לדעת עוד עליכם :-()

Padfoot

New member
לדעת עוד עליכם :-()

סתם בשביל סטטיסטיקות אישיות רציתי לדעת קצת יותר פרטים עליכם, חברי הפורום אשמח מאוד אם כל אחד מכם יכתוב בפורום את גילו (או כתה) ומקום מגוריו בארץ... אולי ביום מן הימים נעשה מפגש! מי יודע? אני אתחיל: Padfoot בת 18 (עוד שבועיים) סיימתי תיכון ואני לפני גיוס גרה במודיעין

sarah

New member
שרה

שרה בת כמעט 13 (אני ושי באותו בגיל בדיוק) גרה במצפה רמון ליד חור גדול באדמה (מכתש רמון) זהו..... נראה לי :)

shahar1

New member
ופעם אחת נוספת

כבר הצגתי את עצמי פעם, אז פעם נוספת: אני שחר, אני בת 13 מקריית שמונה, אני פשוט חולה על לי ג`ורדן והתאומים, ו... אה כן, הארי! מי שרוצה להתכתב באי מייל או באודיגו מוזמן!!!

Pottergirl

New member
אני, עצמי, ואנוכי

בת כמעט 13 (בפבואר) מהמרכז כיתה ז` האם יש פה מישהו יותר צעיר ממני? דמויות אהובות: סיריוס ולופין, הרמיוני... גם דמבלדור, אממממ... וכמובן, הארי!!! האיי סי קיו שלי הוא: 26546537 אנה ואחרים: אתם מוזמנים!!!

Pottergirl

New member
אני, עצמי, ואנוכי

בת כמעט 13 (בפבואר) מהמרכז כיתה ז` האם יש פה מישהו יותר צעיר ממני? דמויות אהובות: סיריוס ולופין, הרמיוני... גם דמבלדור, אממממ... וכמובן, הארי!!! האיי סי קיו שלי הוא: 26546537 אנה ואחרים: אתם מוזמנים!!!

mad eye moddy

New member
פרטים + הספרים באינטרנט

גם אני גר במודעין מישהוא יודע ולי איפה אפשר למצוא את הספרים להורדה באינטרנט?

Panther

New member
Panther

Panther 13 (כיתה ח`) ירושלים דמות אהובה: דמבלדור וצ`ו צ`אנג

MOONY

New member
MOONY

MOONY (אני בת) בת 12 כיתה ח` גרה בתל אביב דמויות אהובות: לופין וסיריוס , האגריד, והארי כמובן! הוספתי באחת מההודעות הקודמות כתובת לאתר שכתוב בו על מה שיקרה בספרים הבאים, מישהו נכנס? אני מצרפת את הכתובת.

hermaione2

New member
!!

אהההם... אם צחזרי רק דף אחד אחורה תגלי שזה בדיוק מה שאני הצעתי. ועוד דבר- כתבת בפרטים שלך ``פאדפוט``. זה נחמד, אבל אני בטוחה שזה לא השם שלך. אני אנה (ואני אגיד את זה שוב- אני לא רוסיה. נמאס לי שכולם חושבים את זה כי השם שלי רוסי- אנה זה גם שם צרפתי!!!, ואל תחשבו שיש לי משהו נגד רוסיות, אבל אני פשוט לא), אני בת 13 וקצת ואני גרה באיזה ישוב נידח במרכז הארץ (קוראים לו בית חירות את מישהו מכיר וזה בעמק חפר. אני לא מצפה מאף אחד לדעת איפה זה. מדי פעם גם אני לא בטוחה איפה אני נמצאת...) אני בכיתה ח` והדמות האהובה עלי היא הרמיוני (היא כזאת כליה) וגם רון והאחים שלו (כולם). אני אשמח להתכתב עם מישהו באודיגו או איי סי קיו או אי מייל או משהו כזה, למרות שבעקרון מותר לי להתחבר לאינטרנט רק בשישבת וזה בעיה לאחרים. (אמא שלי- מה לעשות). רק להזהירכם- אני ילדה מעצבנת. (אולי בגלל זה אני אוהבת את הרמיוני?) האי מייל שלי הוא [email protected] , הכינוי שלי באודיגו הוא Hermaione (אלא מה?) ואת המספר שלי באיי סי קיו אני לא זוכרת.

על עצמי, SHADY, ושובו של הצ`ט

אחלה רעיון, פדפוט. יש לי הצעה: אולי מתישהו בקרוב נעשה מפגש? אני מציע במקום גדול כלשהו, במרכז הארץ. הנה הפרטים שלי THE REAL HARRY SHADY/ ZERO COOL כתה ח`, בדיוק בעוד 5 חודשים בדיוק 14 ממרכז הארץ מעריץ של הארי ושיידי (אמינם). נ.ב: יש ילד בבי``ס שלי שנראה כמו הארי!!!!! נ.ג (או נ.ב2): זוכרים שהיה רעיון להקים חדר צ`ט של הפורום שלנו? לא כזה שישאר שם גם כשיש 0 איש, אלא כל כמה זמן. הסכמנו אז שכדאי, אך לא עשינו כלום. יש רעיונות? מקווה לתגובות, ומזדהים נוספים, בקרוב.

למעלה