להגיע מרחוק

adam33

New member
להגיע מרחוק

הגיע הוא מרחוק ככה במעיל שחור חייך נתן טפיחה הסתיר את אושרו .. מהפגישה והיא הוקסמה מהעמידה ובישיבה מולו ישבה והמון חייכה קראה את שפתיו מבעד למילותיו ואוליי היה זה חלום שאותו פגשה היא מרחוק אך חושב עליה הוא עליה מדיי פעם מחייך מזדהה אך יודע שרחוקה היא ממנו הפעם אז שולח חיבוק בטרם יפנה הוא מבטו ועל שולחנה ישאיר את מספרו.. וכך תתביט היא בים שאהבה מחשבות על עברה וחיוכה יחזור במהרה..

adms 33 יפה

אהבתי את השיר וכמה שהיא או הוא יגיעו מרחוק העיקר שהאושר בינהם יהיה מתוק

ברוך בואך אדם../images/Emo140.gif

שהחיוך יהיה תדיר על שפתיה שפתיכם

מקרוב ....

מביטה בשקיקה מחפשת בפניו איזשהי הבעה רואה את המבוכה בעיניו מסמיקה כשם שהסומק עלה על פניו יושבים אחד מול השני מביטים בוחנים ושותקים .... לא אומרים מילה אבל השתיקה אומרת הכל וכך גם המגע המס' שהשאיר על המפית בשולחן היא יודעת שהיא לא תתקשר לעולם הוא גר רחוק כלכך ומה תעשה אם תרצה פתאום איזה חיבוק או סתם כתף של עזרה .

adam33

New member
יודע הוא

שכולם דברו על הפגישה ובפועל אותה רק הוא רצה ציפה ערג וגם נגע אך הלב לא החזיק מעמד וביום מין הימים קרס הוא בלילה זר ורצה לומר לה מאושר אני באושרך והמילים גוועו כך כשהיו בדכך והימים עברו והיא אותו שכחה אך הוא כבר החלים ורצה לראותה כבמהרה אך המקום היה עזוב וקר ושנים שהיא אינה חונה שם בצד אך כשיסגור את עיניו את צחוקה ישוב לראות ולשמוע באוזניו..

ברוך הבא לפורום שלנו!!!

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף! מיוחדות המילים שכתבת, מקווה שלא תאלץ להסתיר את אושרך יותר מידי! רק טוב!!!

הי את ... פסססססססססס.. כן את

יש אולי במקרה כמה עוגיות פצפוצי כוכבים שוקולד דייאט ????
ואולי גם איזה מיץ צוף דל קלוריות ????
געגעגעעגגעגעגעגעתי גחלילית שכמותך

הלו??? מישהו קרא לי???

אממממממ שרונינקה במיוחד בשבילך נשלחת משלחת של כמה טון עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים. ושישה גלוני מיץ צוף. כבר סיכמנו בעבר שהעוגיות שלי לא משמינות אז אין בעיה!!! גם אני געגעגעגעגעגגעת לך! רק טוב!!!

ברוחבא אדם ../images/Emo140.gif

גחלולה- אפשר להוסיף לצלחת הכיבוד גם איזו עוגת "סברינה מענגת עם הררי קצפת? יאממי איך בא לי סברינה

ברוך הבא אדם

שיר מאוד יפה ואישי, נעים ותומך, נותן רבה תקוות לאפשרויות של חן ונועם בתוך הקשר. מאוד אהבתי ונתמלאתי בתחושה טובה. שולח לך זר פרחים ובקבוק יין אדום. שיהיה לך כייף.

היתושה

New member
ברוך הבא... מכינה לך../images/Emo185.gifמיוחד

ויוצקת עבורך ממיטב פולי הקקאו והאהבה שיש ברשותי... תתכבד

אופה3

New member
ברוך הבא, קבל ממני שלל קוראסונים

ונס קפה חם ברוך הבא לקהילה עם הץקווות הכי יפות

למעלה