לדר' קרן שוב אני...

הדס32

New member
לדר' קרן שוב אני...

ראשית אני מודה לך על התשובה והסובלנות. הרופא המטפל מנסה תמיד להוריד את המינון קודם לקחתי 2 כדורים כל יום ובהתחלה אפילו יותר וזה ירד לאחד חוץ מפעם בשבוע שניים. כמה שזכור לי עד היום לא היה אפשרות להפסיק כי זה חוזר לעצמו. אני מבינה שמצבי טוב גם לגבי הנוגדנים ואין קשר לאי פריון ולזה בכל אופן? הייתי רוצה לדעת יותר על המחלה הזו מה זה אומר לגבי ואיך מונעים את זה איך זה נוצר? ואם זה מה שבעצם מראה על יתר פעילות ? האם את מנסיונך מכירה את דר אליאש אחיה מקבל ברמת אביב מכבי? או שתוכלי להמליץ לי .... תודה ויום טוב

עוד תשובה

שלום הדס, ראשית אני לא מחלקת כאן ציונים לרופאים אלה או אחרים. כמו שאני לא ממליצה על רופא זה או אחר. כל מה שאני יכולה לומר לך הוא שלפי הספר, לא מקובל להמשיך טיפול בפרופיל כל כך הרבה זמן. לא שזה לא נעשה, ויש רופאים שכך נוהגים, אבל אין על כך נתונים מדעיים. בד"כ טיפול בפעילות יתר עקב Grave's, נמשך שנה וחצי. אם הוא מסתכם בכשלון, כלומר חזרה של הפעילות לאחר הפסקה, מקובל לעבור לטיפול דפיניטיבי שהוא או מתן של יוד רדיואקטיבי או ניתוח. לצערי אין בעיברית אתר שתוכלי לקראו בהרחבה על הנושא, אבל אני מפנה אותך לאתר של החברה האמריקאית לבלוטת תריס ומחלותיה, שאת הקישור אליו תוכלי למצא בעמוד הכניסה של הקהילה.

למעלה