לדרור

cabrio

New member
לדרור../images/Emo53.gif

הי דרור פירקתי את הכבלים של הפלגים ואני לא זוכר איך להחזיר אותם. אני יודע את מספרי הפלגים אך לא את סדר החיבור שלהם לדיסטריביוטור תודה מראש cabrio

cabrio

New member
כמובן!!!;

התזמון של הצתת הפלגים בחיפושית הוא 1 4 3 2 וכן מתוכנן גל הארכובה לעבוד!! cabrio

gritzi

New member
סימון על המפלג

יש סימון של צלינדר מס1 על המכסה של המפלג ומשם בהתאם לכיוון סיבוב של אצבע המפלג תחבר את החוטים

itzik93

New member
חוטי הצתה בחיפו-SHIT

אני רואה שדרור לא כאן (עדיין), האם ניסית לחפש באתרי אינטרנט מעט מידע על כך ? אני בטוח שיש הרבה חובבי חיפושיות עם אתרים פרטיים שמתייחסים בדרך זו או אחרת ל"בעיה" שלך. איציק

© DrorZi

New member
עכשיו באתי, עדין צריך עזרה ../images/Emo35.gif

מצטער, אני קצת עמוס בשבוע הזה (והבא)
דרור זי.

© DrorZi

New member
לא תמיד הם יותר מהירים.

מה לעשות לא כל יום נפטרת לך סבתא ...
דרור זי,

י-וס-י

New member
דרור אני יודע שייקח איזה שבוע עד

שתענה ואני משתתף בצערך, אבל מנקרת במוחי שאלה האם כל מה שקשור לחפושית אתה אוהב למשל הלהקה או החרק ?

be_roo

New member
אפשר לענות בשמו?

לגבי הלהקה: אני לא חושבת שיש רבים שלא שמורה להם פינה חמה בלב (ובמעמד הדיסקים) עבור הביטלס. אני יכולה להעיד על לפחות 7 דיסקים שלהם שתופסים מקום של כבוד בחדר של דרור. לגבי החרקים: שאלה טובה, אני מפחדת לדעת מה התשובה. בנתיים לא ראית אותו מפחלץ פרות משה, או משחרר לחופשי חיפושית זבל פצועה שהחלימה. SI
שיר, מזכירת מנהל הפורום

© DrorZi

New member
../images/Emo32.gif יותר מ 7

אם סופרים דיסק כפול כשני דיסקים (אנטולוגיה 3, האלבום הלבן) וגם את האוסף (one) אז יש לי יותר מ 12 דיסקים (אני חושב 13) להקה גדולה. חיפושיות החיות
חיפושיות "פרת משה רבינו" (מאוד התלוננה ש... וגו´) חמודות... חיפושיות זבל -> עושות "קראנצצצצצצצ" יפה כשדורכים עליהם (הפסקתי עם זה לפני כמה שנים) סתם חיה ... אין לי שום סימפטיה/דיססמפציה (אני חושב שהמצאתי מילה חדשה
) אליהן.
דרור זי, שחושב שהיה מוחק את הדיון הזה בתור מנהל הפורום כי הוא ממש גולש מהתחום, כרטיס צהוב.

י-וס-י

New member
אני יודע שזה לא קשור למכוניות...

אבל אני חולה על הלהקה הזו כל היום אני שומע את השירים שלהם וזה לא נמאס לי. כבר הגעתי למסקנה שאולי משהו אצלי דפוק קצת, זה יכול להיות ?

B.M.F

New member
דפוק ?! איך הגעת ?

זאת משמשובחות בלהקות עד היום. ביחד עם דפש מוד ופינק פלויד.

© DrorZi

New member
עשינו מה ../images/Emo32.gif הזה טופיק פעם

עשינו משאל איזה דיסקים הכי טחונים אצלנו באוטו. אני יכו למנות את : מטליקה האלבום השחור. wish you were here ואת כל מה שיש ל dire straits להציע (יש לי יותר מ 7 )
דרור זי, קושר פוינטרים חופשיים.

cyber2200

New member
השחור של מטאליקה זה האולטימטיבי

באוטו... מחוץ לרדיודיסק זה לא דיסק משהו :)

למעלה