להומאופתים - שאלה!

להומאופתים - שאלה!

ידידתי בהריון בחודש שמיני - וחלתה בשפעת. הלכה לבית מרקחת הומיאופתי וניתן לה תכשיר בשם R-6. רציתי לשאול האם הוא בטוח לשימוש בהריון. תודה.

תכשירי ה-Rאינם הומאופתיים

בסיס ההומאופתיה הוא התאמה אישית מדויקת של חומר הומאופתי לאדם. תכשירי ה-R הם קוקטייל של תרופות הומאופתיות מדוללות כשכל תערובת כזאת מורכבת ממספר תרופות שידועות בקשר שלהן לאיברים או מחלות מסוימים. לעיתים אחד המרכיבים בתערובת הזאת מתאים לאדם המסוים ואז הוא יחווה הקלה. אני לא ממליצה על החומרים הללו בהריון וגם ללא הריון. ההמלצה שלי היא אחת בלבד- לגשת להומאופת ולטפל בכל בעיה ברצינות ובאחריות. הרוקח איננו מטפל וגם אם הוא מבין בהומאופתיה הוא מבין הרבה יותר במכירות.... לשפעת ההמלצה המרכזית בכל מצב היא הרבה מנוחה.... כל טוב עירית

תודה עירית.

ידוע וברור לי כל מה שאת אומרת. פשוט בני הזוג סיפרו לי שהלכו לבית מרקחת הומיאופתי וזה מה שקיבלו. אותי החרידה המחשבה שהקשיבו להמלצת הרוקח (כשהם בהריון) ולכן רצתי לכאן לברר. תודה. אור.

yoelnd

New member
שחור או לבן?

היי ראשית עירית רשמה בפרוש מספר רמדי הומאופי' מדוללות בתרכיב אחד ונצא מנקודת הנחה שמדובר בעיקרון מאותו 'אבא' הומאופ' רק יותר מודרני ומכאן השם: הומאופטיה מודרנית, זה לא סותר את הדברים האחרים שיש צורך לטפל בשורש הבעיה, בנתיים, אפשר ואין בעיה לשימוש בזמן הריון!!! ונגיד שזה יותר בטוח מצמחי מרפא אחרים! אגב, אני יכול להבין את הרוקח שנתן את מה שנתן לא כי אין לו יכולת שיכנוע לבוא לטיפול אישי אלא במטרה לסייע סימפטומי - כרגע! חבל, לדעתי, סתם להביא לפחד ויש להבין כי המקור לפורום הוא מענה זמני עם מחשבה לעתיד טיפולי מעמיק ומודעות גבוה יותר. אנשים מחפשים מזור מיידי, בטוח יעיל לפחות כמו שהורגלו בעבר מאקמול ושאר ........ בבריאות טובה!

למעלה