להגיד לה או לסתום?

ZEUS27

New member
להגיד לה או לסתום?

שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי כאן בגלל שנפל לי המחשב בבית אבל עכשיו חזרתי. ויש לי גם שאלה שתגידו לי מה אתם הייתם עושים: יש לי ידידה טובה שהיא לסבית ויש לה בת זוג. את הבת זוג שלה הכרתי ביחד עם המ"פ כשעשינו פעם איזה דאבל דייט כזה, היה נורא נחמד והיא די מצאה חן בעיני. אבל כאילו, בזמן האחרון זה לא שאני לא אוהב את הבת זוג אבל לא יודע..כאילו לדעתי מגיע לידידה שלי משהו יותר טוב ממנה. מצד אחד היא חמודה כזאת, מצד שני היא נורא דרמטית ואינפנטילית. אני יודע שידידה שלי מאוד אוהבת אותה וכל, אבל עדיין. אני לא מצליח להשתחרר מתחושת חוסר הנוחות שהיא כזה גורמת לי שהיא באיזור. לא יודע..כאילו, אני צריך להגיד משהו לידידה שלי או שעדיף לי לא להגיד כלום? אה, שכחתי להגיד שאנחנו חברים נורא טובים והכל. זאוס

amet

New member
מה בדיוק אתה רוצה להגיד

לחברה שלך, שהחברה שלה דרמטית ואינפנטילית??? אתה זה אתה יכול לומר, אבל מה שאני שומע בין השורות זה שאתה רוצה לומר לה, שאולי כדאי לה למצוא משהו "טוב" יותר כהגדרתך. אני חושב שאם כבר אתה רוצה לומר לה, מבלי להישמע מעביר ביקורת יותר מדיי, אולי כדאי לך להזמין את הידידיה שלך לאיזה כוס קפה, ולשאול אותה איך הולך לה במערכת יחיסם, איך הם מסתדרות, אתה יודע להיות מתעניין כזה, ואז אתה יכול לומר לה שאתה מרגיש שהיא קצת כזו וכזו..... ואז תראה איך הידידה שלך מגיבה, אם היא אומרת שזה לא מפריע לה ודווקא היא אוהבת את הקטע הזה שלה, אז אין לך מקום פה להתערב, אם היא תפתח איתך ותספר לך שגם לה קשה, אולי תוכל לעזור לה איך ליצור קשר טוב יותר עם אותה בת-זוג. אני לא ממליץ להיכנס לתוך מערכות יחסים של אנשים, עם כל הכבוד לנו בתור חברים. כל אחד ומה שהוא אוהב, כל אחד והשיעור שלו. מה אתה אומר? ברוך שבוך בכל אופן, ותתחדש על המחשב החדש

S h a m i

New member
אתה לא צריך להגיד...

אם היא מספיק חדת אבחנה - היא תבין לבד....

Liroy26

New member
כמי שיש לו את הנטיה להגיד הכל

ובדרך כלל גם לשלם על זה אחר כך ברגשות אשמה כבדים של "למה לעזאזל פתחתי את הפה??" עדיף לא להגיד כלום. גם אם אתם חברים טובים והכל, האפשרות שהיא לא תפרש נכון את הדברים שלך גדולה מידי בכדי להסתכן. חבל שסתם תיצור מתחים מיותרים. ברוך הבא כבר אמרתי?

S h a m i

New member
התכוונת לברוך השב...

כי הוא כבר בן בית איתנו... ואתה יודע מה? אם החברה שלך מספיק אינטיליגנטית, היא תדע להתמודד גם עם זה. אני יודע שבעבר קיבלתי ביקורות לגבי אנשים שיצאתי איתם, וידעתי לקבל את זה כמו שצריך. אבל אני זה לא כל אחד. יהיו כאלו שיקבלו את זה אחרת ואולי גם בצדק. לא מכיר את המערכות יחסים שלך עם החברה, אז לשיקולך... בהצלחה! שמי

Yaniv-DC

New member
סתום ת'פה.

הבחורה מאוהבת, נקודה. ברגע שתכניס את האף שלך, ולא משנה כמה חברים טובים אתם, העצבים שלה לא יופנו כלפיה אלא כלפיך. הודעתך הבאה אחרי שתגיד לה את אשר על ליבך תסתיים ב - "אה, שכחתי להגיד שאנחנו כבר לא חברים כאלה טובים".

giloosh

New member
מתוך ניסיון

ושיחות עם חברים טובים על הנושא הגעתי למסקנה הבאה: אל תתערב להן ביחסים כי זה ביניהן ולא קשור אליך! יוצא הדופן היחיד לחוק הזה הוא אם אתה חושב שהבת/בן זוג פוגע/ת בה או מזיק/ה לה - אחרת אל תתערב. למענך ולמענה כי למרות הכוונות הטובות זה רק יזיק...

למעלה