להארי

c o o l m a n

New member
להארי../images/Emo141.gif

הארי, איש יקר, אני מעריך אותך כאדם, וגם כמנהל הפורום. למרות שהערות רבות לי אני כותב הודעה אישית זו כאן, מאחר ואתה לא עונה להודעות נימוסיות בצורה פרטית. לצערי שמח שמשכתי את תשומת ליבך בצורה זו בלבד ,כידוע לך הויכוח בינך לבין אינקה ,רק מתחיל בויכוח על מדיט טרנס´ ואף אחד איננו יודע איכן יסתיים. בשביל להבין, תדפדף בדפים בהשתדלות להיות אובייקטיבי (כמה שאפשר) ותראה רק ריבים חסרי טעם אשר אינם תורמים. נכון אני פונה אלייך כי אינקה לא לומד מטעויותיו אבל אתה אוליי מקווה אני שתלמד. כמנהל הפורום, מנהיג ומנווט החבורה ,אתה צריך להוות דוגמא כיצד מתנהגים ,אופן ויכוח נכון, שאלות מתאימות לפורום- כן או לא ,זהו תפקידך כמנהל הפורום, ולצערי עד עכשיו לא ביצעת את תפקידך בצורה נאמנה, דברים רבים לי לומר, אך הם אישיים מכדיי שאומר בפורום. אשמח אם תחליט סוף סוף לקרוא ולהשיב להודועתי תודה

../images/Emo31.gif

אני מאד שמח לראות ש-coolman מנסה להשכין שלום בקן הקוקיה הזה. זה בהחלט מפנה מפתיע אחרי שהוא עצמו כתב הודעה מתלהמת לפני שעה בלבד... בכל אופן, מה שדרול אמר ממש לפני שהלך מתגלה כאמת נוקבת. בהתחלה, כשהארי מונה למנהל הפורום, חשבתי לעצמי שדרול בטח מתאבל... כמה טיפשי לחשוב כך. יש להניח שכשהוא רואה את שני "אהוביו" מתכתשים בבוץ, הוא דווקא מתגלגל בצחוק פרוע וחסר מעצורים... תמשיכו, חבר´ה, תנו אחד לשני בראש! אתם כרגע הצגת הבידור הטובה ביותר בעיר.

c o o l m a n

New member
איש חדש בפורום אנא הקשב

ראשית, מנסיוני לא ראיתי הודעה ולו אחת שלך בפורום זה. האפשרות היא, או שאתה חדש ולכן אתה אינך יודע במה מדובר, או השנייה כי סתם לשם התלוצצות השתמשת בשם חלופי בכדיי ליצור להט ולהוסיף רוח שטות אומר לך כך: ראשית אני חושב שהודעתי היתה במקום ,והיא היתה רב משמעית היא היתה מופנת במקביל אל הארי, ואל אינקה שיבינו את המסר ,והכן המסר נקלט במהרה. טעות בידייך, אם אני חושב שפורום זה אינו נחוץ, להפך הוא הנכון לעניות דעתי, פורום זה, הינו ועדין הפורום הטוב ביותר לתחומו. הערתי, נבעה מהערכתי להאנשים ודאגתי לפורום מעולה זה ,בשונה ממך אין בי עליצות ,אלא אכפתיות מפורום זה ,הכרות רבה לי, עם הארי ואם אינקה ,ולא איזושהיא הודעה איוולית סתמית הכרות מעמיקה ולא רק בשם שבו אני משתמש בפורום זה. אציין ואומר שוב אם לא הבנת לפי דעתי האישית, הערה צינית זו שימשה לתפוס את תשומת לב המשתתפים, במיוחד הארי ואינקה ,וזאת מתוך אכפתיות לאנשים ולפורום זה שאני חושב שהו הטוב ביותר ועובדה פשוטה היא כמות המשתתפים והדעות הרבות הנאמרות בפורום זה. שוב ,פורום זה הינו הטוב לתחומו. והערות (אפילו אם ציניות) הם בכדיי להעיר , ולהאיר מתוך איכפתיות לשמה, ולא מתוך זלזול. הערכה רבה לי למשתתפים כולם, ולהארי ואינקה בפרט הכרות קצרה לי עם דרול אני מאמין שיש לו ידיעות רבות ואפשרויות רבות לתרוםת אשר אף אחד אינו חולק על כך, אך צורת התבטויותיו הם קשות ולכן הוחלט כי איננו מתאים לנהל פורום זה. במהלך ההכרות הרבה שלי בפורום זה, ראיתי מתנגדים רבים לדרול ואין דווקא בגלל ידיעותיו אלא בגלל דרך נימוסיו הלא ראויים לצערי. אני יודע ,כי כרגע הוא פעיל בפורום נוסף, פורום שלפי דעתי טוב מאוד. ואכן הוא תורם רבות בתשובות נפלאות לאורחים אוליי זוהי דרכו וכך התאימו הדברים. זוהי בקורת בונה לפורום טוב ,ולא ביקורת סתמית ללא ערך. אם יש לך הערה אישית אלי ,אנא פנה אליי בהודעה אישית אף אחד אינו צריך ומענייניו לשמוע דברים אישיים המופנים אליי אשמח לקבל ולהגיב לכול תלונה שלך תהה אשר תהה בכבוד רב

הודעה מרגשת ../images/Emo7.gif

טוב, אז רק כדי לסבר את אוזנך, איש מגניב שכמוך, אני בסביבה לא מעט זמן, ואיני זוכר שראיתי הודעה שלך אי-פעם לפני שהתחילה כאן הקטטה הנפלאה הזו. כך שאני יודע היטב במה מדובר, ולעומת זאת אין לי מושג מי אתה ולמען האמת זה לא מאד חשוב לי. "להוסיף להט ורוח שטות"? לדעתי אינקה והארי (ואולי גם כמה אחרים) מפגינים בהחלט להט קדוש ומשתטים היטב גם בלעדיי. הודעתך אכן במקום, אך המסר רחוק מלהיקלט. כל אחד כאן מתחפר בעמדותיו בצורה מעוררת רחמים. נראה לי ששאר האנשים נעלמו מהפורום לא רק בגלל התת-רמה אליה התדרדר הפורום, אלא פשוט מפני שאין כאן מספיק מקום - האגו של שני הברנשים האלה גדול כל כך, שכבר לא נותר מרחב לאחרים. דרול כבר אינו מנהל הפורום, אך עד כמה שאני זוכר (וזה היה בסך-הכל לפני כחודשיים, כך שאני כנראה זוכר היטב) מעולם לא "הוחלט שאיננו מתאים לנהל פורום זה", זו היתה החלטה שלו. לא כל כך הבנתי למה הוא החליט כך בזמנו, אך כעת אני בהחלט מתחיל להבין. אופן ההתבטאות שלו אכן היה לעתים קרובות מקומם, מרגיז, משפיל, מעליב, לא ענייני ומתנשא - מה שאתה רוצה. אבל לפחות הוא עשה זאת בחינניות. אתה טוען שאתה מכיר אותו אישית? מעניין... מסור לו דרישת שלום חמה. אני מודה לך מקרב לב על נכונותך לענות על "כל תלונה שלי". אין לי תלונות, נהפוך הוא. כבר ציינתי שאני דווקא שבע רצון. עם זאת, אם אתה כבר מוכן להשקיע, אז אני ממליץ בחום שתענה לאנשים חדשים כאן בצורה מנומסת וראויה, כמו שאתה דורש. כמו שאמרת, מי שחדש כאן לא יודע במה מדובר, ומישהי ששואלת על מדיטציה לא צריכה לקבל קיטון של מי שופכין שמיועדים לאנשים אחרים. אם אתה עונה למישהו, אין שום סיבה שההודעה שלך תהיה מופנית בעצם למישהו אחר, בפרט שדבריך ציניים ולא ממש קולעים למטרה, כמו שכבר הסברתי מקודם. אתה לא חייב להתנצל קבל עם ועדה, אבל אני מניח שהבחורה תעריך את זה אם תשלח לה באמצעות המסרים התנצלות מנומקת. אגב, כתבת שבשונה ממני, אין בך עליצות. אולי זו הבעיה - אתה מבין, אתה פשוט לוקח את הדברים קצת קשה מדי. כן, אמרת כבר, יש בך אכפתיות רבה וכל הקשקושים האלה, אבל תעשה לעצמך טובה - שחרר לחץ. בצע את תרגיל "הנשיפה הקוסמית של שיווה" (אם אינך מכיר אותו, אשמח להשתמש במערכת המסרים כדי להעביר לך אותו), וחייך קצת לעולם. אל תהיה כזה כבד! ילדים תמיד רבים ובסוף משלימים אחר-כך. גם כאן זה יעבור, ואם לא - אז לא קרה שום אסון. זהו ממש, אבל ממש לא "הפורום הטוב בתחומו", למרות שהוא היה בהחלט מצויין בימים עברו. אני מסכים איתך בדבר אחד - הפורום אכן נחוץ. יבואו נא כל המתעניינים במדיטציה, יקראו בעיון את ההודעות בימים האחרונים ויבינו לאיזה פסגות של תבונה ושלווה אנו יכולים להגיע לאחר שנים של תרגול. לסיום, אני מציע לך להניח לחבר´ה האלה לתת אחד לשני בשיניים עד שאחד מהם ייפול או ינפנף בדגל לבן. אישית איני מבין מדוע להפריע לשני בני אדם שנהנים כל כך זה מחברתו של זה. כל טוב.
נ.ב. אם כבר להודות על האמת, אני משוכנע שהכל קונספירציה אחת גדולה, ושדרול הוא בעצם הארי. כן, כן. אני מרשה לעצמי לומר זאת כיוון שהרעיון כל כך מוטרף שאיש לא יתייחס אליו ברצינות - כמו כל הקונספירציות הגדולות באמת, שהתבררו בסופו של דבר כנכונות. אבל עזוב, זה באמת כבר קצת גדול על הדיון כאן.

c o o l m a n

New member
כמו שאמרתי אינני מתכוון לענות

שלום לך ראשית כמו שאמרתי כתבת דברים הדורשים התייחסות בטוח שלא אציין אותם בפורום זה העביר לך מסר אישי שלא נוגע לאנשי פורום זה מאחר והפנייה היתה אליי התייחס אליך בהודעת הימאייל תשובה קצרה: מוזר שאתה כבר הרבה זמן מעל חודשים ואין אפילו הודעה אחת הסבר נא! שנית אני ציינתי כי אני משתמש בשם חלופי אפשר לקרוא דרך השורות אך מרוב התלעמות לא שמת לב אמרת שדרול השפיל והרגיז בחנניות האם יש דבר שכזה להשפיל בחנניות?!!! ציינתי הכרות קצרה עם דרול אכן היתה לי הכרות קצרה עמו בשם אחר ובמקום אחר ואכן מגיעה התנצלות לגברת הנחמדה ואשמח לבצע זאת ברצון תודה בכבוד רב

hary_i

New member
תודה על ההערות

אני מקבל ומסכים. אני נגררתי שלא לצורך לויכוח חסר טעם עם אינקה. אשתדל בעתיד לא לתת לו שוב לגרור אותי לויכוחים חסרי טעם.

למעלה