להבין XML

• פותח הנושא talf
  • פורסם בתאריך

talf

New member
להבין XML

גם אני התחלתי לאחרונה להכנס לתחום ה-XML (אני בא מפיתוח אתרים ב- ASP מול -SQL). לפי דעתי יהיה נחמד אם למישהו יהיה רעיון שלפיו נתחיל לפתח פרוייקט קטן במשותף, מבוסס XML, ונפיץ את הקוד כל הזמן בפורום. זה יהיה טוב גם ללמידה, וגם להתנסות. נראה למישהי\ו?

talf

New member
אז..

אני מבין שאתה כבר מבין ב-ASP ויודע לעבוד מול DB. סבבה. יש לך רעיון לפרוייקט כלשהו? בכל מקרה פתחתי אתר חדש ב-www.brinkster.com/TapuzXML עבור הפרוייקט. גש להציץ. גישה תתאפשר לכל חברי הפורום. פרטים בהמשך...

רעיון מצוין...

נדיר למצוא מישהו שמתמצא אך ורק ב-XML... אני משוכנע שרב באי הפורום יוכלו לתרום ידע מתחומים אחרים. גם אני, כמובן.

הקישור לאתר לא עובד...

יש לי מושג-מה בXML, בעיקר בעבודה עד ASP ואובייקטי DOM (אם זה אומר פה למישהו משהו), ואני אשמח לעזור במה שאוכל אם וכאשר יהיה צורך

liorsh

New member
count me in

היי נראה רעיון נחמד, ואני גם מתמצא בנושא קצת, אז אשמח לעזור (מלבד העובדה שאני במילואים ב3 שבועות הקרובים) יש כבר רעיון לפרויקט?

talf

New member
אתר הפרוייקט

אז כמו שהבטחתי, צירפתי למטה קישור לאתר הפיילוט (שכרגע נראה כמו הצרות שלי) עבור הפרוייקט ב-XML. יש שם מספר קבצים לדוגמא. בנוסף, צירפתי גם קישור ל-File Manager של האתר. הכניסה הינה באמצעות שם משתמש (tapuzxml) וסיסמא (כנ"ל).

d.r.-rock

New member
../images/Emo45.gif לא שאני יודע משהו אני פשוט בעד

הרעיון מוצא חן בעיניי וברגע שאני יסיים (כמובן אחרי שאני יתחיל) ללמוד ASP אני יתחיל ב XML ויבוא לעזרתכם

DannyZ

New member
אני בא מ PHP

וMYSQL ומעוניין גם ללמוד על XML... אם עדיין לא מצאתם נושא, אז תוכלו לעזור לי באתר שלי אתר על מוזיקה.. האתר עוד לא נבנה משום שאני מחכה למישהו שיסיים את הגרפיקה.. הפרויקט יוכל ליהיות מעין DATABASE לאומנים ולהקות..

djyosi

New member
אני בפנים !!!

אני בתחום ה XML כבר למעלה משנה - ON ו OFF. יש לי ידע ב ASP, DB, SQL, HTML, DHTML, VB, ולמעשה כל מה שצריך לצורך הקמת פרויקטי WEB. אשמח להצטרף ולתת מנסיוני ולחוות חוויה של שיתוף. התפקיד שלי בחיים הוא ר"צ פיתוח תוכנה.. אז מי בפנים ? [email protected]

talf

New member
התכנסנו כאן...

אז יש לנו מספיק אנשים כדי להתחרות בענק הכחול מרדמונד. למישהו יש רעיון כלשהו? (אל תחשבו על משהו עם כוונות רווח כי לא ייצא מזה כלום) מחכה לתגובות, אפילו באופן אישי, בדואר

itaysad

New member
אשמח לנסות להשתתתף גם

רעיון... לבנות אתר ללימוד XML שבנוי כולו על XML, סתם רעיון. איתי

למעלה