לד זפלין והמופע. כל שם פרק, מבלי יוצא מין הכל, הוא שם של שיר של לד זפלין. איזה יופי!!!
I izabu New member 10/9/03 #1 לד זפלין והמופע.../images/Emo163.gif כל שם פרק, מבלי יוצא מין הכל, הוא שם של שיר של לד זפלין. איזה יופי!!!
לד זפלין והמופע.../images/Emo163.gif כל שם פרק, מבלי יוצא מין הכל, הוא שם של שיר של לד זפלין. איזה יופי!!!
B BiRd Of PrEy New member 10/9/03 #4 כוןןןןן לד זפלין רוקססס! לד זפלין שולטיים!! לד זפליןן וואוהוהוהו לד זפלין!! אהה לד זפלין מישו ראה את האנפלגד של ג'ימי פייג' ורוברט פלאנט? לא ראיתי את זה, ואני לא אראה את זה בגלל סיפור עצוב בשבילי ובטח שיצחיק אחרים..
כוןןןןן לד זפלין רוקססס! לד זפלין שולטיים!! לד זפליןן וואוהוהוהו לד זפלין!! אהה לד זפלין מישו ראה את האנפלגד של ג'ימי פייג' ורוברט פלאנט? לא ראיתי את זה, ואני לא אראה את זה בגלל סיפור עצוב בשבילי ובטח שיצחיק אחרים..
B BiRd Of PrEy New member 12/9/03 #6 כן היה ב-9../images/Emo10.gif ואני כמו ילדה "חכמה" שכחתי מזה ויצאתי עם הסקייט אני בחיים לא יראה את זה! שנה אני גם מנסה לתפוס את פרל ג'אם מההתחלה התחלה! תמיד אני מדליקה לאמצע של ג'רמיי!!
כן היה ב-9../images/Emo10.gif ואני כמו ילדה "חכמה" שכחתי מזה ויצאתי עם הסקייט אני בחיים לא יראה את זה! שנה אני גם מנסה לתפוס את פרל ג'אם מההתחלה התחלה! תמיד אני מדליקה לאמצע של ג'רמיי!!