להגיע למעלה לשמיים

להגיע למעלה לשמיים

רוצה לפרוש כנפיים להגיע למעלה לשמיים לשכוח מכל הצרות ולשכוח מכל הבעיות לקחת פסק זמן מהחיים ואולי להישאר כך לעולמים משפחה וחברים הם אותם שקרים אומרים שתמיד לצדי יהיו ואת לפתור בעיותיי הם יעזרו אבל כשבא הרגע אף אחד לא מגיע רוצה שמישהו אותי יאהב, שאחד את השני נאהב.. אך גם בזה אינני מאמינה ואת המושג "אהבה" כבר לא מבינה כי כל מה יוצא מאהבה זה בעצם רק אכזבה ולי כבר נמאס ממך נמאס מהרגשות שאני לידך נמאס לי לומר שיהיה טוב אני יודעת שלא יהיה טוב כי כל יום שעובר נהיה גרוע יותר הכוחות נחלשים והאנשים נהיים אדישים ואמונה שהלכה וגדלה היא כבר נפלה ואני כבר לא חזקה כמו שהייתי ובלי תקווה אני נשארתי…

פלופ

New member
מלאכית...

עוד הודעה שאני בטוח שרשמו אותה עלי... את יודעת מה? עד אתמול המילים שרשמת כאילו יצאו לי מהפה , אבל אתמול שוב ישבתי לבד וחשבתי , ועכשיו אני באמת רואה הכל אחרת וזה עוזר , באמת שזה עוזר. אני מכיר את ההרגשה של לתת כל כך הרבה ודווקא שאת צריכה מישהו אין אף אחד לידך . מהיום תנסי לחשוב על הדברים שיעשו לך טוב , תשני את הגישה. תדברי עם האנשים שקרובים אלייך , תדברי על כל דבר שמציק לך , אל תתדחקי , תתמודדי , וכמה שאני עכשיו צריך מישהו שיגיד לי את הדברים שאני אומר לך אבל עלי אני ידבר בהזדמנות אחרת... אני רוצה להקדיש לך (וגם לי...) שיר שאני כל כך מזדהה איתו... היה חזק / בועז שרעבי דברים קטנים דברים פשוטים וקצת הפתעות באמצע הדרך זמנים חולפים ומשתנים אתמול אתה היית מלך לאן פרחו הציפיות ואיך נשארת בלי תשובה עוד לא הספקת לעשות ומה נשאר מכל האהבה הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר קשה לראות אך לפעמים גלגל נסגר באמצע הסיפור ואין כבר כוח לגופך יותר למשוך יכולת לוותר אבל לך אסור הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר המסקנה חבר אסוף את כל הכוח קל יותר לדבר שהפחד משתחרר למרות הכל אתה מבין שזאת הדרך היה חזק חבר היה חזק הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע היה חזק ותתגבר מלאכית... קחי את המילים שכתבי ותתחזקי , תתחילי לעשות טוב לעצמך , זה באמת מגיע לך. ותזכרי שאני פה תמיד בשבילך... פלופ אוהב

פלופ היקר

תודה תודה ושוב תודה והאמת אני שומעת את השיר הזה הרבה, ועוד הרבה שירים כאלה שמחזקים את הבנדם.. אבל אצלי הבעיה שאני חזקה כבר מגיל קטן, למדתי להתמודד עם מלא דברים לבד... והיו מלא זמנים קשים שאפ´חד לא היה שם בשבילי אני... אני לא נשברתי... הייתי חזקה יותר ממה שציפו ממני... אבל אז... קרה מה שקרה.. ומאז אנשים מנסים להפיל אותי, אנשים מנסים לחזק אותי אנשים מרחמים עליי אנשים יורדים עליי ואני משתדלת להמשיך להיות חזקה כמה שיותר, אבל אז היה יום שחשבתי על מה שקרה, ומה שקרה מאז... הבנתי שאני לבד ושאין שם אפ´חד שיכול לחזק אותי ושאין שם אפ´חד שבאמת אוהב אותי, ושאין שם אפ´חד שבאמת שם איתי.. לא משפחה, לא חברים, ולא אף אחד אחר... ואני... נישברתי... הגעתי למסקנה שאני אצמד למסלול שלי עד הסוף ואז שאני יעשה את זה... אני אגשים את המשאלה שלי... זאת שאני חולמת עליה כל הזמן... ורק אז באותה דקה, אני "אהיה" מאושרת...

היי פלופ.

אני מבינה שכולם פה באותה סירה. אומרים שיהיה טוב. אז לא נאבד תקווה, אה?

פלופ

New member
אם כבר מדברים על מלאכים...

מלאכית תראי... לפעמים אנחנו מטפסים למעלה , מרגישים טוב עם עצמנו ועם כולם , ואפילו הדבר הכי שלילי הופך פתאום לחיובי, ואז משום מקום באה הנפילה ואיך אומרים: ככל שהעלייה חדה יותר כך הירידה תלולה יותר. ואז את מתחילה ליפול למטה ואת מצפה שיושיטו לך ידיים לעזרה אבל אף אחד לא משיט לך יד לעזרה , כי לא כולם רואים נפילות של אנשים אחרים ואלא שכן רואים וכן מושיטים את היד הם המלאכים שבינינו. אז העצה שלי אלייך זה לא לשבת ולחשוב שכמה רע לך ואף אחד לא עוזר לך ככי לא תמיד אנשים מבחינים שאת צריכה את העזרה הזאת. אני בטוח שכל הסובבים אותך אוהבים אותך ויעשו הכל בשבילך אם רק תבקשי. אז תחשבי ותחפשי טוב את הבנאדם שאת חושבת שהכי יכול לעזור לך בתקופה הזאת ותשבי איתו ותדברי ותתחזקי , זה יעזור , מבטיח. אני רוצה שתקראו הודעה שכתבתי בפורום אחר לא מזמן:

למעלה