לדתיים קוראי אנגלית

ולגביי טענות הקופי פסט- מה עם התנ"ך

למה להמציא את העולם כשגדולים וחכמים מאיתנו אמרו דברים שהתיחסו למקרה? למה לנסות לתרגם דברי גאונים לזמננו- כשאתם מצטטים מהתנ"ך זה יותר קופי פאסט מאיתנו- כי לכם יש רק מקור אחד!!! התנ"ך הוא המקור המעוור שלכם. העולם הוא המקור המעבר שלנו. בנקל הוא (פיפסון) יכל לתרגם את הציטאטות ולקחת קרדיט.... מי אתם שתדברו על העתקות עם ספרון המדריך שלכם??

באהבה1

New member
../images/Emo150.gifמה עדיף? להקשיב להיטלר???????

עדיף לי להקשיב למי שיצר אותי וקורא אותי כמו רנטגן ולכן יודע מה הכי טוב לי!!! מאשר להקשיב ל"מנהיגים" (מרכאות כפולות) שלכם! שעד עתה הוכיחו את יעילותם!!! נ.ב: המנהיג לפיו האתאיסטים הולכים הוא היטלר! שאמר: "אם תחזור על שקר מספיק פעמים הוא יהפוך לאמת"!!!!!!!!! זהו המנון האתאיזם!!!!!!!!!!!!!!!!

neko

New member
התהפך לך העולם:

מנהיגי הדתיים משכנעים את מאמיניהם בשקרים. האתאיזם טהור ונקי - הוא אינו מגובה באינטרסים או בדעות קדומות. הוא פתוח למציאות מכל מישוריה, ומקבלה. הוא נובע בכל מקום ובכל חברה השבוייה בקונספציות שגויות. האתאיזם הוא הפתרון לכל הבעיות של העולם, אך כמו כל תרופה - יקחו כנראה עוד כמה מאות שנים עד שתחלחל...

answers2

New member
קי בורד

Keyboard /A paraphrase I am so board I want to use the keyboard Perhaps I will cut I love to. Paste. I am so board How will I use my keyboard How will I change the typing language? It is so difficult. Perhaps its time again to control the sea to mark a V and paste. I feel the need Emerging Pipson

answers2

New member
לפיפסונים קוראי האנגלית

People who eat oranges are hardly ever hungry.That is because there are plenty of oranges out there. Hence the people who eat oranges are the equivalent of mice. They too are very rarely hungry. Because they are comletely unaware of the experiments they are subjected to in the lab Ctrl + C Ctrl + V

answers2

New member
גם אני לא.

ראיתי שפיפסון פתח בתחרות חיבורים חסרי פשר . גם אני יכול.

ב"ה,

ל-2 המשפטים הראשונים יש קשר קלוש ביותר לאמת. ב"ה, גם אצל אתאיסטים המצב לא כך. לצערי, רוב האנושות, בכל חברה, תרבות ודת שהיא, מוצאת שהכי פשוט וקל זה להתעלם מהבעיות והשאלות. למזלנו יש קבוצה אחת (שזכיתי להיכלל בה) של אנשים, שנאבקת בבערות הזו וגורמת ליותר ויותר אנשים לשאול את עצמם את השאלות האמיתיות והחשובות. לעידוד זה יש חיסרון- התשובות של אנשים שונים הן שונות ולכן יש רבים שטועים ופונים לאידיאולוגיה אחרת. אבל כבר הוכרע לפני שנים רבות שזה שווה את התוצאות (ומי שאינו מסכים יכול לעזוב, ועוזב) וברור גם שאותם שביררו לעצמם, כשיעברו למחנה אחר, גם שם יהיו מהשכבה החושבת של החברה. בעזרת ה', כשיושלם החינוך ויוכשרו אנשי אמת ומחשבה רבים היודעים גם להעביר את אמיתתם, כל החושבים ומחפשי האמת גם ימצאו אותה. לחלק האחרון, התיאור הגס והמעליב של החילוני המצוי (ויש יאמרו, כמו אפלטון וגם אחריו, האדם המצוי) אעדיף שלא להגיב.

L7

New member
לפני 400 שנה כולם היו דתיים.

עכשיו- מעטים. המגמה הפוכה. באיסלאם פחות.

לא טענתי אחרת

למעשה ניתן להניח שכל העולם, למעט היהודים, ינטשו את אמונותיהם (האוויליות יותר או פחות).

התכוונתי לכתוב משהו ארוך יותר

אין לי זמן כרגע אבל אני אשלים את ההודעה (שנשלחה בטעות) אח"כ.

neko

New member
אינך שואל את השאלות החשובות:

יש לך כבר "תשובות" עליהן, שאסור לך לערער עליהן. רק אתאיסט יכול להיות נקי מדעה קדומה ולשאול את השאלות האמיתיות והחשובות (מניין באנו? לאן אנחנו הולכים? וכד').

neko

New member
כן, לכן אני בחרתי בכיוון מדעי

(יחסית) בחיי. זה מאד נוח לשבת בבית, ולפתוח ספר שנותן תשובות לכל השאלות. רק חבל שהתשובות הללו לא מבוססות על דבר חוץ ממוחם הקודח של הכותבים. הזהר ממי שטוען ליכולות ולידע מושלמים...

lala897

New member
אתאיסט לא נקי משום דבר

לא מדעה קדומה ולא מאינטרסים. הוא לא נקי בדיוק כמו כל בנאדם אחר. כל אחד אינטרסנט במידה כלשהיא וכל אחד מושפע מאיזה דעה קדומה\המשפיעה על החלטותיו בלי שהוא מודע לכך.

למעלה