לדקלה, מקווה שתעני:)

הילה995

New member
לדקלה, מקווה שתעני:)

היי, קוראים לי הילה, ואתמול לקחתי מהספרייה את הספר שלך. הגבתי גם בבלוג, אבל אני חושבת שפה התגובה שלי תהיה יותר "גדולה": גמאני קראתי ונהנתי:) זה דבר ראשון. דבר שני, גמאני התאכזבתי מהסוף, וכמובן שגמאני מקווה שיהיה ספר המשך. קראתי תגובה אחת או שניים שמציאים שיהיה ספר מנקודת המבט של יוני, זה יכול להיות נחמד. אני מאימינה שהרבה קוראים שואלים את עצמם: 1.מתי הוא התאהב בשלומצי? 2.מה היה בהודו? 3.מה הוא חשב על שלומצי בהתחלה? בתחנת הדלק, ומה הוא חשב אחרי "התקרית" ביום הראשון? ויש עוד אלף שאלות שאפשר לשאול לפחות... מקווה לתשובה, ממני הילה.

שלומצי

New member
יוני, יולי אוגוסט... ../images/Emo41.gif

הי הילה. האמת, אכי אני מודה שגם אני עצמי לא בטוחה לחלוטין בתשובות לשאלות החשובות האלה, מתי הוא התאהב בשלומצי, למשל. אני חושבת שזה קרה בלילה ההוא בקרייה. הרבה פעמים כשמישהו מתאהב במישהו שלא שמת עליו עד עכשיו, פתאום הוא שווה יותר. לא? אני חושבת ששם הכל התחיל. שם הוא התחיל להסתכל על שלומצי אחרת. גם לגבי מה הוא הרגיש כלפיה בתחנה יש לי השערות, וב"תקרית".... אבל יותר מעניין אותי לשמוע את ההשערות שלך, או של כל מי שרוצה לענות. זה יכול להיות משעשע! ובכל מקרה, לכתוב מנקודת מבטו של יוני זה רעיון מעניין. אבל בתכלס, איך שבנותחושבות הרבה יותר מעניין לא?
תודה, דקלה

הילה995

New member
אני חשבתי ש...

אני חשבתי שיוני ראה את שלומצי אחרת שהוא והיא מצאו את רגלית, ושהם החזיקו אחר כך ידיים באוטובוס :) בבקשה, הילה

למעלה