להביא או לא להביא ?

nimpo

New member
להביא או לא להביא ?

שלום רב לחברי וחברות הפורום. אני מוצא עצמי ניצב מול דילמה קטנה אבל חייב להודות שדי נחמדה. והסיפור הוא כזה: אני יוצא עם בחורה כבר כמעט חודש,והכל יוצא מן הכלל, אבל היום בפעם הראשונה (סוף סוף ..) אני אמור להגיע לביתה. לידע כללי אנחנו בסביבות ה-30,כבר לא ילדים,אבל .. אני אוהב ומתאהב,ורומנטיקה זה אחד הצדדים החזקים שלי, נו אתם יודעים מאלה שמשקיעים ! אז להביא פרחים היום או לא ? בתכ'לס זה נראה לי יותר להורים שלה,אבל מה זה משנה.. דעות,תגובות,הצעות יתקבלו בברכה.

nimpo

New member
בגלל ש...

זה יכול להתפרש כלקקנות לשמה ? למרות שמדובר מבחורה מבית טוב,שלא כל אחד מגיע אליה הביתה,ואם כבר מגיע אז העניין רציני אז ככה שזה נראה לי בסדר. ובגלל שהיום זהו יום חול,ואין שום סיבה מיוחדת ? אז מה את אומרת,חייכנית שכמוך ?

maybesure

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

ל ה ב י א !!! למה לקקנות? זו מחווה כייפית ולא צריך לתרץ אותה רק באירועים מיוחדים או סופש"ים. אם תשאל אותי: הייתי מביאה זר לבית וזר קטן לבחורה לחדר שלה בבית. ומה אם זה להורים? זה יכול רק לגרום לדעה חיובית עליך גם אם היום כבר בקושי מוצאים גברים כמוך-וחבל! בהצלחה לשניכם!

nimpo

New member
רעיון מעולה !!!

אבל איך אני מתמודד ברגע שאני נכנס? הרי זה לא שאני מתכוון לרשום כרטיסי-ברכה !

s h i r k u s h

New member
למה לא?

נראה לי דווקא מחווה מאוד יפה- הלוואי עליי... האקס שלי בקושי אמר שלום להורים שלי מרוב מבוכה ( טוב נו... הפחדתי אותו קצת לפני זה
)

למעלה