מתנחלים בשטחי פש``ע! (-:

resh0

New member
ואולי לא ישארו פלשתינים בישראל?

דרך אגב לא הבנתי מדוע אתה מייחס לקו הפסקת אש, זכות לריבונות. ישנם הרבה קווי הפסקת אש, מדוע דווקא הם לא מקובלים עליך כזכות לריבונות? בכלל אבקשך לקבוע את הקריטריונים שעל-פיהם ניתן לקבוע זכות לריבונות על כל מ``ר על-פני כדה``א. שים לב! אם תצמא קריטריונים הולמים, יהיה זה הבסיס על-פיו יפתרו כל הסיכסוכים הטריטורייליים על-פני כדה``א!!! לבטח תזכה בפרס נובל... קדימה! בוא נראה מה אתה שווה.

לא ריבונות ולא בטיח....resh0 !

זה קו שאני החלטתי עליו כקו הגבול שלי - תרצה תקבל לא תרצה גם תקבל! אגב, מה אתה מפחיד אותי עם הפלסטינים?

resh0

New member
החלטות בלי סיבות, הן לא רציניות.

כך בעצם נראה השמאל היום... אם קו הפסקת האש ב 67 מקובל עליך כקו גבול, בוא והסבר למה! אל תתביש, תן לנו להבין את ההגיון שלך. אולי אני באמת ``יקבל``??? אני בהחלט סבור כי היום יש לדון ביום שאחרי מותו של עראפת. לאחר שננתח את התהליכים הצפויים ביום זה, אני משוכנע כי יהיו לניתוחים אלו השפעה מכרעת על דרכנו בהמשך התהליך המדיני (אם בכלל).

resh0

New member
כיבוש? מה זה כיבוש???

תן לי דוגמה למ``ר אחד שאינו מהווה כיבוש... אולי באנטרטיקה.

resh0

New member
מי אמר שזה לא מוצא חן בעיניו???

כל מ``ר על-פני כדה``א הינו שטח כבוש! תרצה או לא תרצה. מישהו שכבש ממישהו, שכבש ממישהו....... שטחי יש``ע אכן כבושים, בדיוק כמו כל שטחים אחרים על-פני כדה``א. מה הבעיה כאן?

איך ידעתי מראש..... resh0 !

עד שאני אגמור את הוויכוח איתך לא ישאר אף מתנחל אחד בשטחי פש``ע! (-:

resh0

New member
הגענו לתאכלס ואתה בורח...

עכשיו אני מבין את המשמעות של ``אף אחד לא יכול עליך``...

למעלה