לדרמן או לא (להיות?)

Enderin

New member
לדרמן או לא (להיות?)

קיבלתי לדרמן WAVE מתנה מהמשפחה בקנדה (עשירים מניאקים) אני מתגייס קרבי ביום ראשון הקרוב (שריון אני מניח אלא אם כן יוכח אחרת אחרי ועדה רפואית). אני שוקל מאוד להביא את הלדרמן, אבל אני חושש שיגנב על היום הראשון עוד לפני שהשתמשתי בו פעם אחת. נשמע לי לא נוח במיוחד להסתובב עם לדרמן 250גרם על החגורה כל הזמן, מילא אם היה בכיס אז כשצריך מוציאים, אבל על החגורה זה מחייב. לא? האם כדאי להביא או לא? אם לא בטירונות באיזה שלב של השירות? חבל לי שיתמלא אבק בבית, עדיף שיגנב מאשר סתם לשכב בבית

עדיף שישכב סתם בבית מאשר שיגנב

אני בספק אם בכלל מותר להסתובב בטירונות עם דברים כאלה.

Noffar

New member
תשאיר אותו בבית עד שתידע בוודאות

לאן אתה הולך אחרי הטרום טירונות ואחרי שתסדר קצת.. עדיף לך וכן מותר להסתובב עם לדרמן וסכינים .. אפשר לשים בווסט שוב.. הכל תלוי לאן תילך

Iggy Piggy

New member
אל תגזים....

250 גרם על החגורה זה יהיה הדבר האחרון שיפריע לך בטירונות.. מבטיח לך. אני לא יודע איך הנהלים בביסל"ש אבל אצלנו בבהל"צ היה אסור ללכת בטירונות עם הפאוצ'ים של הלדרמנים על החגורה. לשים באפוד זו גם לא אופציה, זה בטוח יגנב ככה. מנסיון, לי גנבו ציוד צבאי מהווסט. בכל מקרה, העצה שלי היא לשפצר אותו עם חוט או לשים אותו בפק"ל כיסים, ושהוא יהיה משופצר למכנס עם חוט. יסבירו לך איך לעשות שפצור כזה. בכל מקרה תשתדל שלא להשאיל אותו למישהו, ואם כן תעקוב אחריו ב-7 עיניים. אבל אתה בהחלט יכול להביא אותו, הוא יהיה שימושי מאוד. אני הייתי מביא איתי לטירונות מצלמה לא זולה בכלל והיא עדיין איתי, אחרי שנה בצבא. פשוט עניין של לשמור על הציוד.

עודד86

New member
בתור התחלה תביא את עצמך

אתה תצא שבת ראשונה סביר להניח ואז תדע בדיוק מה להביא...

YanivM17

New member
אל תביא תשאיר על השולחן

בבית כשתחזור הבייתה תכניס אותו לתיק וזהו תעבור לב' ושים אותו על החגורה... לא מזיק חוץ מזה שמשפצרים את זה אלייך עם חוט או משהו שלא יהיה סיכוי שיפול לך

linorly

New member
באמת מעניין אותי כמה צילמת../images/Emo108.gif

אלירן שלח לי מלא תמונות..אבל כמה צילמת בסה"כ? אני אחרי 3 וחצי חודשים בצבא ויש לי 414 תמונות. המצלמה הולכת איתי לכל מקום (גם אם זה ביקורות פתע ב5 לפנות בוקר רק כדי לצלם את הזריחה שאח"כ)..

Iggy Piggy

New member
אממממ

הרבה, אבל לא כ"כ הרבה. אני גם לא שולח את כל התמונות לאלירן. ולא את כולן אני מעלה או מפרסם. כי יש כאלו שמעניינות אותי אבל לא את החברה ולהפך. בכל מקרה צילמתי לא מעט. חוצמזה יש לי מצלמת פילם, לא דיגיטלית אז כל תמנוה עולה לי כסף.

chermon

New member
בואנה אחי, סוגייה מורכבת...

קודם כל..תלמד שמשפצרים (מאבטחים) כל ציוד שהוא בצבא..דהיינו, לקשור את הלדרמן עם חוט דק לחגורה/לנרתיק/למכנס זה יעזור לך לא לשכוח אותו בכל מיני מקומות. *חכה שבועיים ככה עד שתיראה מי האנשים שאיתך בצוות/מחלקה

wu1

New member
בטח תביא תביא

זה יהיה טעות לא להביא אבל לא ביום גיוס תביא אחרי השבת הראשונה שאתם יוצאים הביתה כי כנראה שתחזרו אתם תרדו לשטח ופשוט שים בכיס

למעלה