להאקר מברה

להאקר מברה

שמעוניין לפרוץ לחשבון שלי.

שכח מזה.

חבר'ה. יש כאן האקרים מברה שפורצים לחשבונות. מוסרים את השם של הקייזרית שלי לאנשים שאני לא מכירה.

יש לי כמה חשדות.

בכל אופן. תיזהרו מישראלים גנבים. כשיגדלו, אני מכירה איזה קצין משטרה שיוכל לטפל בהם....

מ י ל ר

New member
איך את יודע שזה מברה?

ובלי קשר שמעתי שחזר צ'אט האק, לא יודע מה זה עושה, אבל נאמר לי לא לקבל צ'אטים מאנשים.

לפני כמה ימים

איזה בחור ישראלי שמשתמש בהאקים וכאילו חבר שלי עשה לי צ'אט. וביטל. ואחרי זה אמר לי לנעול הכל כי יש צ'אט האק.

לפני שעה חזרתי הביתה ומצאתי ליד הדמות שלי עומד איזה נוב ואומר לי " היי. חשבתי שאתה בחור, תוסיפי אותי לבאדי ליסט". עשיתי לו פרצוף F6 והוא אמר לי שהוא דחגלשילח מברה ( לא זוכרת את השם שלו ) הוא סיפר לי שכרגע נתתי לו פרטי חשבון של הרו מברה. ואמרתי לו להוסיף את הדמות הזו לבאדי ליסט.

כשהוא הבין שהוא מתבלבל ואני לא ההאקר מברה הוא אמר לי שכנראה ההאקר מברה מנסה עכשיו לפרוץ לי לחשבון ואמור לתת לו את הפרטים אחרי שהוא מצליח.

יש לי סיסמא שמכילה הרבה מאד תוים. וגם פיק שמכיל הרבה תוים. המייל שלי הוא מייל מאובטח.

והחפצים שלי נעולים.

אבל לא נעים לי עכשיו..... לדעתי הבחור מישראל מכר את ה לוג אין ID שלי להאקרים שמסוגלים לפרוץ לי לחשבון.

מ י ל ר

New member
למה בכלל לפרוץ לאנשים? אני לא מבין את זה

לכו תעשו האקים תעשו ווקאום ותשכפלו דברים ותיצרו דברים בהאק מייקר
למה לפרוץ? אני בחיים לא אבין את זה, כאילו אין מישהו שמתבאס ששדדו אותו מאחורי המסך..
שפרצו לי ל-NL (חשבון נפרד מהראשי) וגנבו לי שם 2 ביל ואיזה 5K אנקס התבאסתי ולא שחקתי שבועיים, רק עם עידודים חזרתי לשחק.. מילה לעשות סקאם, זה הצלחת לעבוד על מישהו ויצאת כבר, אבל לפרוץ? אין איך להתמודד מול זה :/

edenlevi2

New member
כן שלחתי להם כרטיס והם ביקשו שאני יענה על

כמה שאלות...
כמו התאריך שרשמתי השם וכל מיני פרטים...

זה השם משתמש הראשון שלי בנקסון והייתי קטנה הייתה הגבלה של הגיל או משהו כזה.... אז זייפנו קצת
בן דוד שלי פתח לי ולקח הרבה זמן עד שהצלחנו לגלות את הפרטים
שנזכרנו מה עשינו.... עשינו בתחכום התאריך שלו שנה של אחותי כול מיני דברים כאלה בסוף מצאנו
ונקסון שינו לי...

חברה אחרת שניסתה לשנות ולא הצליחה לזכור את הפרטים נקסון ביקשו דברים אחרים ושהיא נתנה הם שינו לה
תנסי לשלוח כרטיס לראות מה הם מבקשים ממך אולי זה משהו שאת כן זוכרת ויכולה לספק פרטים
עדיף לנסות מאשר לא

למעלה