"להדק את החגורות"

יפה ש

New member
"להדק את החגורות"

הי אודי, מילה ושאר המומחים, מה שלומכם? מזמן לא "נפגשנו", אני רואה שהחום לא משפיע עליכם יותר מידיי - אתם ממשיכים במלא המרץ, כל הכבוד! נתקלתי בציור של אישה כבת 45 , ציור משפחה, קצת ילדותי (למשל חצאית "שקופה" ודרכה אפשר לראות את הרגליים, שניים מבני המשפחה "שוכבים" במקום לעמוד כמו השאר ) אבל מה שבולט במיוחד בציור אלו החגורות שמצוירות לכל אחד מבני הבית. ישנה הדגשה בעובי ובלחץ הקו, בגודל היחסי למותניים ובהוספה של אבזם לכל חגורה. אשמח לשמוע איזו משמעות יכולה להיות לציור חגורה.

אולי תסרקי לנו ? כך נראה גם את

החצאית השקופה, שזו אטרקציה בפני עצמה, וגם נצפה בחגורות. אני שלומי טוב אם כי מאד מאד עסוק ולחוץ מכל הכוונים, עבודה, גם שיפוצים בבית וגם בילויים. היום למשל עשינו יום כייף בבריכת גורדון בת"א, גם בשבת היינו שם. בלחץ הקהל גלשתי במגלשות המים, גם בתלולה, דחפתי ילדים בתור, ואחרים דחפו אותי, העיקר שהיה כייף. אז בינתיים ביי ותבלי בחופש.

מילה1

New member
הי יפה! טוב לראות אותך גם כאן

מעניין איפה אסטראל בעניין הציורים? אני בהחלט לא ממשיכה במרץ- החום ממיס אותי ואני רובצת כל הזמן במזגן ומול סרטי DIVX (כפי שאת יודעת...) ולפעמים כדי להשקיט את המצפון ולמנוע התפתחות צמיגים מיותרים, הולכת לחוג אירובי והתעמלות (דרך אגב גם הורדתי באינטרנט גם סרטי התעמלות של TAE-BO וזה גם נחמד להתאמן איתם מול המחשב). אני לא יודעת הרבה על ניתוח ציורים, אבל יש כמה ספרים שכדאי לקרוא (אני אקרא בקרוב, כשאצא קצת מהלחץ החופשתי-קייצי, אולי אמצא משהו על חגורות)- הספר של עדה אברהם למשל ויש של עוד מישהו ששכחתי.

מילה1

New member
שמתם לב כמה פעמים כתבתי "גם"

עוד סימן שהמוח שלי נמס לו לאיטו...וגם מתאדה...

למעלה