להביא ביד

יiנגyרמjx

New member
להביא ביד

תגידו, להביא ביד זה טוב או לא טוב? מכל הבחינות; בריאות, אורך חיים של הזרע, אורך חיים של העמידה, בקיצור מה המעלות ומה החסרונות?

לא רוצה לומר כלום

אתה שואל אותנו שאלה שהתשובה עלייה ברורה וידועה לך אם אתה נוהג לפי מה שמותר
או אסור
עפ"י ההלכ... זה כמו שאתה לא תיסע בשבת... כי אסור!

יiנגyרמjx

New member
2 תגובותיך

שניהם תמוהות בעיני... ה- 1, איפה כתוב בתורה שאסור להעמיד את הזין, לשפשף חזק ולהשפריץ...?? זה כמו לנסוע בשבת? מניין לך זאת? וה- 2, מדוע להביא ביד עדיף מזיון?

דרדקן

New member
לא כתוב בתורה שאסור להעמיד את הזין

לשפשף ולהשפריץ, לא במילים האלה, אבל גם לא כתוב בתורה שאסור לנסוע בשבת במילים מפורשות. אבל זה נתון לפרשנות של ההלכה ועל פי ההלכה ועל פי חז"ל השחתת זרע נחשבת לחטא. אז כשבא אדם שטוען שהוא חרדי ובשרשור אחד רוצה לבגוד באשתו בניגוד מובהק לכתוב ב-10 הדברות ובשרשור אחר כותב שהוא משחית את זרעו מיד קופצים לאנשים הפיוזים ובצדק רב כי זה מראה על צביעות ושחיתות מוסרית אצלו. אדם שאינו מאמין ומאונן זה בסדר אבל כאדם חרדי שלקח על עצמו את קיום תרי"ג העשה ולא תעשה זה חמור ביותר ומעורר שאט נפש. אתה עושה שירות דב לציבור שלם של אנשים מאמינים וזה מגעיל אותי באופן אישי. אז תעשה ביד כאוות נפשך, תשפשף ותשפריץ, תרסס את קירות ביתך בתאי זרע לבנים, תצא, תבגוד, תנאף, מצידי תבצע גם משכב בהמה. רק אל תקרא לעצמך יהודי חרדי כי אתה לא.

יiנגyרמjx

New member
לא חדשת כלום

שזה טוב, זה אני יודע לבד... (אולי איתך יחד זה יותר נחמד) אבל השאלה אם זה גם רע...

מה רע בדיוק,

זה מצויין והדבר הרע שיכול להיות זה שלא תהנה מזה ואל תחשוב כול כך הרבה זה מעייף! תהנה מהחיים . ואל תשכח שכול החוקים למינהם בדת הם שוליים. הכלל הכי גדול זה ואהבת לרעך כמוך, אז אם זה טוב לך תהנה ותעשה חיים

יiנגyרמjx

New member
הפחד שהטוב יגמר מהר מדי

פעם שמעתי או קראתי שיש בזה חסרונות למשל שזה יכול לגרום שהזין יפסיק לעמוד בגיל מוקדם מדי או שהזיקפה לא תהיה מספיק חזקה (עכשיו יש לי זיקפה מאוד חזקה, קשה, ויפה) או שהשפריץ לא יהיה שפריץ...

....

אין עוררין לגבי השאלה אם לאונן זה דבר טוב או רע. אדם הוא יצור בעל יצרים רבים ועליו לפרוק אותם באיזו שהיא צורה ואוננות היא אחת מהן באין פיתרון אחר. הרי אם לא תאונן, הדם ירוכז באשכיך בשעת חרמנות ותסבול מכאב ביצים. אם לא תוכל לאונן, תחלופת הזרע תהיה בצורה אחרת כגון קרי לילה. זה בריא להביא הרבה יותר מאשר לא להביא כי כך אתה דואג לחילוף החומרים. אורך חיים של הזרע תמיד מאבד מהאיכות שלו ככל שהזמן עובר אצל גברים- אבל לוקח למערכת להישחק בצורה איטית מאוד כך שזה לא צריך להדאיג אותך.

אני חושבת שאם אלוהים היה מתכוון לכך

שלא נאונן, הוא לא היה יוצר את המצב שיהיה לנו הצורך או האפשרות. הוא לא היה בורא לנשים דגדגן למשל. כל הקטע הזה של האיסור על אוננות וכל החרטה הזה.. זה המצאה של אנשים שחשבו שהם חכמים וקדושים, בעלי דעות קדומות מדי. נראה לכם שאלוהים רצה שבני זוג יזדיינו עם סדין עם חור? מזה השטויות האלו?! אנשים שלא הבינו שסקס זה דבר בריא לנפש ומשחרר. ואני בטוחה שהם עצמם גם אוננו. או שבגלל שהיו אנשים חסרי יצרים, כתבו דברים אוולים שכאלו. גם בנצרות יש את הקטע הזה של הקדוש המעונה.. ולכן גם המציאו את השטויות שזה לא בריא.. שמתישהו יגמר הזרע.. שלא נהיה פוריים בעתיד.. ויפול לנו הזין... ויהיו לנו רגשי אשמה מפה ועד הודעה חדשה.

למעלה