להאבק בסחר בנשים

גם אני לא טמנתי את ידי בצלחת

כמו שאני לא קונה נייק כי הם מעסיקים ילדים בשכר חודשי של מאות בודדות של סנטים, כך גם לא הלכתי לזונה שנתיים. אפילו לא לזונה מרוקאית, ואפילו לא בהולנד. כך, בצנעה ובשקט, ללא פולמוסים ופמפלטים, אני נלחם בתופעת הפשע והסחר בנשים הלא הוגנות/הגונות.

תודה

למרות שזה מיועד לנשים. בכל אופן אקבל את זה כתשורה נאה באמת. (אני יודע שמה שמיועד לנשים מיועד הכי לגברים, יודע יודע. זה בסדר. רק שמחות)

rigoletto111

New member
ובעניין אמסטרדם...

Dans le port d'Amsterdam Y a des marins qui boivent Et qui boivent et reboivent Et qui reboivent encore Ils boivent à la santé Des putains d'Amsterdam De Hambourg ou d'ailleurs Enfin ils boivent aux dames Qui leur donnent leur joli corps Qui leur donnent leur vertu Pour une pièce en or Et quand ils ont bien bu Se plantent le nez au ciel Se mouchent dans les étoiles Et ils pissent comme je pleure Sur les femmes infidèles Dans le port d'Amsterdam Dans le port d'Amsterdam.​
תרגום עלוב: בתוך נמל אמסטרדם יש ספנים ששותים ושותים ושוב שותים ושותים עוד הם שותים לבריאותן של זונות אמסטרדם מהמבורג או מקום אחר בקיצור הם שותים לנשים שנותנות להם את גופן היפה שנותנות להם את אומנותן בשביל מטבע של זהב וכשהם שתו היטב מגיע האף לשמיים לקנח בכוכבים והם משתינים כמו שאני בוכה על נשים לא אמינות בתוך נמל אמסטרדם בתוך נמל אמסטרדם

לשתות בשביל הנשים?

מאז שקניתי פעם אחת בירה בשביל שתי בחורות נצלניות אני לא חוזר על זה. בחיים. כמה שהגברים טפשים לפעמים...

rigoletto111

New member
זה יותר "מרימים כוס לשלומן של.."

אז בזבזת כוס בירה, יא קמצן, מה קרה? אני יכול למלא אמבטיה גדולה מאד בכל המשקאות שקניתי...

evc

New member
שיר מעולה,יפה שתרגמת אבל

מישהו עשה זאת קודם - דני ליטני,ששר בעברית וקיבל קאבר מקורין אלאל: בנמל באמסטרדם מלחים מזמרים חלומות ניחרים שריחם ריח ים. בנמל באמסטרדם יש מלח, הנרדם ומולו התרנים מתייפחים בשנתם. בנמל באמסטרדם יש מלח, הגוסס בתוך בוץ שתוסס ריח בירה ודם. בנמל באמסטרדם יש מלח הנולד בין אדיו החמים של השחר הקם. בנמל באמסטרדם יש מלח המכרסם ראשיהם של דגים על שולחן מזוהם הוא חושף את שיניו שרקבו כבר מזמן את שיניו שטרפו מפרשים וענן. מכרסם בזנב ובראש המנופץ וקורא לטבח הי, אתה, עוד מנה! ולפתע הוא קם וכולו שיהוקים את קרביו הוא מקיא לתעלות אמסטרדם. בנמל באמסטרדם שם רוקד לו מלח ובלהט צובט לזונה שתצרח הוא רוקד בגאון במכנס מזדקר לקולם המנסר של שברי אקורדיון. ולפתע כך סתם הוא מושכה בזרועה ואיתה נעלם אל חשכת אמסטרדם. ולמול הפנס הוא שולח ידו מרצ'רץ' ת'מכנס ושולף את כבודו. בנמל באמסטרדם מלחים שם שותים הם שותים ושותים הם שותים שוב שותים הם שותים לשלומן של זונות הרציפים שהרבה אלפים מעכו את גבן. לכבודן של פרוצות הנמכר בפרוטות ומקנחים בבגדם את חוטמם זב הדם וכשהם נזכרים בבגידת נשותיהם את המכנס הם פותחים ומשתינים עליהם. בנמל באמסטרדם. בנמל באמסטרדם.

rigoletto111

New member
אני לא תרגמתי כלום , חח

מצאתי את זה בפורום אחר בתפוז. הגרסא ששר ליטני נחמדה, אבל הקשר בינה לבין הטקסט המקורי קלוש למדי. ובכל אופן ז'אק ברל איננו ניתן לתרגום סביר. יש לא מעט שירים שלו שתורגמו לעברית ולשפות אחרות, וכולם אפילו לא צל חיוור של המקור. את "אמסטרדם" שמעתי לפני כשבועיים כ"חג המוסיקה הצרפתית" , בביצוע מדליק של ראפרים צרפתים יוצאי צפון אפריקה. MAP - Ministère des Affaires Populaires קישור לאתר שלהם, תוכלו לשמוע שם שירים שלהם. כל מיני שירים על מצב המהגרים - כמו על זה שאסרו השמעת "יו-יו" (קולות השמחה של בני דודינו, מה שהפלסטינים קוראים "זוע'רודה", ובעברית "צהלולים") בעירייה שלהם.

evc

New member
אם כבר אתה מסתובב בפורומים שעוסקים בתרגום,

אני בעד שתשיג תרגום של חוק ה"צהלולים" ותעביר אותו בכנסת,זה בטח לא יזיק.

yatusha

New member
בדיוק ראיתי סרט ביס דוקו

שחלק ממנו דיבר על תעשיית הנשים בפיליפינים ומסתבר שעבור ריקוד מקבלים כפאונד ועבור סקס כ5 פאונד ללילה וגמ את זה נותנים לסרסור... מזעזע!

אגב ישראל יצאה מהרשימה השחורה

של האו"ם...בתור מדינה שמתחילה לעשות מאמצים להלחם בזנות ובסחר בנשים.. אכן עם הרחמנים

אומי5

New member
הצלחת?

אני זוכר את זה כמשימה כמעט בילתי אפשרית . תפסנו אחת שהמבריחים ברחו לה (יש לה מזל שנפלה עלינו לא על אנשים אחרים ...) ,וג'יפ אחד שרדפנו אחריו התהפך וננטש. חוץ מזה בעיקר רדפנו אחריהם עם רכבים נחותים בכמה רמות.

למעלה