להביא לנחלת הכלל

Segan

New member
להביא לנחלת הכלל

אני רוצה להביא לנחלת הכלל אדוננים (addons) שכתבתי לפני שנתיים ויותר. רובם חצי גמורים בגלל שלא היה לי זמן או אנרגיה לסיים אותם. אבל אני אשמח אם מישהו אחר יקח אותם ויסימם. כמעט גמורים יש לי כמה פקודות שתיכננתי לאנשים שמסתובבים בערוצי אמפישלוש. צריך לעבור על הקוד שלי ולתקן את הבאגים, אבל בסך הכל זה אדדון די גמור ומלא בדברים מאוד מעניינים [לדעתי]. ךדוגמא יש שם פקודה שסוגרת את כל החלונות המעצבנים שנפתחים אחרים שעושים @locate, בצורה אוטומטים ודי משוכללת. אדדון אחר הוא Nick-completor, יענו משלים ניקים... עם כל מיני אפשרויות שעדיין לא ראיתי בסקריפטים אחרים ורעיונות שכתובות על כל הקובץ להתקדמות עתידית של האדדון. שלישי - יש לי קוד מאוד ישן של אדדון די מדהים שכתבתי שבעצם מאפשר לבנאדם להפוך את עצמו לפורום על הערוץ. כאילו, ניתן להשאיר עליו הודעות בצורה של עץ. הסקריפט די מסובך וישן ולא אוכל לנדב מידע על דרך פעולתו, אבל מי שירצה לקחת אותו ולעבוד עליו עלול להנות מזה. כי זה אדדון די חביב ושמיש. חוצמזה יש לי כמה רעיונות לאדדונים שלא ביצעתי בכלל. אז למי שרוצה, בבקשה... אני כאן, מוכן להביא לכם את הקבצים האלו. רק אל תשכחו לשים אותי בקרדיטים :)

../images/Emo24.gif שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

כמו שתוכל לקרוא כמה שרשורים מכאן, הפורום בונה סקריפט, ואני חושב שכולם ישמחו אם נשלב חלק או את כל האד-אונים שלך (אולי חלק עם שיפורים
). כדאי אולי שתבוא לפגישה הקרובה, היום ב-20:00, אני אשלח לך במסר את המיקום..
ניר

פIלי

New member
רעיונות לאדדונים

תביאאא לייייי... הסקריפט של הפורום בינתיים יבש כמו קנגרו שלא שתה מים כמה ימים!

יבש? ../images/Emo16.gif

לא כלכך. לי ולסנדרו יש זיפ עם כל האדוונים שלו, וצריך לארגן פגישת צוות, כדי שכל אחד יקח איזה אדדון לעבוד עליו... אני חושב גם שהגיע הזמן להתחיל לחבר את החלקים ביחד, כי הרי יש גם דברים שצריכים להגדיר ישירות על המירק שעובדים איתו...
ניר

פIלי

New member
כמה דברים באמת מקוריים יש לנו?

דברים שאין בסקריפטים אחרים, או שנדיר למצוא אותם בסקריפטים אחרים...

havlaz

New member
אם זה אדונים

נשמח אם תעלה אותם לפורום (תשנה לTXT) שנכללת הכלל יוכלו להשתמש בו. כמו כן סקרינים, וכו´ יתקבלו בברכה. ונשמח גם לראות אותך קבוע בפורום! נ.ב. /close -m יסגור את כל החלונות הפרטיים

למעלה