להגיד לו?!

shirlove

New member
להגיד לו?!

למי שקרא פה קצת עליי הוא מכיר את הסיפור שלי.האקס ואני כבר לא ביחד 5 חודשים. עדיין בקשר על אש נמוכה-ידידים רחוקים. שיחה של פעם ב...באייסי. עוד מעט אמור היה להיות לנו שנה ביחד,כמובן שלא יהיה. אני לא רוצה לחזור עליו וכשהחלטתי להפרד הייתי סגורה על זה-עובדה לא חזרתי-למרות שביקש לדבר על ההחלטה הזו. בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי חושבת עליו,על מה היה קורה אם....שוב אני אומרת,אני לא רוצה לחזור אליו כי אני יודעת שהוא לא ישתנה,אבל פשוט זה משהו שאני כ"כ רוצה להגיד לו!ממש בא לי להגיד לו שאם הוא היה קצת שונה עוד היינו יחד,שאם קצת טיפונת היה נותן מעצמו...ממש בא לי להגיד לו את זה!ממש אפילו אם אני יודעת שלא נחזור כי כל אחד כבר בחיים שלו,פשוט זה יושב לי על הווריד.ממש רוצה להגיד. מה דעתכם?!יש טעם?!-אני יודעת שכדאי לפרוק ולא טוב לשמור דברים בבטן,אבל אני יכולה להחליק את התחושה הזו ולשכח מהדבר הזה שבאלי להגיד לו. אני יודעת שלא נחזור ואין לי כוונה להגיד לו את זה כדי לחזור,ואני גם לא מצפה ממנו לתשובה על זה,פשוט רק להגיד.....יש לציין שעד עכשיו אנחנו גם חופשיים ותמיד הייתי חופשייה איתו ואומרת לו כל מה שאני מרגישה וחושבת,ויודעת שיש לי חלק חשוב בחיים שלו עד עכשיו למרות הקשר הרופף....לפי ההתנהגות שלו כלפיי וכו'. אז מה לעשות...כדאי לומר?!

shirlove

New member
למה יערער?

אני חושבת שכדאי להגיד-כדי לפרוק....מה אכפת לי מה זה יעשה לו-העיקר שלי זה יורד מהמחשבות,לא?!

זו לא נקודת המוצא שלי בחיים האישיים שלי.

אם אני חושבת שמעשה שלי יפגע באדם, במיוחד באדם שחשוב לי, אני אשתדל לא לעשותו.

A d i 23

New member
חומד, את משקרת לעצמך..

אם יש בך עוד צורך לשתף אותו בתחושות שלך, ברצונות שלך להיות איתו אם הוא היה "טיפה" אחר, אז יש בך גם רצון שזה יחלחל לו והוא יעשה עם זה משהו ! לכל דבר שאנחנו עושים יש סיבה ! לכל דבר ! אם לא היה אכפת לך ממה שהוא יודע או חושב לגביי התחושות מחשבות רצונות שלך, גם לא היה כל כך בוער לך לשתף אותו. סתם נקודה למחשבה..

shirlove

New member
אולי.....

אני רוצה שהוא ידע מה אני חושבת. אבל אני לא מאמינה שאנשים יכולים להשתנות,ולכן אני לא מאמינה שנחזור.

בלאגנית

New member
לדעתי זה רק יביא לבלבלה

את והוא כבר לא יחד לא חובה להיות גלויים כמו פעם דברי עם חברות על מה שמציק....זו דעתי... כי אם תדברי איתו זה יכניס את שניכם לתיסבוכים.... אין מה לעשות,מה שהיה היה אין מה להגיד "אם ואם"....זה מוביל רק לשיגעון

shirlove

New member
זה לא עניין של חובה......

זה עניין של רצון. אנחנו עדיין בקשר,(ידידים אומנם אבל עדיין-והוא שומע על יציאות שלי עם בחורים ומכיר אחד מהם-והוא בטח חושב שאני לא שמה עליו כבר),אני רוצה להיות גלויה איתו. במיוחד שאני יודעת שהוא לא אדיש אליי-אין מצב לחזור, כמו שכתבתי כאן כבר-כי אנחנו לא מסתדרים אבל אין אדישות.כן אכן מה שהיה היה,אבל חברות שלי לא יגידו כלום-מה הן תגדנה?!הוא אשם בעיה שלו!אל תחשבי על מה שהיה?! אני הייתי רוצה לדעת מה דעתו בכל העסק הזה....על כל מקרה תודה על העצות של כולכם-נראה כבר,זה לא נושא חשוב כ"כ

אני חושבת שזה בסדר לומר לו

מה את מרגישה .. אבל אני לא חושבת שהדרך,המשפט הספציפי הזה היא הדרך .. למה את מטילה עליו את האחריות ? צריך שניים לטנגו :) אולי תעשי קודם כל בדק בית עם עצמך .. מה את לא עשית בסדר בקשר .. מעבר לזה , אם את חושבת שהלשעבר עדיין מעוניין בך ..אם יש סיכוי כזה .. משפט פה , "אם היינו עושים את הדברים נכון" הוא משפט שזורק לו איזושהיא תקווה אבל ברגע שאת מטילה עליו ישר את האחריות את מורידה לו את הביטחון .. את צריכה בכלל לוודא האם את באמת מעוניינת לחזור להיות איתו בקשר בקיצור,עשי מה שאת מרגישה , רק את יודעת מה טיב הקשר ביניכם היה , עד כמה זה שווה את זה , אנשים פה לא יכולים לקבוע בשבילך,אלא להביע דיעה , אך את נשמעת מאוד נחרצת לגביי רצונך לחדש איתו איכשהו את הקשר

shirlove

New member
או.קיי אז ככה...

כתבתי גם בהודעה פה שאין לי עניין לחזור אליו-אנחנו ידידים וככה נישאר. בנוגע ל:"צריך שניים לטנגו" ,במקרה הזה הוא עזב את הריקוד-הוא לא ידע לרקוד(לא ידע להתנהג). הוא ורק הוא היה אשם. אני חשבתי המון על הקשר שלנו,גם לפני הפרידה,חשבתי אם אני עשיתי משהו לא כראוי,ואני עד עכשיו מנסה מדי פעם לחשוב,ולא אני לא מגלה שום דבר...למרות שהוא אמר שגם אני אשמה במצב,לפני שנפרדנו,אני חושבת וחושבת וכלום. שהייתי אולי טיפה נוקשה איתו?!עמדתי על העקרונות שלי-זה הכל.הוא לא היה פחות נוקשה-ואם נשים את הכל על מאזניים -הוא ינצח.הוא התנהג יותר גרוע. נכון "אם היינו עושים את הדברים נכון" זה נשמע אחרת מ"אם היית קצת שונה היינו עוד ביחד",אבל אין לי עניין בלרמוז לו לחזור,אני פשוט רוצה להבהיר לו שהוא אשם בזה,כי לפי דעתי ולפי המחשבות שלי אחורנית על הקשר...הוא אכן אשם!

shirlove

New member
כן אה....

זה רעיון טוב להשאיר את מה שבעבר בעבר,אין טעם לחזור לזה....אבל זה רק להגיד לו ,לא יודעת

יכול להיות שתפגעי בו מאוד

אולי גם הוא חושב המון על מה שהיה ומתחרט על הרבה דברים, אולי הוא בעצמו חושב כמוך שאם הוא היה שונה אולי עוד הייתם ביחד. ואולי הוא גם חושב בעצמו שאין סיכוי שזה יקרה. אם תגידי לו את זה הכל יחזור אליו וסתם תסבכי אותו. אני מכיר את הדחף שלך, גם בי יש אותו. אבל תשמרי אותו לעצמך. אם כבר לספר אז רק לנו ;]

shirlove

New member
אולי זה מה שאני רוצה?!

אני שונאת את התכונה הזו בו.זו תכונה טובה ,ולמדתי ממנו לא לשקוע בעבר ובזכרונות,אבל בו אני שונאת את זה,בו אני לא רוצה שיהיה את זה. הוא יכול להתחרט אבל לא שוקע בעבר. פעם בתחילת הקשר אחרי חודשיים לקחנו פסק זמן-הוא ביקש לחזור-נתתי לו צ'אנס אחרון שנגמר לפני 5 חודשים. הבהרתי לו טוב מאוד שזו ההזדמנות האחרונה שהוא יקבל ממני ומשכתי ומשכתי את הקשר עד שנמאס לי. אני כמעט בטוחה במליון אחוז שהוא מרגיש כמוני-חרטה,ומת לחזור אליי אבל יודע שזה אבוד...וזה מה שאני רוצה ,שהוא ישקע בעבר!מגיע לו לשקוע בעבר!אני רוצה לגרום לו לחרטה עמוקה......ושיבקש שוב לחזור אבל ידע שלא. שלא רק ירצה,אלא שיבקש. כי אני יודעת שהוא רוצה,יודעת במליון אחוז,יודעת שהוא יודע שזה אבוד,אבל רוצה שיבקש זאת במפורש ובניגוד לפעם הקודמת שהסכמתי,הפעם אומר לא!

למעלה