לד"ר שור..

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
לד"ר שור..

אני משערת שאתה לא יודע מי אני, אז אני אזדהה.. אני איילת, עם ולנטינו וונוס..
שמחה לשמוע שחזרת, היה לי מקרה חירום עם הכלב בשבת (לא עלינו
אבל הוא בסדר.. סתם החליט להדאיג אותי על הבוקר) אשמח לשמוע מתי יהיו לך חיסונים ובנוסף, אשמח לדעת אילו רכיבים צריכים / אסור שיהיה בשמפו לחמוסים או בנוסח אחר - איך אדע האם השמפו שאני משתמשת בו טוב לחמוסים שלי? תודה

WTR

New member
../images/Emo206.gif לד"ר שור ולמבינים../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

לונוס הופיע פתאום סימן כחול לאורך התפר של העיקור כבר הוציאו לה את התפרים ממזמן.. ועבר כבר מעל לשבועיים מאז הניתוח (אם אני לא טועה) מה זה הסימן הזה פתאום!? צירפתי תמונה..

chatulika

New member
סימן כחול

לא נתקלתי בתופעה הזאת קודם אבל מאחר ועבר זמן מאז הניתוח והסרת התפרים , זו כנראה התפתחות חדשה ולכן המלצתי היא:לוטרינר ובהקדם האפשרי

Sweet Fantasy

New member
זה נורמלי

אין מה לרוץ לוט'. גם לניקיטה היה את זה... זה יעבור תוך זמן קצת, ואם אני לא טועה יש מצב שזה אפילו התחלה של גידול הפרווה, שהרי מתחילה משחור ומתכהה.

WTR

New member
זה ממש לא נראה כך

א. אם זה היה זה, זה היה צומח בו-זמנית באחידות ע"ג הבטן. ב. זה לא מרגיש כמו פרווה. זה 100% שטף דם..

zulli

New member
יכול להיות שהיא קיבלה מכה באיזור

ומכיוון שזה איזור רגיש לאחר ניתוח והוצאת תפרים זה הפך לסימן כחול. גוצ'י למשל תמיד מקבלת סימנים כחולים מכל מכה קטנה. כדי להיות על הצד השקט והבטוח, אני הייתי לוקחת אותה לווטרינר שיסתכל.

Sweet Fantasy

New member
גם אצל ניקיטה זה התחיל

מאיזור התפרים והמשיך לגדול לאט לאט .. לדעתי זה זה, אבל כמובן שאני לא שם ואני לא רואה, וזה לא דרך לקבוע דרך תמונה ודרך הנט..

DR SHORR

New member
יופי יופי!!!!

שכחתי לחלוטין את צודקת בהחלט! בחמוסים, צבע העור משתנה לפני צמיחת הפרווה ונראה לעתים כמו "שטף דם" - כנראה שבזה מדובר. כל הכבוד על התשובה! ד"ר שור

WTR

New member
מיכל את גאון ../images/Emo23.gif

הסתכלתי מאוד-מאוד-מאוד-מאוד מקרוב זו באמת פרווה שצומחת!!! תודה !

mikonww

New member
משהו כללי לכל בעלי החמוסים

שיש משהו שניראה לכם חשוד, לא במקום או סתם תחושה לא טובה, תמיד זה שווה קפיצה קטנה לווטרינר. ברור שאני לא מדבר על כל שטויות, אבל סימנים מוזרים, קולות מוזרים וכאלה שווה לתת להם יחס מעמיק יותר. בקשר לחמס של איילת, לא ניראה לי שזה משהו מיוחד סתם סימנים של החלמה. את מכירה את זה שמישהו עובר ניתוך או סתם ילד נופל, אז בהתחלה זה אדום אחרי זה כחול ואם הזמן יהיה כהה יותר. אז זה אותו דבר בסיפור הזה לדעתי. אבל רק את ממש יכול לדעת אם זה שווה בדיקה !

DR SHORR

New member
"כחול" באמצע הבטן

קש/ה לראות מהתמונה אבל זה נראה כמו כלי דם אורכיים שהתפתחו\גדלו באזור כנראה כתגובת החלמה. לא נראה כמו משהו חמור ו\או דחוף אבל אשמח לראות את התופעה מקרוב.

DR SHORR

New member
"כחול" באמצע הבטן נ.ב.

כפי שכתבה Sweet Fantasy וכתבה נכון בהחלט: קודם לצמיחת פרווה מופיע לעתים שינוי בצבע העור שדומה מאד לשטף דם. ולכן, בהחלט ייתכן שבכך מדובר.

DR SHORR

New member
חיסונים לחמוסים

החיסונים נמצאים בארץ אבל משום מה הם "תקועים" איפהשהוא בדרך ולא משוחררים לשוק. אני בקשר רציף עם הספק וברגע שישתחררו החיסונים אודיע לך אישית וגם לפורום. בכל מקרה - אין לחסן חמוסים באף חיסון אחר! (לא במשושה או משולשת כלבים ולא בחיסוני חתול!)

למעלה