לד"ר גייסט...שלום רב

פאטימה1

New member
לד"ר גייסט...שלום רב

האמת אני לא כל כך בטוחה אם עליי לפנות אלייך דרך הפורום אך בכל זאת אנסה לשאול את דעתך. אני בת 27, בתולה. לפני כמה ימים בהתבוננות במראה הבחנתי שישנו בתוך פתח הנרתיק גוש בשר שמדלדל בצורה מחשידה. אני לא זוכרת ששמתי לב לדבר זה לפני ואני גם לא יודעת אם זה משהו נורמאלי או לא. בזמן גירוי מיני מסויים אני מרגישה בצריבה באותו מקום. הבעייה היא שאם אני פונה לרופאת נשים בקופה אצלנו...אני חוששת שמא העניין לא יישמר בסוד או שהיא לא תבין אותי בכלל. הייתי אצלה בחודש 5 והיא בדקה אותי לאחרי צריבות במקום ורגישות.אך בזמנו היא לא אמרה שהבחינה בדבר או שיש משהו לא בסדר. לא נהוג אצלנו שבנות שלא נשואות הולכות לרופאת נשים ובמיוחד באותה עיר. גם שהייתי אצלה לא מזמן. מה שמפחיד אותי זה שהוצאתי לפני שנה גוש מהשד וברוך השם היה שפיר. אבל יש במשפחה מקרה של סרטן המעי הגס. מה עליי לעשות??? האם להירגע או באמת לטפל בנושא?? ומה זה יכול להיות?? בבקשה ד"ר את דעתך בבקשה... וממש ממש תודה מקרב לב.

לד"ר גייסט...שלום רב

תראי , כמובן שאני לא יכולה לדעת מה זה על סמך התאור שלך ללא בדיקה אבל רוב הסיכויים שזה משהו לא מסוכן. ייתכן שמדובר בפוליפ של קרום הבתולין , דבר די שכיח וניתן להסיר אותו אם רוצים . יכול להיות שאת רואה משהו לגמרי נורמלי שלא שמת לב אליו עד עכשיו. אין קשר בין דבר כה לבין הגוש שהוצאת בשד וגם אין קשר לסרטן המעי הגס. כדיא בכל זאת שתלכי להיבדק כדי שתרגעי. אולי תשקלי להיבדק בעיר אחרת או אפילו תבואי לתל אביב אלינו.

למעלה