להולכים בדרך

urifelsher

New member
להולכים בדרך

שלוחי הכוכב – סולארה ע"מ 144-145 מקבל אני על עצמי את מורשתי האלוהית. מקבל אני על עצמי את סמכותי. מקבל אני על עצמי את ההסמכה שלי. מקבל אני על עצמי את האחריות שלי. כך נגזר משמיים בתוקף צו עליון של רב המלאכים מיכאל,שליט צבאות שמימיים ומועצתו של אלוהים. עתה היטהרתם והתקדשתם לקבל את האור הזהוב הבהיר מן השמש המרכזית הגדולה. הצעיפים הוסרו המחסומים נמוגו כדי שתוכלו לראות ובשלמות להיות , מה שאתם באמת. החצוצרות הזהובות הארוכות נישאות אל על פעם נוספת, ולראשונה יוצאת הקריאה לחזור חוצה את המרחב השמימי.

Tal_Ya_Tal

New member
גם אתה מה´שלוחים´../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifURI ../images/Emo42.gif

ד"ש לסולארה, קומאנדור אשתר, רב המלאכים מיכאל וידידנו בן האלוהים
בסדר הזה, אם לא ידעת
גדול ל-כ-ו-ל-ם. מYESHARELAOLIARSEKHMET (שמי הכוכבי) L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
URI??? מקווה שלא נפגעת../images/Emo42.gif זה היה

בשיא הרצינות!!! L&L TALYA

urifelsher

New member
ד"ש לא יודע?היה לי קשר איתם כמה

פעמים בודדות.האנרגיה שהם מעבירים היא "אהבה עדינה ומלטפת" ישר גרמה לי לבכות,קצת מביך בהתחשב שאחת הפעמיים היתה באוטובוס. כל המילה הזאת זה השם?השם שלי פרופ-מלאם שפירושו :הכוכב המנצנץ/המקפץ
לא חושב שבן האלוהים קשור אליהם הוא ממישפחה אחרת להבנתי אבל מי יודע. אור אהבה ואחדות-פלנטרית אורי

rainbow too

New member
אם בן האלוהים ממשפחה אחרת

אז כנראה ששלוחי הכוכב סולארה אינם מהמשפחה של האלוהים. אבל אני לא יודע מי אלה שלוחי הכוכב סולארה, מהו הכוכב הזה, אם הוא קיים באמת או פרי יצירתו של אדם מסויים.

Tal_Ya_Tal

New member
היי rainbow too../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

´שלוחי הכוכב´ הוא שם של ספר שכתבה המחברת/מתקשרת סולארה. סולארה היא על פי ´קריון´ -תאומת הנשמה שלו ובאה להקדים ולפנות את הדרך לבואו. ואכן, סולארה היא זו שהביאה את התקשורים הראשונים על האנרגיה של ה 11:11 כשער בין מימדים. אל ´שלוחי הכוכב´ מגיעים אנשים, הזוכרים שמקורם אינו כאן, אלא שהם כאן בשליחות. ומתגעגעים הביתה
סולארה מזכירה לנו בספר, את הקשר הכוכבי שלנו. את עובדת היותנו שליחים. סולארה מדברת בספרה, בין היתר על חוצנים ומזהירה מפני אלה שכוונתם אינה בהכרח בונה. היא מדגישה בספרה, שישנם חוצנים המעורבים עמוקות, הצופים בכדור הארץ שלנו במטרה לסייע לנו במעבר את המציאות הגדולה יותר. אלו הם חברי הקונפדרציה הכוכבית הבין-גלקטית, שמקורם הוא במערכות הכוכבים הגדולות ובשערי הכוכבים יש להם שני בסיסים על כדור הארץ. אחד במדבר גובי והשני בארה"ב. אנשים בעלי ראייה אנרגטית יכולים לראות אותם. תפקידם של חברי הקונפדרציה הכוכבית היא לשמור עלינו, שלא נהרוס את כדור הארץ. הם נזעקו לכאן בעקר לאחר שהצלחנו להרכיב את פצצת המימן. עד אז, הסכנה לא הייתה כל כך ממשית. ועל כך מדבר גם אשתר בספרה של ´טואלה´ שמתקשרת אותו, בשם זה. אשתר הוא המפקד של הכוחות הללו ועל פי עדותו, הוא מצוי תחת פיקודו של המלאך מיכאל, שמצוי תחת פיקודו של מיודענו ´בן האלוהים´ על סולארה אפשר למצוא חומר באתרים שלה וגם לאשתר ישנם כמה אתרים. אני מצרפת קישור: L&L TALYA

urifelsher

New member
משפחת נשמות או ישויות גם להן יש

משפחות ואחוות למינהן.

Tal_Ya_Tal

New member
השם הוא../images/Emo42.gifישראלה../images/Emo42.gifאוליאר../images/Emo42.gif

סקמט ובמכוון נכתב כפי שהוא נכתב מפני שיש נטיה לבטא את חלקו הראשון כמו הצורה הנקבית של שם המדינה ולא היאבהחלט לא! אלא ישר-אלה. אף פעם לא שאלתי מהי המשמעות של השם. א-ב-ל חלקו האחרון, זהה לשמה של האלה המצרית, בעלת פני האריה. המשרתת המסורה של רא. היא קשורה לשמש. ואני נראיתי באחד הגלגולים כמוהה (בעלת פני אריה- כמו הישויות שהגיעו מסיריוס). אני מכירה את האנרגיות האוהבות שלהם הם באמת גורמות לגעגועים. ו...לפחות על פי אשתר, הקומנדור של הפדרציה הבינמימדית של העולמות החפשיים, ישוע, הוא ´המפקד העליון´ שלהם. מתחתיו מצוי המלאך מיכאל ומתחתיו אשתר. עוד שייכים לפדרציה הילריון, קורטון,אתנה ואלג´נון. סה"כ בהיררכיה השמיימית הוא יושב גבוה ביותר אינך חושב? שכן הוא התאחד עם אביו, עם המוחלט.
L&L TALYA

DaViD3.11

New member
ואני חשבתי שמטטרון הוא

ה - deputy של אלוהים... בכל אופן, אשמח אם תרחיבי על הכל (ואנא בלי קישורים לאתרים באנגלית, אני לא אוהב לקרוא דברים מעניינים באנגלית - מוציא את כל החשק). באהבה - אני

Tal_Ya_Tal

New member
מטטרון../images/Emo42.gifאו לורד מייטריאה../images/Emo42.gifכפי

שנהוג לכנותו בעולם, הוא עוד פאן של בן האלוהים. ב-ע-צ-ם, כולנו בנו האחד והיחיד של אלוהים. אולם כל מי שמגיע לאיחוד עם אלוהים, כלומר מגיע לתודעת ´משיח´ הוא ´סגן´ שלו. ו..אפרופו אתרים באנגלית, צר לי, אבל רק שם יש חומר באמת רציני, ששווה קריאה/למידה. לא מוכרים לי אתרים בעברית בנושאים כאלו ואני לא דוברת שפות זרות אחרות
אבל אם אתה מכיר, אשמח לפרסמם בשביל מי ש´אין לו כח´ כמוך לקרוא באנגלית L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
מטטרון../images/Emo42.gifאו לורד מייטריאה../images/Emo42.gifכפי

שנהוג לכנותו בעולם, הוא עוד פאן של בן האלוהים. ב-ע-צ-ם, כולנו בנו האחד והיחיד של אלוהים. אולם כל מי שמגיע לאיחוד עם אלוהים, כלומר מגיע לתודעת ´משיח´ הוא ´סגן´ שלו. ו..אפרופו אתרים באנגלית, צר לי, אבל רק שם יש חומר באמת רציני, ששווה קריאה/למידה. לא מוכרים לי אתרים בעברית בנושאים כאלו ואני לא דוברת שפות זרות אחרות
אבל אם אתה מכיר, אשמח לפרסמם בשביל מי ש´אין לו כח´ כמוך לקרוא באנגלית L&L TALYA

anomarel

New member
מסדרים וסדרים

ברכות נשמות ! בנוגע למי הסגן של אלוהים ישנם תשובות כמספר הסגנים. הנסיון להבין את ההירארכיות הנו בעיתי משהו שכן ברמת התפקוד בו הן קיימות ישנה רמה גבוהה של אחדות ולכן מנקודת מבטנו הדברים מתערבבים.הדברים הבאים הם הבנתי לעניין הנובעת בעיקר מהתנסות ישירה ובחלקה ממידע ממקורות שונים שנשא להרגשתי את התדר של אמת גבוהה. מייטריה לדוגמא הנו תואר בסנסקריט שמשמעותו מורה עולמי. עד לשנים האחרונות היה בודהה המייטריה (אותו מורה נעלה שהתגלם בפעם האחרונה כסידהרתא גואטמה) אשר הוחלף על ידי אל-מוריה A.K.A אברהם אבינו. מטטרון לעומתו הוא (על פי מקורות רבים- מהקבלה דרך מפתחות חנוך ועד תקשורים ישירים) הביטוי המושלם של הנשמה האנושית. המלאך שבו מוגשם המבנה האנרגטי שנקרא גוף אדם קדמון. ישוע בן יוסף הלא הוא המורה הנעלה סנאנדה, מתקיים כישות וכמורה אשר אכן הכתיב את "קורס בניסים" המופלא וממשיך להוביל את האדם בדרך האיחוד. ה"סגן" המדובר של אלוהים הוא מה שנקרא משיח או CHRIST (בלאטינית) שהוא אחת משלוש ההתבטאויות של האלוהות. בהסטוריה האנושית היו כמה גילומים של משיח (OVERSHADOWING) המלא שבהם הינו אכן ישוע שהתעלה כתוצאה ישירה מהסכמתו לשמש כלי טהור למשיח. היו עוד כאלו - בודהה, קרישנא, מוחמד,משה, ובימינו סתיה סאי בבה. למעשה כל אחד מהמורים הנעלים בהיסטוריה הקרין בצורה כזו או אחרת את עוצמת משיח. אהבה רבה אחים ואחיות אנומראל אספרא מלכיצדק

anomarel

New member
אדם הראשון

כהוספה לקודם אני מסכים, כמובן, עם טליה לגבי אחדות הבנות דהינו אלוהים אחד ובן אחד שכולנו הינו. לפני זמן מה כתב כאן מישהו על כך שלא מוזכר בשום מקום שאדם התעורר מן התרדמה שהטיל עליו אלוהים. שימו לב שהתורה נפתחת באות ב שהיא 2 ודואליות התורה אינה ספר אחדות אלא מדריך כיצד לצאת ממנה. ההבנה שהופיעה בי אמרה שאדם הראשון עדיין חולם חלומות פיצול בשעה שהוא נח לו בשלווה לא מופרעת בגן העדן. ב-אמת אנו חלומותיו/חלקיו של אדם הראשון שמעולם לא פוצל והנו עדיין שלם ומושלם כפי שנברא. אהבה רבה אנומראל

Tal_Ya_Tal

New member
תודה../images/Emo42.gifאנומראל../images/Emo42.gifעל ´התיקונים´../images/Emo42.gif

והתוספות
L&L TALYA

anomarel

New member
סליחה ומחילה

טליה אהובתי ! לא היה בכוונתי ל"תקן" אלא לתת את חוות דעתי והבנתי את הנושא. אהבה רבה אנומראל

Tal_Ya_Tal

New member
אין על מה לסלוח../images/Emo42.gifאנומראל../images/Emo42.gifכי

אין על מה לכעוס (קורס בניסים
)
באמת ובתמים LOVE & LIGHT TALYA

למעלה