M maof New member 20/3/06 #11 אמאלההההההההההההההההה../images/Emo12.gif ת'אמת שמחפש ת'מיסטיקנים הסינים מעוף
M maof New member 20/3/06 #20 בכדי להסיר כל ספק../images/Emo70.gif המיסטיקנים הסינים שלמה ארצי ונורית גלרון מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי מעוף
בכדי להסיר כל ספק../images/Emo70.gif המיסטיקנים הסינים שלמה ארצי ונורית גלרון מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 20/3/06 #19 בוא רגע... אחורי האייקון הזה מה אתה מקליד לו לבד... תלחץ שוב על caps lock... למה זו לא פם ראשונה מה אני תופסת לך עם... NGU;
בוא רגע... אחורי האייקון הזה מה אתה מקליד לו לבד... תלחץ שוב על caps lock... למה זו לא פם ראשונה מה אני תופסת לך עם... NGU;
D destiny36 New member 20/3/06 #33 מזכיר לי את אבא שלי תמיד היה נותן לי לצאת לדרך לבד אבל מצייד אותי במפה
M maof New member 20/3/06 #35 בוודאי...../images/Emo45.gif מפה+מצפן+מונה גייגר+שחפ"צ+קפל"ד אם כבר אז לא להשאיר פרצות מעוף
M maof New member 20/3/06 #39 יוווווווווווווווווו ../images/Emo12.gif הייתי בטוח שאל כבר לא כאן ואני יכול לעשות כל העולה בדעתי מעוף
יוווווווווווווווווו ../images/Emo12.gif הייתי בטוח שאל כבר לא כאן ואני יכול לעשות כל העולה בדעתי מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 20/3/06 #40 אתה אמרת... ברור שאני עם עין אחת פתוחה ונשאר ערני אני אימצתי