להדביק או לא להדביק... ?

ToofGib

New member
להדביק או לא להדביק... ?

אז כן, סיימתי עוד פאזל נחמד.. והפעם חשבתי על לתלות אותו על הקיר. השאלה היא איך להדביק אותו? האם קרטון ביצוע מספיק? מזכרוני בעבר פשוט הקרטון ביצוע או הקאפה היו "מתעגלים" ברגע שהדבק היה מתייבש, מה שהגיוני.. איך אפשר למנוע את זה? תודה :) אלון

Puzzluna

New member
הדבקה...

גם מהנסיון שלי הקרטון ביצוע מקבל עיוותים. באיזה גודל הפאזל?

ToofGib

New member
רק 1500..

קטן וקולע. למרות שאבד לו חלק, אבל גם זה ייפתר. מה עושים עם יותר חלקים? לא חושב ש3000 יכנס לקרטון ביצוע רגיל.. או אפילו לקאפה שהוצע כאן בנוסף.. שלא נדבר על יותר..

Silly LoveSong

New member
מסקנטייפ../images/Emo70.gif

הופכים את הפאזל ומדביקים רצועות מסקנטייפ עבה (החום הזה) בצורה של שתי-וערב, עם רווחים קטנים. ככה כל החתיכות מודבקות ביחד, וככה אפשר גם לגלגל את הפאזל (כלפי חוץ) ולקחת אותו בנוחיות לממסגר! (כל הזכויות שמורות לי. פטנט רשום.
)

7ellcת

New member
אני לא חברה בפורום אבל יש לי הצעה..

אני מרכיבה הרבה פאזלים ככה שלמסגר כל אחד זו לא אופציה עבורי.. אני מדביקה את הפאזל על קאפה ושהוא מתייבש קצת אני שמה עליו אנציקלופדיות (אמא שלי בטח לא חשבה שזה מה שאני אעשה איתן..) בכל מקרה הקאפה מתעגלת בשלב זה כיוון שהצד עם הפאזל יותר כבד מהצד השני אז מרחתי דבק על גבי הצד ללא הפאזל ושהוא התייבש שמתי מתלה ותליתי.. אהממ אני לא טובה בהסברים
..בכל מקרה השיטה הזו הצליחה... והפתרון בקיצור: פשוט למרוח דבק משני צידי הקאפה, לא רק בצד של הפאזל..

למעלה