לדקלה!

lilinof

New member
לדקלה!

הו, כמה שחיפשתי את הפורום הזה[: אני ברגעים אלו עומדת בעמוד 411+ בספר המדהים שלך, שנקרא "שלומצי כותבת יומן". כבר מהרגע הראשון, שראיתי את ההקדשה בספר, הבנתי שאני פשוט חייבת לקרוא אותו. הרי, גם אני מקווה שביום מן הימים יגיע אחד מהסיפורים בהמשכים שלי לדפוס! הספר עצמו מרתק, מקסים, מרגש. פשוט אחלה[: אחלה כתיבה[: אחלה ניסוח[: אחלה הכל[: פשוט.. אחלה! הייתי חייבת להשאיר הודעה, ועכשיו אני אלך ואשוטט לי בפורום. ~סקרנות~. קבלי ח"ח[; נופר- מעריצה טרייה^^"

שלומצי

New member
תודה רבה ../images/Emo213.gif

אני מניחה שעד שהגעתי לכאן ועניתי כבר סיימת לקרוא. אז אני מחכה להתרשמותך הסופית כמובן. תודה רבה על כל מה שכתבת, נופר. איפה את כותבת סיפורים? ברשת? או לעצמך? באחד המקומות בשבוע הספר באה אלי ילדה בת שמונה, שכתבה כבר שני ספרים של 90 עמודים (לחברות שלה). מדהים אותי כמה אנשים צעירים כותבים. גם אני בעצמי התחלתי לכתוב בגיל צעיר (פרסמתי שיר בידיעות בגיל 11 וחצי
.) אבל ממש לכתוב עמודים שלמים, בגיל הרבה יותר מאוחר... את מוזמנת להעלות כאן בפורום דברים שכתבת, אם מתחשק לך שאנשים יגיבו. דקלה

lilinof

New member
..

אין בעד מה[; בהחלט סיימתי את הספר. חח.. הסוף.. חברה שלי הכריחה אותי לקרוא אותו לפני הזמן בשביל להוכיח לי שאני לא אוהב אותו, ככה שהוא די נהרס. כשקראתי אותו [לפני הזמן. יש לי חולשה לסופים. המון פעמים יוצא שאני מגיעה לסוף לפני שהגעתי לאמצע.] הייתי בשוק. התחלתי לצחוק כמו משוגעת, ולהתנשף. בכיתה. בהפסקה, למזלי. כשהגעתי אליו באמת הוא היה קצת פחות מפתיע [מן הסתם], אבל אני משערת שאם הייתי קוראת לפי הסדר התגובה שלי הייתה הרבה יותר חמורה. ואו! אני מעריצה את הילדה הזאת. זה פשוט מקסים, לדעת שהיא כותבת כל כך הרבה, בגיל כל כך צעיר. אני אישית התחלתי לכתוב ספר קטן בגיל שמונה, אבל הארנבון שלי עדיין חוזר מהגן, כבר יותר מארבע שנים. אני כותבת ברשת. הרבה יותר נוח לי כשאנשים שאני לא מכירה קוראים את הסיפורים שלי. אולי כי זה די מביך אותי, לדעת שכל זה הוא פרי מוחה של ילדה בת 12. במקרה הזה, אני. אני כותבת סיפורים [ומפסיקה אותם באמצע, כי יש לי רעיונות יותר טובים], וקטעים קצרים. מתחברת יותר לאנגלית, אם כי בעברית זה יותר קל. אולי אני אעלה לכאן חומרים. בזדמנות. או שאני פשוט אכתוב כאן את הכתובת של הבלוג בישרא בו אני אפרסם את הסיפור שאני שוקדת עליו בימים אלו [פאנפיק על הלהקה "טוקיו הוטל". יותר נוח כשהדמויות קיימות מראש.]. תודה לך! נחמד לקבל יחס מסופרת[; נופר^^

למעלה