להביא את המכה

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

BogN

New member
להביא את המכה

וואי, אני כל היום שומע את השיר הזה!!!!!!!! פשוט שיר ע-נ-ק עם גרוב אדיר!!!! למדתי כבר 4 שירים בעל פה... אבל השיר הזה הולך להיות קשה!! אבל אני לא מוותר כי לא מהחנונים, מפוצץ אותם עליזים כמו היו חצ'קונים!

parnar

New member
ביג דיל

אני יודע אחד בעפ עוד לפני ששמעתי אותו בדיסק

Funky Giraffe

New member
סופסוף מישהו...

יש איזה אחד שאמר לי שבגלל שהדג לא מרפרפים בו הוא לא אוהב אותו כי "הוא לא של הדג" הבנתי מעוד משהי היום שהיא לא אהבה... שיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חוץ מכמה בתים תקועים

moshe alfasi

New member
ההפך.

שיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בלי רוב הבתים המעפנים.

RESTO

New member
גם אני לא אהבתי אותו!!!!

ציפיתי לאיזה "מיקרופון למקסימום" או "תעודת זהות" ואמרתי אם ממש הוא לא יהיה משהו אז "הדג נחש(ג'אם)" אבל ככה מעאפן?! למה אין ורסים של שאנן?!

double M

New member
שיר אדיר!

רק ה-ורס של חוזה מסריח. כל השאר מעולה. לחלק מהבתים לקח לי טיפה זמן להתרגל. המלכים הבלתי מעורערים של השיר הזה הם אקסטרה ג'י, מקדדי ואורטגה. אקסטרה עם הלחישה החולנית הזאת, מקדדי עם הקטע הקטוע ואורטגה עם העניין הזה שהוא פשוט לא נושם. אבל אני כמובן חייב להגיד שגם הבתים של לוקץ', פלד, נועה ודוויק נותנים בראש. קיצר, ימוגר חוזה לאלתר. יאללה, זזתי למות. היה נחמד דווקא. חבל...

Funky Giraffe

New member
OMG, מה גם אתה נעלמת?

היית בתאילנד המקומית של החור שאתה גר בו? גיוס קל אם על זה אתה מדבר אחי

Amit Remmus

New member
שמעתי את השיר הזה כ"כ מזמן..

וההוכחה לזה שאהבתי אותו היא שמאז אני מזמזמת אותו 70 אחוז מהיום. וזה לא קשור לחבר שלי ב-כלל. (או שאולי זה כי אני מתגעגעת לרז וכי בבסיס אני לא שומעת מוזיקה בכלל?)

chen2408

New member
שיר מעולה! אחד הטובים

למרות שהדג נחש לא שרים/מראפרפים בו מרגישים את הנוכחות שלהם במוזיקה.

RESTO

New member
אני גם כלכך חושב ככה!!!

יאללה אני מחכה לדיסק שלו!!!

כן פעם ראשונה ששמעתי את השיר

חיכיתי כל הזמן לבית של שאנן... טוב עוד מעט יהיה אלבום שלם:]

למעלה