להגיע לתל השומר להגיע לתל השומר מראש העין... אני צריך להגיע ללשכת הגיוס איך ?
H Hurakano New member 23/6/04 #1 להגיע לתל השומר להגיע לתל השומר מראש העין... אני צריך להגיע ללשכת הגיוס איך ?
א ארזS New member 23/6/04 #2 אז ככה... נכתב ע"י Hurakano: להגיע לתל השומר מראש העין... אני צריך להגיע ללשכת הגיוס איך ? לחץ כדי להרחיב... אז ככה... סע עם קו 7 לפ''ת וקח את קו 87 לתל השומר. בהצלחה.
אז ככה... נכתב ע"י Hurakano: להגיע לתל השומר מראש העין... אני צריך להגיע ללשכת הגיוס איך ? לחץ כדי להרחיב... אז ככה... סע עם קו 7 לפ''ת וקח את קו 87 לתל השומר. בהצלחה.
H Hurakano New member 23/6/04 #3 כן אבל... נכתב ע"י ארזS: אז ככה... סע עם קו 7 לפ''ת וקח את קו 87 לתל השומר. בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... כן אבל... אמרו לי ש-87 לוקח לבית חולים.... השאלה היא אם הוא קרוב ללשכה ? או שצריך לקחת משם עוד קו ? :/
כן אבל... נכתב ע"י ארזS: אז ככה... סע עם קו 7 לפ''ת וקח את קו 87 לתל השומר. בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... כן אבל... אמרו לי ש-87 לוקח לבית חולים.... השאלה היא אם הוא קרוב ללשכה ? או שצריך לקחת משם עוד קו ? :/
א ארזS New member 23/6/04 #4 אז ככה... נכתב ע"י Hurakano: כן אבל... אמרו לי ש-87 לוקח לבית חולים.... השאלה היא אם הוא קרוב ללשכה ? או שצריך לקחת משם עוד קו ? :/ לחץ כדי להרחיב... אז ככה... קצת קשה לבקש קו ישיר מראש העין או מפתח תקוה ישר ללשכת הגיוס... לא צריך להגזים סע כפי שהצעתי בתשובה הקודמת עד למסוף האוטובוסים של תל השומר וקח שם קו פנימי ללשכת הגיוס. אל תדאג, זה ממש קל להתמצא שם. בהצלחה.
אז ככה... נכתב ע"י Hurakano: כן אבל... אמרו לי ש-87 לוקח לבית חולים.... השאלה היא אם הוא קרוב ללשכה ? או שצריך לקחת משם עוד קו ? :/ לחץ כדי להרחיב... אז ככה... קצת קשה לבקש קו ישיר מראש העין או מפתח תקוה ישר ללשכת הגיוס... לא צריך להגזים סע כפי שהצעתי בתשובה הקודמת עד למסוף האוטובוסים של תל השומר וקח שם קו פנימי ללשכת הגיוס. אל תדאג, זה ממש קל להתמצא שם. בהצלחה.
א אוהד11 New member 23/6/04 #5 קו 2 של קווים מפתח ביה"ח ללשכה נכתב ע"י ארזS: אז ככה... קצת קשה לבקש קו ישיר מראש העין או מפתח תקוה ישר ללשכת הגיוס... לא צריך להגזים סע כפי שהצעתי בתשובה הקודמת עד למסוף האוטובוסים של תל השומר וקח שם קו פנימי ללשכת הגיוס. אל תדאג, זה ממש קל להתמצא שם. בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... קו 2 של קווים מפתח ביה"ח ללשכה
קו 2 של קווים מפתח ביה"ח ללשכה נכתב ע"י ארזS: אז ככה... קצת קשה לבקש קו ישיר מראש העין או מפתח תקוה ישר ללשכת הגיוס... לא צריך להגזים סע כפי שהצעתי בתשובה הקודמת עד למסוף האוטובוסים של תל השומר וקח שם קו פנימי ללשכת הגיוס. אל תדאג, זה ממש קל להתמצא שם. בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... קו 2 של קווים מפתח ביה"ח ללשכה
H Hurakano New member 23/6/04 #6 או קיי תודה רבה !!!!!! נכתב ע"י ארזS: אז ככה... קצת קשה לבקש קו ישיר מראש העין או מפתח תקוה ישר ללשכת הגיוס... לא צריך להגזים סע כפי שהצעתי בתשובה הקודמת עד למסוף האוטובוסים של תל השומר וקח שם קו פנימי ללשכת הגיוס. אל תדאג, זה ממש קל להתמצא שם. בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... או קיי תודה רבה !!!!!!
או קיי תודה רבה !!!!!! נכתב ע"י ארזS: אז ככה... קצת קשה לבקש קו ישיר מראש העין או מפתח תקוה ישר ללשכת הגיוס... לא צריך להגזים סע כפי שהצעתי בתשובה הקודמת עד למסוף האוטובוסים של תל השומר וקח שם קו פנימי ללשכת הגיוס. אל תדאג, זה ממש קל להתמצא שם. בהצלחה. לחץ כדי להרחיב... או קיי תודה רבה !!!!!!