לדעת

לדעת

אני רוצה להתוודות - צלמנו את עצמנוי מתערטלים צרבנו את התמונות על דיסק החבאנו הדיסק במקום מאוד מוסתר ולאחר תקופה שכמובן לא נגענו בדיסק ..... רואות עיני את הדיסק הצרוב עם כל הדיסקים האחרים שהבת שלי מביאה לי עם דיסקים שהיא לא רוצה .... כל כך כעסתי ... הרגשתי ערומה מאוד (מדובר על הבת שהיא בת 18+ ) איזה זכות היתה לה לחטט לי בדברים . באיזה זכות היא עברה את הגבול האדום שיש לכל אדם חדירה לפרטיות כואב לי מאוד וכשאמרתי לה כיצד דיסק זה אצלה אמרה לי שהיא מצאה אותו עם כל הדיסקים....אני יודעת מה עשיתי עם הדיסק ואפה החבאתי אותו . אני מרגישה מאוד פגועה מחכה שתתגייס ומאוד מאוד עצובה . אל תטיפו לי מוסר איך ומה ולמה הביא אותה לחיטוט . הדבר נעשה מצב עובדתי . את הדיסק מיד שברתי וזרקתי. פשוט עצוב לי מאוד כי אלו תמונות שלי ושל בעלי במצבי התערטלות לצורך שלנו על מנת שנזכור את עצמנו אולי עוד 10 שנים איך נראנו לפני שנתקמט .

אל תהיי עצובה

אני מציעה שתעשו שידור חוזר:) ... והפעם תשמרי את הדיסק , תנעלי עם מפתח שיהיה רק לך... ולגבי בתך , זו סקרנות, גם אני פעם חיטטתי לאמא שלי במסמכים שקשורים לכך שלא יכלה ללדת וכו...הייתי מאד סקרנית . כשגדלתי הבנתי שזה לא היה בסדר, לא הייתה לי שום זכות. הבליגי, יהיה בסדר. אגב אם את רוצה לפעול בנידון הרי הצעה: קחי לבתך חפץ חשוב, אולי תמונוץ או יומן והניחי אותו בחדרך גלוי לעין כשהיא תבוא ותגלה ...היא תהייה מופתעת ...תכעס ואז תאמרי לה - שגם לך קרה דבר דומה כאשר דיסק שלך נעלם מחדרך ומצאת אותו בין חפציה ...ייתכן ומישהו משחק בכם. אני בטוחה שהיא תבין ולא תגיב בכעס, היא פשוט תיקח את היומן או מה שזה יהיה ויותר לא תעשה זאת ולא תדבר על זה הה? מה את אומרת?

חביבה אחת...

הבת שלך החזירה את הדיסקים, היא לא אמרה כלום לגבי הדיסק המסויים הזה. נכון שאת נבוכה מאד אין ספק...אבל או שתשוחחי איתה על הקטע הזה, או שתתעלמי מזה, כי אם היה לה משהו להעיר היא כבר היתה מעירה מן הסתם. אני לא חושבת שכדאי לחטט לה בדבריה בתור "נקמה" או "עונש" זה לא יתן כלום. אני אישית הייתי משוחחת איתה,

drnaji

New member
אני חושב ...

שאם הבת שלך ראתה את הדיסק,היא בטח תהיה נבוכה יותר ממך. אף אחד לא רוצה לראות את ההורים שלו בבפעולה. אם הייתי במקומה בהייתי זורק או שובר את הדיסק ולא מביא אותו אליך כדיסק שאני לא צריך אותו
אני חושב שלבתך יש ראש פתוח,במקומה לא הייתי מדבר איתך לתקופה מסוימת (כי הייתי נבוך),אולי היא הביא את הדיסק כדי להגיד לך בצורה לא ישרה "היי,אני יודעת מה את עושים,לא איכפת לי,בפעם הבאה תשמרי על הדברים שלך" או משהו כזה... קיצר,אל תכעסי או תשמרי טינה לבתך,היה "פקט",תני לה להרגיש בנוח,אל תתני לה הרגשה של מתח או כעס כלפיה. אני מאד מופתע מתגובת בתך יותר מכל דבר אחר... אגב,זכותך לתעד ולצלם מה שאת רוצה,כמו שאמרת,אולי זה יעזור בעוד כמה שנים. פשוט מאד,אתם משפחה מאד פרועה
שיהיה לכן בהצלחה

שולחת לך זר ../images/Emo141.gif

ראי אמא יקרה ... אני מניחה שביתך אכן כמו שצינו נבוכה אפילו יותר ממך והכל נישאר במשפחה (אנחנו משפחה כדי לקבל ולסלוח בכל מחיר לאהוב ללא גבולות לנצח) עם הזמן יהיו עד נושאים על סדר היום והלהבה שבנושא תדאך (על אף שמין הסתם לא ישכח) אבל מי לא חיטט בחפציה האישים של אמא אני ממליצה לשוחח עם הילדה כדי שלא ישאר מתח באויר ולבקש ממנה לא לגעת בחפציך ...."יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שניראים בלי סיבה לפעמים גם מותר לא לדעת הכל"....

אנושית~

New member
מדליק

היא בטח תספר לחברים שלה איזה הורים גזעיים ישלה
אם היא חיטטה אז נכון זה דיי מכעיס ..אבל אם הקלטת הייתה בהשיג יד אין לך מה לכעוס.. ולדעתי ..חבל שזרקת ת,קלטת אוףףף...יאללה שידור חוזר

למעלה