לדרומי

kees

New member
איציק יקירנו- הדרומי בדרום השבת

כנ"ל נער הגבעות ואימו אתה בא לבקר???

zivsb

New member
איציק? מה? לא מבין את ההזמנה?

אתה הוזמנת ולא מבין לאן? לא לבארי כי בבארי יש לי והדרומי יודע גרון עמוק הוזמנת ל גני אביב!!!!!

zivsb

New member
לנער הגבעות והוריו תהנו בשבת

בזה האזור אין יריות שמחה אין חרקות בשבת ואין כספומטים צאו לאחו תצפו בציפורים תהנו מפריחה נפלאה ובערב תשירו בגורן אני אכתוב דו"ח מלא על הבילוי שבת שלום

ה דרומי

New member
תראה זה מזה פשוט תזרוק את זיו

ל
שלו תעמיס בדרך את ה
ואת עצמך . ויאללה צאו לדרך. בקושי שעה כווווולה. ואתם בדרום. רק תאשרו הגעה.

ה דרומי

New member
כד.א בשלב זה נגמר ה../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

ה
יות עוד לא פורחות אוטוטוטו תהיה.
לא שומעים את רעש היריות והכספומט פתוח כול השנה אבל לשם שינוי זה כספומט .

genesis

New member
לדרומי ידידי

אכן רעיון קוסם ומפתה ... אבל לא אוכל להגיע...

הלוווווווווו מה קורה כאן ????

בשביל הודעות כאלו יש את מערכת המסרים ! בבקשה תשתמשו בהם . שבת שלום לדרום והמרכז גיא

kees

New member
../images/Emo4.gifגיא ממש לא לעיניין!!1

רוב השירשורים כאן הם לא שייכים לפורום (ביחוד אלו השייכים ל"שכנה שלך" רק לנו מצאת לנכון להעיר???? הבנתי את המסר ביי שבת שלום

zivsb

New member
KEES את צודקת אבל למה ????

אין הגבלות לכתוב כל מה שרוצים במסגרת החוק נקודה!!!!!!!!!!!!

KEES ראשית אני לא רומז לשום דבר

כל אחד שיבין מה שבא לו אני רק הזכרתי שבפורום קיים מערכת מסרים ורצוי שאת כל השיחות האישיות תעשו שם אין שום כונה לפגוע במישהו מהחברים כאן . ולך zivsb ולך שכנתי היפה הזדמנות טובה לבקש גם ממכם להוריד את כמות הבדיחות בפורום . לדעתי יש מספיק בדיחות על קברניטי הערים שלנו את הבדיחות האלו אני אשמח לקרוא. ועד משהו zivsb במסגרת החוק והתקנון של מנהל הפורום תכתוב כמה שאתה רוצה נקודה
.

zivsb

New member
מי זוכר את זה?..........כנסו!!

טוב רבותי האמת שאת ההודעה הזו רציתי לאשום כבר מלפני ימים בזמנו כשחשבתי לפתוח פורום ללוד ורמלה לא עלה בדעתי בכלל שהפורום יתן במה לניגוחים פוליטים ולצערי זה קורה כאן . המטרה שלשמה פתחתי את הפורום היה לתת במה לדברים אחרים כמו: הסטיגמות הקיימות על תושבי לוד ורמלה,נושא התרבות והספורט בעיר נכון הפוליטיקה הוא חלק מהערים רמלה ולוד אבל חוץ מפוליטיקה יש עוד דברים שצרכים לעלות אותם לסדר היום הציבורי . יש לנו עוד זמן עד לבחירות כמעט חודשיים וחצי אני לא מתכון לתת לזה להמשיך עד אז שוב אני מבקש לעזוב את הפוליטיקה עכשיו נחזור לזה לקראת הבחירות . תנצלו את הפורום ותדגישו את הדברים היותר יפים ברמלה לוד ויש לנו הרבה דברים יפים מערכת החינוך בלוד ורמלה לא נופלת ממערכת החינוך בראשון לציון ,חולון,וכפר סבא . הנוער שלנו יש לנו נוער נהדר אני נפגש איתם ומדבר איתם הרבה . היסטוריה של לוד רמלה !!! איפה עוד יש עיר עם היסטוריה כזו ? לא בראשון ולא בחולון ולא בהרבה ערים במדינה הקטנה שלנו . ראש עיר בא וראש עיר הולך אבל אנו התושבים תמיד כאן השינוי חייב להתחיל כאן אצלנו התושבים לשנות חלק מהתפיסה שלנו עבור דור ההמשך עבור ילדנו. ולכל מי שטעון שגיא מנשרוב הוא איש של גבי אסרף או איש של בני רגב תשכחו מזה אני לא האיש של אף אחד אני האיש של אישתי ומשפחתי בלבד . שבוע טוב לכולכם גיא מנשרוב

genesis

New member
אכן נוסטלגיה

ועל זה יש לי לומר רק דבר אחד נאה דורש ונאה מקיים איציק

למעלה