לדרור!!!

באמת?? איזה פשוש!!!

חח טוב נו אז נועם זרד

zohark

New member
שאלה...

אזארו היה סטאליון בחווה של ירון זוהר??? כי אם כן אז הבן שלו אצל מישי שרוכבת איתי...

dearanita

New member
אזרו הוא לא סטליון והוא לא הנובר

הוא אולדנבורגר זה גם גרמני והוא היה בחווה של ירון זוהר ותמר פורת קנתה אותו ואז הוא היה בכנות אני הכרתי את הסוס הזה הרבה זמן!!! והנה תמונה שלו

יוווווווו איזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לך עוד תמונות של זאזו בל שלנו?!?!?! מתי זה כמה הוא קופץ פה?!!? איזה ממממממתתתתתתוווווקקקקקק

ואז קנה אותו דודו לוי

ואיתי ועידו לוי(התאומים) רכבו עליו בעין המפרץ, ואז הם העבירו אותו לאושה ואז הוא התחיל לסרב ומכרו אותו לקיסריה ובדרך הוא היה בעמק זוהר אם אני לא טועה. ועידו לוי(איתי הפסיק לרכב) קנה את פייבוריט, מי שמכיר.

ירוני...

ירון אני מכירה אותו לפני כמה ימים הוא היה בארץ והוא בא לחווה שלנו כי אתם יודעים ירון זוהר ויעל זוהר בעלת החווה שלי... אז בקיצור הוא נחמד לאלללה פעם שמתי פה תמונה שהוא קופץ מכשול גבוה וסוס חמוד בתמונה ששמתם!

angel457

New member
אני מכירה את פייבוריט!!!! יוו.....

הוא היה בחווה שלנו!!!!! והוא סוס מעוווולה!!!! וגם יפה!!!!!! ולקחו אותו מהחווה שלנו בחופש הגדול..... הוא היה סוס פרטי..

כן הוא היה יום שבת באודים

מור ווךף נפסל איתו ואחר כך נכנס שוב ועשה נקי. ועידו לוי נראה לי היתה לו הפלה או 2

הוא חבר ממש טוב של אבא שלי בעלה

של יעל...... ממש טוב בתחרות שעברה במשמר העמק הוא יישב איתנונ ודיברעם אבא שלי והזמין אותי אליהם לחווה!

zohark

New member
סתם לידע כללי, סטאליון זה סוס לא...

מסורס, וזה מה שרציתי לשאול.....הוא מסורס או לא? כי אם לא אז זה הסוס שאני חושב שהוא

Pink Red

New member
הוא מסורס אבל...

אפשר לבדוק בתיק האישי שלו מתי סירסו אותו.... אני יבדוק אם כתוב...

נופר מאיפה את מוציאה תדברים האלה

ראית אי פעם ת"תיק האישי שלו" איך שאת לא קוראת לזה..... לא נראטה לי כי זה לא באורווה כמו של אלאדין ואם ראית את של אלאדין אז את צריכה להבין שלא כתוב דברים כאלה אלא איפה הוא נולד מי ההורים לאיזה גזע הוא משתייך ומה התאריך לידה ובעיות רפואייות בצעירותו התיק שאצל אילן של זאזו לא מראה באיזה גיל סירסו אותו!

למעלה