לדקלההה

sivan1207

New member
לדקלההה

תגידי רגע אחת שניה חחחח אני רק עכשיו מעכלת איזה משהו.. את הופעת בטלוויזיה בתוכניות הזאת בערוץ 2 נראה לי על הקבלה??!! (או שפעם אחת הנושא היה קבלה לא זוכרת) בקיצור פגשת את מאיה בוסקילה את עוד חברה שלך? והייתם גם בהופעה? משהו כזה אם אני זוכרת נכון חחחח ?!?!?!

sivan1207

New member
גם אצלי ירד!!!!

חחחחחחחחחחחח וואי לא שמתי לב אבל יצאתי מהחלון ועלה מזה ריח של גשם... הכי שווה מתה על החורף!!! איזה כיףף

אח שלי אמר לי יורד גשם אמרתי לו מה

אתה דפוק איזה שטויות והוא אמר כן באמת חחח.. אני שונאת חורף!!

כן זאת דיקוש שליי;)...

וואי עבררר הרבה זמן מהתוכניתת פוייי... אבל אני זוכרת אותה בעל פה חחח... וכן מה נסגר היום ירד גשם?! כנראה מכל החום הקייצי שהיה ...נקווה שלא ירד עודדד י זה היה גשם עם חום אימים!

13143

New member
למתוקונת10

היי אני חדשה פהההההההההה גמאני מתה שרופה חולה גוססת על מאיה בוסקילה כפררעלייה על היופי הזה אז כהה יש לי אתר על הכוסית הזאת כנסו כולם ותירשמו לרשימת החברים www.morboskila.tipo.co.il אוקיי כנסו ותודה למי שנכנס ביו' אנשים אה ויש לי איסי מי שרוצה אותי חחחחח 285311009 יאללה אנשים ביי מתה עלייכם

13143 כנסי כנסי!!

יש לי כמה דברים להגיד לך.... א. העלק "ראיון" הזה עם מאיה, אני מוכנה לחתום שהראיון הזה ממש לא התקיים ושהמנהל של האתר סתם המציא אותו....כי מאיה הסתדרה טוב מאוד עם נינט, גם בהתחלה גם באמצע וגם בסוף, ושם כתוב ככה: " עם נינט לא הסתדרתי בהתחלה.." ב. מאיה בחיים לא הייתה רושמת בסוף הראיון- " מתה עלייכם תמשיכו להעריץ אותי.." בקיצור על מי אתם באים לעבוד?!?!?!?!?! דחפו את השקרים שלכם אתם יודעים לאן!!! אה ובקשר לכתב....אתם קצת עילגים חמודים...כי ככה רושמים מתכוונת, ולא מתקוונת.... והסתדרתי עם נינט, לא אם נינט..... מקווה שהבהרתי את עצמי..

sapiroooosh

New member
....

"תהיו נאמנים לעצמכם ותלכו עם תחושות הבטן והאינטואיציות שלכם ואל תוותרו על שום חלום". אז זה מאיה אמרה!!! ועם החלום שלי הוא לשבת איתה באותו החדר ולדבר איתה? אז? איך אפשר להגשים אותו? בעע חלומות חלומות!!!

sivan1207

New member
אז אם ככה אני מעריצה גם אותך...

חחחחחח וואי איזה שווה...

למעלה