לד זפלין

yyyddd

New member
לד זפלין

שלום לכולם אני חדש כאן בפורום.רציתי להגיד שאני מאד אוהב את לד זפלין והם הלהקה האהובה עלי מיכולם,אין יום שאני לא שומע לפחות 3 שעות ויותר של השירים שלהם וגם את הדי וי די והסרט the song remains the same אני רואה הרבה.אז בקיצור אני בטוח שאני יהיה כאן בפורום. חבר הלהקה האהוב עלי מיכלום הוא רוברט פלאנט.

AeroTom

New member
ברוך הבא!

טוב לראות עוד חדשים מגיעים. מקווה שיהיה לך כיף בפורום ואנחנו כאן לכל דבר שקשור בלהקה והמוזיקה שלה.

שאלה

רק רציתי לשאול רק מה שם הלהקה של שהייתה לרוברט לפני לד זפלין ואם ידוע על שמות שירים שלהם...

טוב עניתי כבר לעצמי על השאלה

Hobbstweedle רק אם מישהו יודע אם יש אפשרות למצוא איפשהו שירים שלהם אם למישהו יש אולי במחשב או שמות או משהו

AeroTom

New member
הוא היה בכמה להקות לפני זפלין

ממש בתחילת הדרך היה בלהקות קטנות כגון: The New Memphis Bluesbreakers The Black Snake Moan The Delta Blues Band The Crawling King Snakes ב-66 הוא היה בלהקה בשם Listen. לאחר מכן בלהקת The Band Of Joy (עם ג'ון בונהאם גם). ואחר כך עם אלקסיס קורנר בלהקה ששמה-Hobbstweedle שממנה הוא עבר לזפלין. שמות של שירים לא ממש ידועים. ברוב הלהקות גם הם היו עושים המון קאברים. רק להקה אחת שלו גם לפני זפלין ממש הקליטה משהו, שזה היה ב-Listen. הם הקליטו והוציאו כמה סינגלים, אבל לא ידועים לי שמות השירים. The Band of Joy הייתה גם להקה מוצלחת שלו, אבל משום מה הם לא השיגו חוזה הקלטות ולא הקליטו שום שיר בסטודיו.

מה שאתה אומר בעצם

שאין שום סיכוי למצוא שירים של אחת הלהקות האלה איפשהו... נכון?

AeroTom

New member
אכן. חוץ מ-Listen

שרק איתם הוא הקליט כמה סינגלים, אז הם קיימים. אבל משער שממש, אבל ממש קשה למצוא אותם...

למעלה