לדרגורן

לדרגורן

אני משחק בD&D מתחילת השנה ורציתי מאוד להצתרף למשחק שלך בפורם אז אני שואל אם אפשר לצרף מג ( אדם ) להרפתקה שיש פה בפורם שלך לי תשובה תודה מראש השה"ם האפל

Cartman

New member
הזדמנות מצוינת גם בשבילי להשתחל

אני גם רוצה להשתתף, יש לי כבר תיאור דמות, רק תגיד לי מתי אני יכול להיכנס!

דרגורן

New member
חבר´ה, אני שמח לשמוע שאתם רוצים

להצטרף, אבל אני חושב שידי מלאות. אני צריך לסגור כמה דברים עם Snift ואולי נעשה כמה משחקים בו זמנית, או משהו בסיגנון.... אם מישהו רוצה לשה"מ אני אשמח לשותף (כמו לאחר התייעצויות במייל/ICQ) שיעזור לי להשתלט על כולם

אני היה שה"ם

אני משחק כשה"ם בבית עם כמה חברים במהדורה הראשונה ( כי אין לנו את הספרים לשאר המהדורות ) כשנחנסתי לפורום הזה רציתי להיות פה שה"ם אבל חשבתי שזה לא אפשרי אז לי אין בעיה להיות שה"ם אני רק צריך ששחקן ישלך לי את הפרטים ( כולל ציוד ) של הדמות שלו ונתחיל (אני מבקש בלי קנדרים תמיד אפשר זוטונים או ננסים ) בתודה מראש השה"ם האפל

ששחתי לציין

שאני רוצה לשונית חדשה אני לא מסוגל לשחק עם לשונית של ק"מ שוב
השה"ם האפל

אפשר לקבל תרגום?

אני יודעת שאני לא בסדר שאף פעם לא קראתי את כל ספרי המשחקים בתרגום לעברית, אבל געוואלד, מה הם קנדרים?? ומה זה לשונית או ק"מ??

זה מאוד פשוט

ק"מ זה קילו מטר לשונית זה קו שיחה בפורום (ששניהם לא קשורים למשחקי תפקידים אז זו לא אשמתך ) וקנדר ( שזה כן כשור לD&D) זה יצור נמוך שלא מפחד משום דבר ולכן הם תמיד מסתבכים והקנדרים מופיאים ברומח הדרקון ( הספרים של מרגרט וויס וטרייסי היקמן )

כנראה

כשאמרתי שאני משחק מתחילת השנה הרבה לא פנו כי חשבו שאין לי ניסיון והם מאדיפים להמתין לשה"ם טוב יותר אז רק שתדעו שיש לי ניסיון משני סיבות א. כשהיתי בן שלוש האח הגדול שלי היה שה"ם לקבוצה ואני הייתי יושב ומקשיב והבנתי הכל ב. אני משחק מתחילת השנה כשה"ם אבל הייתי שחקן לפני זה אז מי שרוצה לשחק שיפנה אלי וישלך פרטים ( על הדמות )

Raistlin

New member
../images/Emo70.gifחשוב../images/Emo70.gif

אני מאמין שלא יהיה מוגזם לבקש שהודעות אישיות לא יהיו בפורום, בשביל זה יש תפוז מסרים בנוסף יהיה נחמד אם אפשר יהיה לשרשר הודעות, כמו ששמתם לב המשחק של דרגורן ירד למטטטטהה.

בקשר למשחק החדש

שאני מתחיל פה למי שקשה לכתוב פרטים אז הכנתי דף דמות: בבקשה תקראו הכל. דמות: שם הדמות נטייה: סדר,טוב,נייטרלי,רע,תוהו דרגה: עולה עם הזמן (מתחיל מ-1) שם השחקן: אין הסבר משפחה: לא חייב לכתוב אבל מי שמבין מה זה מוזמן לשלוח גזע/שבט: זה דיי מובן לא? מולדת: איפה הדמות נולדה דת: באיזה אל הדמות מאמינה ( חשוב לכוהנים ) מין: זכר או נקבה ( שלא תבינו לא נכון ) גיל: של הדמות לא של השחקן גובה: של הדמות לא של השחקן ( זוטונים וננסים לא עוברים את 1.33) משקל: שוב של הדמות ולא של השחקן ( גמד חייב להיות שמן) מקום בין אחים/יות: בכור, צעיר ביותר וכ´ו מס´ אחים/יות: בנפרד ( מספר אחים ומספר אחיות) שיער: שחור, חום, לבן וכ´ו עיניים: כחול, חום, ירוק או כחול מראה חיצוני: צלקות, תספורת (לגמדים חייב להיות זקן) וכ´ו בתכונות (3-18) לא להגזים כל המספרים בין 9-12 אחד מעל (לממוצה) ואחד מתכתיו התכונות הן כוח, זריזות, כשר, תבונה, חוכמה וכריזמה ( לא לשכוח שמי שרוצה להיות לוחם צריך כוח וכושר מי שרוצה גנב צריך זריזות מי שרוצה כהן צריך כוחמה מי שרוצה להיות כוסם צריך תבונה וכ´ו) שפות: מדוברת (שזו הספה שכולם יודעים) אלפית (רק לאלפים) וכ´ו כשרונות מיוחדים ( לקוסמים יש קסמים ולכוהנים יש תפילות ) אפשר גם נגינה במפוחית או כלי נייד אחר ציוד איזה חפצים יש לכם ( ברור ) ומה מיקומם ( למשל גרזן כשור לגב וחבלים בתיק וכ´ו ניסיון נק"ן וניסיון לדרגה הבאה מלווים/ חיות מחמד לחיות מחמד אפשר אוגר סנאי וכ´ו רק בלי סוסים וחיות שימושיות ( חיות מחמד רק בשביל הכיף כי סוסים תקבלו אחר כך וכלבי ציד גם ( ואסור תוכים ) למי שיכול לעשות קסמים אז שיכין רשימה שלכל קסם יש עוצמה, טווח, מרכיבים, משך הפעולה, זמן ההטלה, איזור השפעה והשפעה:_______________________________________________________ למתחילים אני לא ממליץ להתחיל עם כוח כסם כי זה קצת מתסבך אולי אחר כך תכבלו כסם השה"ם האפל

Shmulikrazyy

New member
הערה

רוב השחקנים שירצו להשתתף בהרפקאה הם מתחילים. דף דמות אמנם אמור להיראות כך, אבל לא למתחילים שמשחקים און ליין. לדעתי עשית את זה מסורבל מידי, וחבל.

snift

New member
אני מסכים

אני חושב (וזו דעתי בלבד) שבמשחק כזה כמו פה בפורום חשובה ההסטוריה הכללית, והתכונות הכלליות. לא כדאי לרדת לפרטים יותר מידי

אתם יודעים מה

אז לא חשוב תשתמשו בדף דמות הישן רק נתחיל לשחק כבר אז מי שרוצה לשחק אצלי שישלך פרטי דמות ונתחיל ( בלי קנדרים ) או.קיי ? ב
מראש השה"ם האפל

למעלה