להאבק בכרית:)

יערית

New member
להאבק בכרית:)

ולא סתם להאבק...לחנוק... לא יכולה לישון!!!!!!!!! אתם שומעים את הצעקות שלי? נשבר לי אני חייבת לעשות משהו,איפה הילדים?, איפה הרעש שלהם,הבלאגן,אמא תביא לי,תעשי לי, וכו`,אני מתגעגעת לכל זה,מה חשבתם שזה קל להיות 3 ימים בלעדיהם? עברה יממה בלבד,בסוף אני יתפס כאן על הקירות(דיי מושפעת מספיידר מן) בקיצור,אני לשרותכם..מי שצריך עזרה שיקרא לי.. ואין לי הרבה זמן פנוי כך שקחו זאת בחשבון,מעכשיוווווווו..... רגע רצינות: מאחלת לכולכם אחלה גפילטה,קניידאלך,חריימה,מרק רגל,מרק עוף, קינוחים,והרבה הרבה מצות עד מחנק!!!! חג שמח לכם ולבני משפחותיכם. נשיקות ממני יערית(-----?------)

avitalp

New member
חג שמח, יעריתוש :)

לכי תעשי לך אמבטיה מפנקת... שימי לך מוסיקה מרגיעה.... צריך ללמוד ליהנות מהשקט הזה, כשהגוזלים אינם..... זה אחד היתרונות בגירושין.... איים של שקט בתוך הטירוף היומיומי..... החזיקי מעמד.... אנחנו נהיה כאן אחרי הבליסה..... לשמור אותך שפויה... אביטל

יערית

New member
אביטל אני יכולה לומר לך משהו?

ביום הפגישה הסתכלת עליי במבט בוהה כזה,שלא הבנתי מה פשר המבט שלך, רגע על תכעסי עליי,כונותיי לשלום,אך פתאום אני מגלה שאת באמת יודעת לומר את הדברים הנכונים בזמן הנכון,באמת אלך לעשות לי אמבט קצף(עושה את זה ד``א אחת לשבועיים),יש לי כל היום מוסיקה שקטה סביבי..הספיק לי הרעש מאתמול. תודה לך על תשומת הלב ;-) ועל הדאגה. נשתמע.. יערית.

אור-לך

New member
את מזכירה לי...

את אמא שלי... תמיד רצתה ``להיפטר`` מאיתנו, אך כשהיינו עם אבא פתאום הרגישה כ``כ לבד... יערית, רק תשתדלי שהילדים לא ירגישו שאת רוצה את השקט הזה...כי אחת מהשריטות שלי נובעת מכאן...כשיכולתי להבין שהיא פשוט היתה צריכה קצת זמן לעצמה היה מאוחר מדיי... אור.

לדעתי נורא חשוב כשאת אם

לחנך אותם מההתחלה, שאמא היא אדם פרטי ואוטונומי ולא איזו שלוחה שלהם, שמטרתה לספק לחם ושעשועים. שאמא זכאית לזמן פנוי משלה, לשקט, לחיי-מין, להנאות שלא קשורות בילדים ועוד. ילד לא צריך לחיות בהרגשה שהוא מרכז העולם. אוריאנה

noam011

New member
אוהו אוריאנה. אני מבין שאת מתנקבעת

לכל תפיסת האימהות במתכונת המקובלת. אני כל הזמן שומע מנשים, שהקרבת חייהן למען הילד ורווחתו טבוע בנשמתן, בגנים שלהן, ואולי גם ההורמונים שלהן מכוונים את פעולותיהן בכיוון. אני לא ראיתי מעולם אשה שחושבת כמוך. אולי היו רוצות בסתר ליבן, אבל מעולם לא יעזו להעלות את זה על דל שפתן. מעניין לראות מה תהיינה התגובות של שאר האימהות כאן.

בולשיטוס

האמהות לא הופכת אף אחת לקרבן. גם לא לקרבן-מרצון (כי אין דבר כזה, קרבן-מרצון. כי אם רצית, סימן שאתה לא קרבן). ואומרת לך את זה מישהי שכמעט מתה כדי שהבן שלה יוולד, והיתה עושה את זה שוב. אוריאנה

noam011

New member
היה נחמד מצידך אם לא היית משתמשת

במילה בולשיט כי יכול להיות שאנחנו חושבים אחרת ויש לנו דעות שונות אבל זה לא אומר שאני מדבר שטויות. בואי לא נזלזל האחד בדעתו של השניה. אלא אם כן את רוצה להתחיל תקרית בנוסח ``שבורה לרסיסים``

מי מזלזל

זאת רק צורת דיבור. ושבורה אמנם היתה פלצנית, אבל לפחות פלצנית ברמה, כמוני. אוריאנה

שי33

New member
סליחה שאני כך מתפרץ...

יש הבדלים (גנים ואחרים) בין נשים לגברים ובתור אבא, אני רוצה לומר לך שהקשר בין אמא לילדיה הוא אכן טבוע בנשמתן...ודרך אגב, שמחתי להכיר אותך, מקווה שנתראה שוב... אולי פעם הבאה אני אשתה קצת פחות ונוכל לדבר קצת יותר ;-) ) שי.

יערית

New member
יפה שתיקה לחכמים:)

זה ששתית הרבה זה ניחא, זה שדיברת מעט...אני בספק? יערית(שלא מודדת אנשים בכעסם ולא בשיכרונם ;-) )

שי33

New member
יפה שלי,

מה, את באמת רוצה שאשתוק? זה ישעמם נורא לא? את יודעת, דרך אגב, שכן אפשר למדוד כעס ושתיה וכהנה, אבל הדרך למדוד היא לאוו דווקא בכמויות, כי אם בדרך ששותים, ובמהירות שהכעס שוכח...אז, מחייכים והרבה :) וממשיכים הלאה ודרך אגב ;-) ספרי לי...ככה בסוד...מה אמרתי? שי, (שאוהב לשתות במפגשים ולא כל כך זוכר מה הוא אומר)

אור-לך

New member
גם אני...

בד``כ...לא זוכרת מה אמרתי... אור (שהכעס אצלה שוכח הרבה יותר מהר ממה שהתכוונה...)

תאנה

New member
רוצה עוד תגובה של אמא?

ברגע שילד יראה שטוב לאמא שלו, שנעים לה בחיים שלה , והיא נותנת מעצמה כמו חברה קרובה ולא כמו מישהי שמרגישה שמשהו מפריע לה, הוא יתן גם מעצמו הרבה יותר, יעריך אותה יותר ויחזיר לה את אותו יחס בדיוק (כמה פעמים נתקלנו בבנים שמרגישים שההורים שלהם מהווים להם מטרד ו/ או מכשול בחיים?) בקיצור - גם אני חושבת כמו אוריאנה - ומעיזה להגיד את זה פה . לילד חיים עצמאיים משלו, ולאמא גם. וכמו שלו מותר להכיר ללמוד לצאת ולהיות אדון לעצמו גם לאמא שלו מותר. לא מקובל עלי אמא כקורבן או כהקרבת חלק מהעצמי שלה עבור הילד.זה יוצר מרירות וגורר אח``כ כעסים מיותרים בצורה הדדית.

אור-לך

New member
את צודקת

אך ילד גם לא צריך לגדול בהרגשה שהוא מפריע, שאם הוא לא היה פה אז לאמא היה הרבה יותר טוב... ואני מעולם לא חונכתי לזה שהילד הוא מרכז העולם (נהפוך הוא) ואני בטוחה שגם את ילדיי לא אחנך כך. זה סיפור הרבה יותר מורכב שממש אין לי חשק לפרוש אותו כאן מעל דפי הפורום... אור (שעם כל האנונימיות עדיין קשה לה לפתוח...)

למעלה