לדעת שאתה שם...

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
לדעת שאתה שם...

לקום בבוקר,ולהרגיש שידך שם... להרגיש את חום גופך,את נשימותך... לדעת שאת פה,שוכב לצידי ושומר עליי... לא לחוש שום פחד,לחייך חיוך רחב... להרגיש אותך,לקבל נשיקת בוקר טוב... לראות אותך ישן,ובבוקר מתעורר... להרגיש את הפרפרים בבטן כשאתה שם... לאהוב,להביט עמוק בעניים... לראות שזה לא חלום... שאתה שוכב פה לצידי ומחבק אותי...

לראות אותך

לקום בבוקר במיתתנו וראות אותך לידי מביטה בי במבט מוזר מבט חודר אוהב מלא בטל של בוקר אני אוהב להתעורר לצידך ולראות איך את נולדת מחדש לידי יפה יותר ואהובה יותר בעיניי

*g99

New member
לחייך אלייך

כשעיינך מביעות את אהבתך אליי, לנשק אותך,נשיקה ארוכה,ולראות את החיוך המתרחב. להבין שבילעדך אני לא גדלה,נשארת כה קטנה ועצובה, אני שלך,אתה שלי ובייחד אנו גוף אחד שלא ניפרד.

אני מפסיק את השרשור כי

כי איתי או בלעדיי את תמיד תגדלי ואת אף פעם לא קטנה ואני רוצה יותר מכל שתהיי רק שמחה אני לא רוצה להיות הסיבה היחידה לחייך אני רוצה רק לתת לך אהבה וחיוכים אין ספור ולראות אותך נהנית ומאושרת

*g99

New member
אוי..לא הסברתי את עצמי נכון,

אין מאושרת יותר ממני, אלו רק מחשבותיי ורצונותיי העכשויים... אני מאושרת,ואתה? מקווה שכן... טוב,אני אפסיק פה ואפרוש למיטה, שינה טובה,ליל מנוחה,וחיוך בבקשה... ושלא אשכח... }{,נשיקה...

למעלה