להומואים פה

להומואים פה

תעזרו לי לפתור ויכוח עם חבר שלי(יש פה 250 שקל על הכף) ותעזרו לי לדרג את השחקנים הבאים לפי איזה אחד הכי סקסי: 1.בראר פיט 2. טום קרוז 3.בן אפלק 4. ראסל קרואו(זה מנפלאות התבונה) 5.ניקולאס קיי´ג אני עומד להרוויח 250 שקל טפו טפו טפו אני מרגיש דחף לציין שאני איני הומו

BlueCat

New member
הנה הדירוג שלי

(אבל אלאדין כבר הוכיח שיש לי טעם מוזר) 1. בן אפלק 2. ראסל קרואו 3. טום קרוז 4. בראד פיט 5. ניקולאס קייג´ (איך לעזאזל הוא ניכנס לדירוג???)

MARMELAD

New member
איזה מין דבר זה

"להומואים פה".....?! ההודעה שלך מה זה עצבנה אותי ! מותק, כאן לא גן חיות.

פשוט אמרתי להומואים

למקרה שמסתובבים פה גם כאלה שהם לא הומואים... מה לא בסדר במה שאמרתי?

זורבבל

New member
אומנם אתה לא הומו

אבל דירגת אותם בדיוק בסדר הנכון

.m

New member
תומכת בזורו...

אולי זה לא נחשב, כי אני אישה...
mai

MARMELAD

New member
אני הולך על הדירוג שלך

מה שמראה שגם אם אתה לא הומו... יש לך טעם מצוין בגברים!

אני לא הומו

אני יודע בערך מה נשים אוהבות לפי מה שאני שומע וגם לפי מה שאני רואה. כמובן מה שנשים אוהבות כן גברים שנמשכים לגברים אוהבים. תאמינו לי, חקרתי את הנושא לעומק, ואני לא הומו. (למרות שיש לי דחף להיות שונה}

fayd הפשוש

New member
אוקיי זה הדרוג שלי.

5) ניקולאס קייג´. 4)ראסל קרואו. 3) בראד פיט. 2) בן אפלק. ובמקום הראשון: טום קרוז (אבל אני משוחד ביגלל שקוראים לו טום)

marco23

New member
והדירוג שלי הוא (קצת שונה מקודמיי)

1. בן אפלק (הוא כזה מתוק). 2. בראד פיט 3. טום קרוז 4. ראסל קרואו 5. ניקולאס קייג´ (שממש לא קשור לרשימה הזו) בהצלחה לך,

xanadu

New member
יו ג´קמן../images/Emo99.gif

1. יו ג´רמן 2. י. ג´קמן. 3. יו ג´. 4. י"ג´ האבה האבה

BlueCat

New member
הממ... בדרכי המשונה-משהו ניסיתי

להגיד שאני חולה עליו... שחקן מעולה.

המממ

יש שם לא קצת שאני לא ממש אוהב וחסרים כמה שממש ראויים לאיזכור (ראין פליפה מישו?!). בכל מקרה: 1. בראד פיט. גררר! 2. בן אפלק. לעיתים כוסון, לעיתים צנון. 3. טום קרוז. גמד קטן ושרירי. נחמד, פו-שם. 4. ראסל קרואו. ממש ממש אבל ממש לא הטעם שלי. 5. ניקולס קייג´. אחלה שחקן, אבל סקסי? אולי לסטרייטיות. מומין

אתה לא הומו?

וואלה? ב-ח-י-י-ך! הרי זה ידוע שאנחנו נמשכים לכככככככל הגברים....אתה בטוח?(ציניות רבותי) ולמה טפו טפו טפו? למה לירוק? מה אתה באוטובוס????????!!!!! רק בגלל שירקת אני לא יענה! קצת נימוס! אתה לא בתחנת אוטובוסים או באוטובוס של אגד!

yoavon1

New member
אז ככה.... ../images/Emo13.gif

1. בן אפלק (כאילו... הלווווו....
הוא ביחד עם מאט דיימון... מי בכלל רוצה לצאת מהבית?
) 2. בראד פיט 3. טום קרוז 4. ראסל קרואו 5. מיקי מאוס 6. דונלד דאק 7. שאול יהלום 8. שלמה בניזרי 9. הרב בא-גד 10. ניקולס קייג´... (למה הוא
) יואבון

למעלה