לד"ר שלום רב ולילה טוב

לד"ר שלום רב ולילה טוב

לד"ר שלום רב, יש לי ידיד שאני לא מבינה אותו. אני אספר קצת עלי: שמי סיון, אני בת 26 רווקה ודתיה לאומית {ז"א, חצאיות חולצות עד המרפקים} ושומרת על עצמי. ומנראת טוב {אוכלת תזונה נכונה אז ירדתי קצת במשקל, לפני כן הייתי מלאה. והידיד שלי הוא בן 28 הוא נראה טוב חכם ובטוח בעצמו, בתור אחד שעבר הרבה, הוא אוהב כדורגל וגם מיני מאוד. הוא רווק. עשיו הידידות שלנו החלה בשנה הזאת {מאחר ואנחנו לומדים 2 קורסים יחד אז התקרבנו} מכיוון שאני דתיה הוא כיבד אותי ותמיד שאל עם אפשר ללחוץ לי את היד, אז לחצתי. הוא נחמד וניפתח בפניי וגם אני פניו המון, סיפרתי לו דברים אישיים ואני לו, אני חושבת שהוא בחר בי כדי לספר לי את הדברים האלו כי טען "את לא מזיקה" "ויש לך יכולת לפתוח אנשיים" כלומר לגרום לדבר באינטימיות על עצמם. בהמשך נורא התקרבנו ואני לא יודעת אם זה כך, אבל הור התחיל לשבת לידי כמה פעמים, שיתף אותי בדברים שעשה, הראה לי דברים שכתב, עזר לי לכתוב ולהשתחרר בכתיבה ולהיות יותר סקסית בכתיבה אפילו שאני דתיה, כאילו אני דמות אחרת. הוא כבר כמה פעמים שם את ידו על הכתף שלי {מאות הערכה נראה לי} והולך כזה וזה יוצר מגע כזה נעים. בכלל הוא חמוד. בגלל אני דתיה אף פעם לא חוויתי סוג של קירבה זו או אחרת כך שזה טיבעי שזה יצמרר אותי מהתרגשות נראה לי, לא? באחת השיחות שלנו הוא שאל אותי אם אני מנסה להתחיל איתו {ההפך הוא הנכון} אמרתי לו שלא, כי אמר שאני יכולה אבל זה יכול להיות מביך וכי יוזם פעם ב..אחרי כמה ימים שמעתי אותו שהוא יוצא עם משהי שהכרתי ואני הייתי בקשר איתה. ומאוד התאכזבתי. עוד משהו שהראתי לו תמונה שלי והוא אמר שבתמונה אני שנה אני אחרת אני לא אמיתית ולא מראה את הביישנות המתפרצת שבי, כי בתמונות אני יותר משוחררת ומרשה לעצמי לעשות פוזות ויותר בטוח לי המבטים שלי הם חזקים וישרים. הוא אמר שהדיון הופסק ברגע זה ולא היתה לי הזדמנות לההסביר את עצמי, שאלתי את ידיד שלי והראתי לו את התמונה הוא אמר שהוא אהב ואמר שאני לא צריכה לתת למשהו קרוב את הזכות לדבר אלי כך {ואני חושבת שהוא ידיד טוב וצודק} בכל אופן יצא לנו כמה ויכוחים והתרחקנו מעט, אבל במסיבת פורים, התחפשתי לרקדנית פלמנקו. כדי להיות ממש צנועה שמתי מתחת חולצה שחורה ארוכה שארגיש בנוח. והבחור שראה אותי היה המום, האמת כולם היו המומים ממני, כי לא ציפו לראות אותי עם שמלה, וגם הגיזרה שלי די בסדר אני חושבת, מאכילה נכונה וספורט. אז הוא התקרב כזה וחיבק כזה וזהו כל הערב סליחה כל מיתי שהוא בא לכיוון שלי הוא נעצר הביט והמשיך ללכת, הא וגם חייך שחכתי את זה. בשיעור האחרון הוא גם חייך, אבל לא התקרב כמו במסיבה ההיא. אני טועה מה המשחק הזה שלו? אם יש בכלל? תודה רבה סיוון

גרא.

New member
בחורה אחרת1,במקום לתהות על קנקנו,וכוונותיו,

בדרך של נחוש או ספקולציות כלשהן,מדוע שלא תפני אליו במישרין בשיחה,ותשאלי אותו,דוגרי?

כיוון שהוא אמר לי כבר שהוא אינו רוצה שאתחיל

איתו או אני יכולה אבל זה יהיה מביך ומוזר.. וחוץ מזה אני לאא אחת שאשאל אותו, כיוון שאני לא קשורה אליו כ"כ הוא פעם מדבר איתי ופעם מתעלם ממני..

גרא.

New member
בחורה אחרת1,התשובה לשאלותייך,ישנה בתגובותייך.

למעלה