להוא שהיתעצבן עלינו

TribelFix

New member
להוא שהיתעצבן עלינו

שמע אחי אני מבין אותך אתה אוהב את המוסיקה שלו ויש אנשים שלא אני אחד מהם לא בבאתי להגיד לך על תישמע אותו יותר עזוב אותו פשוט זה מעצבן אחרי שהוא אמר בטלויזיה ב ערוץ 2 ליפני כמה זמן שהוא יצר תמוסיקה טראנס הישראלית מישהו ביכלל בנינו יש על azax syndrom CPU ועוד כמה טובים הוא לא מגיע לשליש מהמוסיקה שלהם ובוא נדבר על הישראלים VIBE TRIBE מיבחינתי כימעט לא רואה עף ישראלי במוסיקה שלו ועל תיקח את זה אישי אחיי פשוט אני אומר את מה שאני מרגיש ולא בישביל שאתה תיתעצבן או משהו פרשה כתבתי חח

psygoblin

New member
וואלה

מסכים איתכה אבל אל תישקח שהוא התחיל את הפול און,שלא תבין לא נכון אני אוהב את כול סוגי הפסיי אני חיי אותם אבל כול סוג הוא למצב שונה בחיים בין אים אתה בבית או באוטובוס אפילו במסיבה לכול שעה יש את הסיגנון שלה.

TribelFix

New member
עזוב אחי סקאזי לא רמה

אבל מה מה שאהבתי באמת זה היה את הכימיקל קראוו זה באמת הרכב בן זונה וסקאזי איתם יענו אבל אהבתי רק את וויד אקסייל ופסיכוטיק מיכרו

psygoblin

New member
נכון

אבל אל תישקח שהוא גם פעם היה במכתרת כמו ינפקתד שממש נהיו מיסחריים אבל בהתחלה הם עשו לעצמם את הכבוד אים קלסיקל משרום.פסיכוטיכ מיכרו הם תותחים אל זה אין ויכוח שלא נדבר אל ווינתר דמון שהוא מלך

פיי

פסייקוטיק מיקרו תשמע הם גרועים! גם ווינטר דימון הוא אשכרה עושה פול און עם כמה קריצות של דארק. בלי השקעה בלי כלום. נכפכו להיות סקאזי.

TribelFix

New member
מה!!!

חח פסיכוטיק מיכרו גרועים עזוב אותך אחיי מה יש לך יש לי סרטן שלהם של כול הכימיקל קראוו הם אזריים ביותררר אין בכלל מה להגיד עליהם אבל גרועיםם חח הרסתה אותי עכשיו

TribelFix

New member
מה גרועים מהה !!

הם לא גרועים ביכלל אבל אין מה לעשות כול אחד והסיגנון שהוא אוהב .11!! !!!! (*+*) +{ }+ איזה השקעה חח !! &&

צודק אחי

"כל אחד"...

sagsix

New member
שמע יש כול כךך הרבה אומנים ...

אני אישית אוהב מידי פעם לישמוע את המוזיקה של כול החברה האלה זה מקפיץ חבל על הזמן מה שכן אם הביאו הרבה כבוד למדינת ישראל.... אישית אני לא כול כך אוהב אותו אבל...

TribelFix

New member
חח חחחח

מה אתה נפוך אה וויב טריב תותחים לפחות הטראקים שיש לי אהבתי גם את כול האלבום שלהם הם אחלהה קיצוררר תותחים אולי זה פשוט לא הסגנון שלך

skazi113

New member
יש פיתגם שאומר...

+-*+- על טעם ועל ריח אין על מה להיתוכח +*+*

Mike A

New member
יש אמרה שגורסת

"עד מתי פברואר 05" סעמק אני צריך קבן

X Ripper

New member
המישפט הזה נפל כאשר

מייקל ג'קסון הפך ללבן.........