להגיע למודיעין מת"א:

roy758

New member
להגיע למודיעין מת"א:

שלום לכם חברי הפורום. ברצוני ביום ראשון להגיע למודיעין מת"א. הגעתי עם אחד הקישורים שיש בפורום "תחבורה ציבורית" לעמוד של העיר וראיתי שחברת "מרגלית" מספקת קו שכזה (בעצם שניים) למודיעין מת"א. רציתי לשאול כמה שאלות: הקו שיותר נוח לי הוא קו 100 של מרגלית שיוצא, כפי שכתוב, מהתחנה המרכזית החדשה בת"א. רציתי לשאול כמה עולה הנסיעה מת"א למודיעין עם קו זה, אם מישהו יודע? חוץ מזה, רציתי לשאול באיזה מקום הקו עוצר במודיעין? כלומר, רחוב ומספר. ושמתי לב שכתוב שכאשר האוטובוס יוצא בשעה 16:00 מהתחנה המרכזית, הוא מסתיים במכבים-רעות. ולשם באמת אני צריך להגיע.. פשוט לא חשבתי שזה אכן מגיע לשם. האם זה נכון והוא עדין עוצר במכבים-רעות, ואם כן, היכן במכבים רעות? תודה רבה!

roy758

New member
ושכחתי לשאול:

עוד שאלה קטנה: כמה זמן הנסיעה בקו 100 מת"א למודיעין? תודה שוב!

oferhen

New member
../images/Emo92.gif08-9716239

זה הטלפון של חברת מרגלית. מחיר הנסיעה הוא 10.40 ש"ח לגבי מכבים רעות - תשאלי את הנהג כאשר תעלי לאוטובוס, זו הדרך הכי בטוחה להגיע אל האמת. החברה הזאת עושה שינויים ללא הודעה מראש. את כל מה שהיא אומרת או מפרסמת יש לקחת בערבון מוגבל. בהצלחה.

roy758

New member
תודה

ובעקרון, אני בן
אבל לא חשוב. אני כבר אתקשר אליהם. תודה רבה!

Neta558

New member
המחיר למכבים רעות גבוה יותר

אמור להיות 13+. צריך גם לציין בפני הנהג שלשם נוסעים, אחרת הוא לא יטרח להכנס. במכבים האוטובוס עוצר בכיכר, ברעות ליד בית הכנסת, בשדרות הדרים ואולי גם במקומות אחרים בסיבוב הקטן שלו, אין לדעת כי לא טרחו לסמן שם תחנות נורמליות. אם אתה נוסע בשעה אחרת, אפשר בעיקרון להגיע גם ברגל למכבים-רעות, זה בעיקר תלוי לאן שם אתה צריך להגיע. הנסיעה היא בערך 20-30 דקות עד הכניסה למודיעין, והסיבוב בתוך העיר לוקח בדר"כ 15 דקות נוספות.

למעלה