|להודעת פרישה מהבלוג!!!!!!!!!!!!!!!

|להודעת פרישה מהבלוג!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו לא מוכנים לשדר!!!!!!!!!!!! בבלוג שהוא לא אמין. ויש בו משחק מכור ההפסד כולו שלכם תפוז.כי אני יודע שאתם מקבלים כסף על כול אחד שנכנס לאתר. אנחנו הינו שווים את זה והבאנו לכם הרבה צופים ביושר חבל ש.. ככה זה נגמר מלוכלך ותמיד אים זוג מהחלומות תבדקו למה? זה קורה תמיד???????? שיהיה לכולם חג שמח וכשר ובהצלחה ביייי

0SUPERBOY0

New member
היא עובדת עליכם 1 באפריל

soofgania

New member
יצא לי לצפות בכם

פעמיים שלוש..ובאמת אתם אחלה.זוג מהחלומות זכו בתחרות כי היה להם רייטינג גבוה יותר והכל נעשה בצורה חוקית,אני מבינה את תסכולכם,כל אחד מעוניין לזכות לאחר שהשקיע ואני בעד שלמקום שני תהיה מתנה שווה בכדי למנוע תסכול בעתיד שכביכול כל ההשקעה הלכה לטמיון.. חבל שאתם מכניסים לכם סרטים לראש,אין פה משחק מכור,והתקלות שהיו אתמול בשידורים זה לא דבר חדש היו תקלות גם כשלא היתה כלל תחרות. יכול להיות שכגודל הצפיה כן גודל האכזבה,צריך לקחת את התחרות בתור ספורט לא לצפות לכלום וכך גם לא מתאכזבים. בהצלחה לכם בכל אשר תחליטו

אני מסכימה עם סופגי

וחוץ מי זה תתנמחו בזה שחוץ ממתנה מקום שני זה מקום דיי מכובד אז לפחות בשביל הגאווה זה מספק ....אתם לא חושבים ככה? וגם חבל שאתם פורשים אולי בתחרות הבאה תנצחו מי יודע , ואולי גם היו מתנות שוות יותר, בלי קשר לזה גם אני במקומכם הייתי מפרגנת לזוג מהחלומות אפילו שניצחו אותכם כי אם אתם הייתם מנצחים והיו מפרגנים לכם זה היה נחמד לישמוע את זה אז תחשבו על זה ככה ....שהיה לילה וטוב וחג שמח

JAMES 1

New member
שרלילונת---------הסיבה שהפסדתם.....

שמעתם פעם את הגניחות הנהדרות של אנג'ל ? לא משנה כמה פעמים מסבירים לכם ,אתם לא קולטים ..... העובדה שיש מוסיקה חזקה במחשב ושלא שומעים אותכם מורידה לכם את הרייטינג באופן משמעותי ! אם היינו שומעים את הגניחות שלך,שרלילונת, בזמן שבן זוגך מזיין אותך היו לכם הרבה יותר צופים בכל זמן נתון ! אם אתם חייבים מוזיקה -תארגנו לכם טייפ ברקע ואל תקלקלו לצופים את ההנאה ( ולכם את הרייטינג ) תבינו : לראות אותכם מזדיינים בלי לשמוע ,זה כמו לצפות בסרט אילם !!! זה פשוט משעמם ! עובדה שבובה בסטייל לקחו לכם אתמול מאות צופים למרות שלא הראו כמעט כלום.... ועובדה שזוג מהחלומות זכה שוב...... הגיע הזמן שתקשיבו לעצות ותפנימו אותם !

אני לא מבינה.

אתם משדרים בשביל תפוז או בשבילכם?!?!?! תשדרו או לא תשדרו. תמיד יש תחליף. ומתי תפנימו שתפוז קיים לשרותכם, ולא אתם לשרתו. תבינו שלכל משדר ומשדרת יש תחליף. אתם כלכך קשקשנים, שביננו אתם הרבה יותר זקוקים לתפוז. מאשר הוא לכם. ולמדו לנצל את המקום הזה לדברים חיוניים. חבל שכל אחד ואחת מיכם משדרים בשביל לזכות בתחרות. זה מעיד על חסכים רבים. נורא עצוב. (והגבתי לאחר התאפקות רבה). ניסיתי להיות עדינה. בחיי.

0SUPERBOY0

New member
חחח ילדה?..תקשיבי טוב

אני לא משדר פה ..אבל עדיין אני גולש פה ולכן יש לי זאת להביאה את דעתי את מדברת שטויות גם תפוז צריכה אותנו מה זה תפוז קיים לשרותינו ?!?!?!..גם אנחנו קיימים לשירותו!! וחוץ מי זה אל תשקחי שאנחנו הגולשים אנחנו הלחם של תפוז אם לא היו גולשים לא היה לתפוז פרנסה כי בלי צופים וגולשים תפוז לא תהיה קיימת תביני את זה תפוז היא רשת אינטרנת שמספקת לנו שרות גלישה אבל אנחנו מספקים לה פרנסה ותחשבי על זה ככה שתפוז זה כאילו חברה מסחרית ואנחנו הקליינטים שלה ובלי קליינתים (קונים) היא לא תישרוד כי אנחנו הפרנסה של תפוז ולא תפוז הפרנסה שלנו ואם אין קונים העסק נופל מבינה?... וזה אליך ולגבי התחרות באמת אתם לוקחים את הכ"כ ברצינות כאילו אין לכם כלום חוץ מי זה אבל תאמת אני לא נהנה ממריבות אבל מצחיק אותי הפיגור של האנשים פה אך אתם רבים על כרטיס טיסה מיסכן חחח זה פשוט דבילי!!

אתה ממש לא צודק.

איך הגעת למסקנה כה רדודה. נו טוב. מה יש כבר לצפות מעלם שכל רצונו שיגידו לו כמה הוא חשוב לבלוגים. תפנים. הם לא זקוקים, לא לי, לא לך, ולא לעוד רבים אחרים. ולדעתי אתה תבין ותפנים את זה רק אם הם יחסמו אותך. אז תמצא עצמך יושב באמוק מול המחשב. ומחפש לך דרכים אחרות להכנס לבלוגים. או שאולי שוב תכחיש. הרי רוב חייך הם בהכחשה. נ.ב. חסוך ממני תגובה. אתה נראה מפה מקרה אבוד. ואני אין לי פנאי להקדיש לכאלו. רק טוב!

0SUPERBOY0

New member
בואנה את ממש מטומטמת תסלחי לי

את עוד אומרת שאני עושה צחוק מעצמי ....את ממש סתומה אני במקומך לא הייתי מגיב אפילו את מדברת כאילו חוץ מתפוז אין שום דבר אחר אולי הם לא זקוקים לך ולי אבל הם בהחלט זקוקים לשאר הגולשים ,,, נכון שגולשים מתחלפים אבל אל תשכחי שגם צ'אטים מתחליפים וחוץ מתפוז יש עוד הרבה בלוגים וצ'אטים ואני לא אפרסם את זה פה כי זה לא מכובד ....ואפילו שאני מדבר ככה אני עדיין מכבד את תפוז אני רק אומר את האמת ואת המציאות .... אולי את ילדה קטנה ולכן את לא מבינה את העיניין אני לא אומר שרק תפוז צריכה אותנו אולי גם אנחנו צרכים אותה אבל אם אנחנו צרכים אותה זה רק כדאי ליגלוש הם צרכים אותנו להתקיים כבר אמרתי לך ואני אגיד את זה שוב בלי גולשים לא תהיה תפוז תביני את זה...!! אני אתן לך דוגמה קחי למשל את הטלוויזיה ..על מה בנויים הערוצים את יודעת?...על רייטינג...ומה זה רייטינג?..רייטינג זה אחוזי צפיה ...אם אין ריייטינג הערוץ נופל כי אין מי שיצפה בערוץ וכשאין צופים אין כסף מבינה?...אז אינטרנט זה קצת שונה זה מבוסס על אחוז גולשים ואתרים יש מלא כמו שיש מלא ערוצים בטלוויה.. כך שעם יחסמו לי ערוץ אחד יש לי עוד מלא ערוצים כך שגם לא אכפת לי שיחסמו אותי מי פה תפוז זה לא הכול בשבילי אני אוהב את האתר אבל עדיין לא פוחד מחסימות ..ועוד משהו ..למה את חושבת שתפוז עושה תחרויות ....כדאי לחלק לנו מתנות כי הם טבי לב?....מה הם ניראים לך סנטה קלאוס?...הם עושים את זה כדאי לפתות גולשים ויבואו כמה שיותר גולשים וישדרו........... יש להם אינטרס וזה לגיטימי ...אין לי בעייה עם זה ביכלל הם רוצים לעשות כסף וזה זכותם ..כל עוד הם עושים את זה ביושר אין לי בעיה עם זה אבל עדיין לא זה הבעיה פה הבעיה היא שאנשים מטומטמים כמוך שלא מבינים כלום מהחיים שלהם באים ומדברים שטויות ועוד אומרת שאני מדבר שטויות טוב מה אני מבזבז פה את הזמן שלי עליך וביכלל חבל שאני תורך להסביר לך גם ככה את לא מבינה כלום אולי כשתגדלי תביני ילדה

YOSSI331

New member
אני קןרא את הדברים -------->

ולא יודע עם ליצחוק או ליבכות היתה תחרות היסתימה אז מה קוררה המריבות נהיות בין גולש לגולש אחר וייורדות לפסים נורא נמווכים אנשים תפסיקו לריב אני בטוח ששרלילונת המקסימה תחזור ללשדר אחרי שתירגע קצת ואיחולי לזכיתם של הזוג מהחלומות אז אל תרדו לרמות נמוכות ותיגלשו בכייף תפוז צריך אותנו יותר מאשר אנחנו אותו אז אנשים תחייכו ותיגלשו בכייף כי גם במבוגרים צריך להיות כייף ליגלוש ולא רק חרמנות אז יאללה תהנו

שמעון 101

New member
בענין פרישה מהבלוג

שלום לך בתור אחד שצפה בך הרבה וגם בזוג מהחלומות אז דבר אחד אני מצטער שאת עוזבת וחבל זה כמו בספורט יש מנצחים ומפסידים ועוד דבר אצל הזוג היה הכל אותנטי עם מיקרופון פתוח והכל בחי ואצלך היה מוזיקה ברקע והאמת גם בלי זיונים עשית כאילו ולא נתת לו כל כך לזין רק ביום האחרון והצופים אוהבים גמירות בשידור חי ואף על פי כן את צריכה להמשיך כי זה ספורט ולכי תדעי אולי הפעם תצליחי ותזכרי בלי מוזיקה ברקע מקווה שנראה אותך בהמשך בכל זאת זה ספורט תבלי בנעימים איפה שלא תהיי

יש לי רעיון ענקקק כנסי.

תשברי את המחשב שלך. את וכל המפגרים שמשדרים סקס לעיני עשרות קטינים בלילות. שאתם קיבלתם את הפאקינג חינוך שלכם בבית. וזה מה שאתם משדרים בלילה. חלונות האדומים כבר לא מספיק טובים אאהה? פשוט גועל נפש של דבר. בשביל פאקינג פרס תמכרו את הגוף שלכם לעיני עשרות חולי מין סוטי סדיסטים פדופילים.. ואז חדשות . לא עלינו. זאת נאנסה זה נאנס וזה נחבל. אתם האשמים ולא אף אחד אחר!!!!! מוכרים את הגוף שלכם בשביל חתיכת פרס . הבנתם את זה או לא? ואם חשבת לפרוש עשית בשכל. את הבמה וכולם צוחקים עלייכם ועל אחרים!!!!

למעלה