להבין את העולם....

להבין את העולם....

שלום היהתי רוצה לשמוע מידע שיכול לעזור לי להפוך את התהוריה שלי לגבי העולם, לנכונה יותר. באהבה ובאחווה. בארי.

morning star

New member
אולי תכתוב את התאוריה שלך

וכך נדע מה מחשבותיך ולא נחזור על דברים שאתה יודע... שלך הנווד

השקפת עולם....

נתחיל מההתחלה. וברשית היתה רק אנרגיה טהורה שאם הזמן התגבשה לחומר מוצק שהאנושות כינתה אותו קוורק. ואם הזמן הקוורק בתור אנרגיה אתחבר לקוורק אחר והאלקרון נוצר...... ולאט לאט בתוך האירבוביה נוצר חומר חדש ומורכב לאפלי הניקרה תא ומורכבותו של התא היתה באישתנותו המתמדת וביחולת שלו "לשרוד". ואם הזמן נוצר האדם. על קצה המזלג, זה הסיפור. תודה ובאהבה בארי

אני יבהיר את עצמי

כמו שאמרתי אני חושב שהבסיס של היקום והקיום הוא אנרגיה האנרגיה שאתם משחקים אתה כל הזמן. אני רוצה לדעת מה התם חושבים על האנרגיה הזות. נ.ב נווד החולמניות והנאיביות שנשמעת במישפתים שאני כותב, היא מחובנת. באהבה ובאחווה בארי

Ranger One

New member
אוי ואבוי....

תראה ,אני מבין מעט בפיזקת חלקיקים. אבל עדיין מספיק כדי לדעת שאתה קיקשת כאן. לך ותקרא את הספר "היקום", הספר בעברית ואני לא זוכר כרגע את ההוצאה והמחבר. תעשה עליו חיפוש במיתוס או משהו כזה, או פשוט תשאל בחנות סטימצקי. לפי דעתי אתה צריך לקרוא את הספר הזה לפני שאתה ממשיך הלאה בתאוריות והנחות.

מיי נהר

New member
היקום ע"פ סטיבן הוקינג../images/Emo91.gif

במקרה שלך- כל ספר
שיתאר, ברמה לא אקדמאית, את התאוריות של סטיבן הוקינג, +´חומר ואנטי חומר´, יתן לך בסיס יציב לפתח ממנו את תפיסת העולם שלך. אני חושבת שיש ספרים כאלה גם בעברית.

למעלה