להוולד מחדש.

סיר חע

New member
להוולד מחדש.

אם הייתה ניתנת לכם הזדמנות להוולד מחדש, מתי הייתם נולדים? איפה הייתם נולדים? איך הייתם נראים? וכמה האופי שלכם היה שונה ממה שהוא עכשיו? פרטו נמקו והסבירו.

Komm Zu Mir

New member
לא הייתי נולדת מחדש.

כלומר, לא הייתי בוחרת להוולד מחדש.

תפלספות

אם אני אוולד מחדש? אני אשאר עם אותו ידע ואופי כמו עכשיו או שמא הייה ישות אחרת לגמרי? אם כן אז מה שווה לי להוולד מחדש? ממילא אני לא אזכור כלום ואהיה מישהו אחר...

אממ

אני מניחה שהייתי מדמיינת את עצמי גרה בחו"ל.. אולי אנגליה או בריטניה.

../images/Emo6.gifאנגליה ובריטנה?נכון שהן לא בדיוק אותו הדבר

ועדיין אנגליה נכללת בבריטניה.

Shira Esther

New member
הייתי נשארת בדיוק ככה.

בגלל שעם הכל, עם כל הדברים הפחות טובים, אני לא מסוגלת לחשוב על עצמי אחרת. אני שמחה שנולדתי בתור יהודיה, במשפחה שלי, אני שמחה שנולדתי בתקופה שבה אני בתור אישה יכולה לשנות, ולא- לא הייתי בוחרת להיוולד בתור גבר בתקופה אחרת. אני די מרוצה מאיך שאני נראית, והאופי שלי ממש לא מושלם- אבל על זה צריך לעבוד, הלא כן?P:

אולי תופתעו[ותצחקו..]

אבל בא לי לנסות את המין השני..|נקרע|חחח הייתי רוצה להיוולד בתור בת יפה,עם שיער שחור,חייכנית, וזהו,חחח

Lady In Blues

New member
ב'מת?

רוצה להיות אישה? :) ליום ההולדת אני אקנה לך סיליקון, פאה ו20 ערסים מזילי ריר שחולקים תא מוח אחד. ובתור בונוס, אני גם מתנדבת לקפוץ פעם בחודש ולבעוט לך בביצים במשך שלושה ימים רצופים, בהפרש של ארבע שעות בין כל בעיטה ואפילו להשפריץ לך צבע אדום על המכנסיים בהזדמנות אקראית! כמובן שאני גם גובה 10% מהמשכורת החודשית שלך (כי זה מה שמורידים כשאת אישה), ובתמורה תקבל עקבי סטילסטו.

theleeshes

New member
כן אבל להיות זכרים זה כ"כ משעמם.

ושכחת את הורדת השיער בכל הגוף [!]

למעלה