להגן על הילדים

להגן על הילדים

והבוקר העיר אותי אחי בפון , ספר איך הקטנה בת ה4.5 נפצעה אתמול אתמול בערב אחי לקח את האחיניות לבדוק את הגלגליות שקנה לבת 16, והקטנה בת 4.5 ךלקחה עמה עם הקורקינט נסעה בפארק , היא נתקלה באבן ועפה ונפצעה בראש וביד הוא איך שהוא עצר את הדם בראש, ונסע איתה למיון ששם שטפו אותה מהדם ,הדביקו לה את החלק שנפתח בראש , במזל זה נגמר בפציעה שהודבקה (במקום תפר) ובעור שנשרט במרפקים , היום היא בבית במקום ללכת לגן , כדי לשמור על התפר ועל המרפק שנפצע יש לי בקשה אנא הגנו על הילדים הרוכבים על אופנים גלגליות וקורקינט . אילו כלים מסוכנים לילדים החמודים , העור שלהם עדין הם נפצעים בקלות כהכנות ליום הכיפור ראיתי אתמול עשרות אופניים המחכים לילדים , קוראת למגן את גוף של הילדים באופנים ובסקט בורד , לרכוש גם קסדות לראש ומגינים לידיים ולרגליים הקטנות

הנפילה הראשונה שלי

בתור ילדה לא רכבתי על אופניים. על גלגיליות כן. אז לא היו רולרבליידס (הם לפחות לא היו כל כך פופולריים כמו היום) והחלקתי על סקטים (כפי שנהוג היה לקרוא להם אז), אחרי שלמדתי את המיומנות הזאת ממדריכה מקצועית במקום שהיה מיועד לכך. על אופניים לא הצלחתי כל שנות ילדותי ללמוד לרכב (נו טוב, למען האמת גם לא היו לי יותר מדי ניסיונות) ורק לפני חודשיים התחלתי ללמוד והיום אני כבר רוכבת. זה ממש כיף בהתחשב בעובדה שאם רק לפני שנה מישהו היה אומר לי שבתחילת השנה הנוכחית אני כבר ארכב על אופניים לא הייתי מאמינה. פעם היה לי חלום שבו רכבתי על אופניים בחלום ומתוך כך הבנתי שאני חולמת. הרי לא יכול להיות שפתאום אני רוכבת על אופניים באמת... אבל עכשיו אני רוכבת אבל כאמור לא ממש מיומנת. לפחות בכל הנוגע לרכיבה בעיר. אני אף פעם לא יודעת איפה יותר בטוח לרכב: על המדרכה העמוסה באנשים וכלבים, שאותם אני דורסת לפעמים או על הכביש שיש בו מכוניות. בדרך כלל אני בוחרת מסלולים שבהם יש שבילי אופניים, זה עוזר ברוב המקרים אבל בהרבה מקרים גם שבילי האופניים הופכים לשבילי הולכי רגל ולמקומות לכל מיני אירועים. כך יצא שביום שישי האחרון, כשרכבתי, נסעתי על מדרכה יחסית צרה ובגלל זה וגם בגלל שזאת הייתה ירידה כנראה שלא הצלחתי לבלום בזמן, התנגשתי בעמוד ונפלתי. הפעם הראשונה שממש נפלתי מהאופניים. יש לי קצת שטפי דם ברגליים אבל הם מהסוג שעובר, היד שקיבלה את המכה כאבה לי במשך יומיים אבל הכאבים הולכים ופוחתים וכמעט נעלמו לחלוטין. אני כבר לא ילדה, יש לי גוף של אישה בוגרת. ילדה שהייתה נחבלת בצורה שאני נחבלתי בטח הייתה ניזוקה בצורה יותר רצינית. ובכל זאת אני קצת מצטערת שלא למדתי לרכב בתור ילדה. כן, צריך להגן על הילדים ומעבר ללשים להם מגיני בטיחות, ללמד אותם גם את כללי הבטיחות כשהם רוכבים על אופניים, סקייטבורד, קורקינט או כל דבר אחר. אבל לא לתת להם בתוך כך לאבד את האמונה בעצמם. גמר חתימה טובה לכולם.

אחד הפחדים שלי בתור גננת זה שמשהו יקרה

לילדים ואני מאוד שומרת על הילדים שם, לא מביאה להם דברים קטנים שיכולים לבלוע, שומרת עליהם היטב כאילו הם הילדים הפרטיים שלי. מקווה שהאחיינית מרגישה טוב יותר
.

הקטנים שוחכים מהר

השובבה רצה בבית מפינה לפינה עם הקורקינט הקטן שלה אנחנו דואגים והקטנים והקטנוןת חוגגים את החיים המודעות שלהם לסכנה לא קיימת

למעלה