לדעת מאיפה.

doron 201

New member
לדעת מאיפה.

שלום לכולם האם מישהו מוכן להסביר לי מאיפה אני יכול לקנות את הספר (המדריך של הקיובייס)SX 3 זה יעזור לי מאוד תודה מראש לכל העונים וכמה הוא עולה ולא לשכוח מאיפה אני יכול להשיג אותו או אם אני יכול להזמין אותו שיהיה לכם אחלה יום תודה שוב

pcp1

New member
אני קניתי

באתר של RECORD עולה 220 שקל בלי משלוח והוא מתאים גם למתחילים יחסית ו יכול לתת טיפים לחברה מקצוענים

pcp1

New member
הספר בעברית

תיראה להכיע לביצועים טובים השאלה במה בהבנת התוכנה או בהכנת הטראק כי הספר לא מסביר ממש על הכנה של טראק הוא מסביר על התוכנה ויש שם דברים שמי שמתחיל רק לא יבין אבל ניראה לי ששווה לקנות תספר זה רק יכול להועיל

doron 201

New member
מה האתר?

אם מישהו יכול להסביר לי אם אפשר להגיע עם הספר לביצועים טובים? ואת האתר תודה רבה לאלה שעונים

pcp1

New member
חלקים בספר

יהיו קשים אפילו מאוד למי שרק מתחיל בכל הנושא של מוזיקה וקיובייס ולחקים ממנו ילמדו אותך תכפתורים הביסים של הקיובייס ככה לאט לאט תוכל להיתקדם בעזרת הספר כי הוא מגיע לרמות אני חושב דיי גבוהות בכל הקשור ללמידת הקיובייס

doron 201

New member
לא יודע מה לעשות...

שלום שוב אני מאוד מאוד מעוניין לדעת הכלללל על הקיובייס וליצור מוזיקה חפירות רעל... יש לי 4000 ש'ח שכסכתי. השאלה היא האם כדי לקנות את הספר ומחשב חדש ולהתחיל ללמוד? או שאני ילך לקורס ויוותר על הספר והמחשב? לא יודע מה לעשות תיעצו לי בקשה אין לי מושג מה לעשות .... הייתי רוצה יותר להעביר את החורף בישיבה מול המחשב והספר בסבבה שלי ככה אבל עדין אני לא רוצה שיקרה מצב שהספר לא יוליך אותי ב-שביל שאני רוצה. תודה לכם על היחס והתשובה. :)

doron 201

New member
אם ואם..

אם אני יקנה מחשב אז על מה אתם תותחים במחשבים מציעים לי? כדי שלא תתקע התוכנה...

pcp1

New member
שמע מה שתלמד בקורס

זה לא מה שתדע אם תלמד רק מהספר אבל קורס לפחות במכללת BPM שנמשך 4 חודש עולה 3וחצי אלף אל תתפוס אותי במילה אבל זה משהו בסביבות המחיר הזה בררתי לא מזמן אבל כמובן שרוב הסיכויים שתצא מהקורס עם ידע בן זונה יענו אתה חייב מחשב בלי קשר כי אתה חייב לתרגל תתוכנה ככה שמחשב זה עדיפות ראשונה בקשר לחומרה של המחשב יש פה חברה מבינים ממני שיענו לך

yuditshalvi

New member
זה לא ספר לימוד אלא תמצית פקודות

אם הכוונה היא לספרו של דני קוריטו... הוא אמנם בעברית אבל ממש לא ספר לימוד. אין בו טוטוריאלס וכיו"ב.

doron 201

New member
לא עדיף ללכת קודם ..

כל לקורס? כי אם אני יקנה מחשב הוא סתם יהיה לי בבית.. אני לא יודע להשתמש בתוכנה וליצור איתה דברים... אני מהצפון אין לא ניראה לי שיש פה ב-חור הזה בית ספר קרוב ללמידה על קיובייס... מה אני יעשה אין לי מושג? ואין בדוק שאני חייב ללמוד על התוכנה הזאת...

pcp1

New member
bpm נמצא בחיפה

ברחוב ההסתדרות ניראה לי כנס לאתר שלהם אם תלך לקורס ולא תתרגל תחובר בבית בעזרת המחשב זה סתם יעיק עליך ותתקדם יותר לאט אתה יכול להתחיל ללמוד לבד בעזרת הפורום בעזרת המדריך ולהיתקדם רוב האנשים פה עשו את זה מצד שני שוב כניסה לקורס קיובייס תיתן לך מידע נרחב הרבה יותר תאמת אני עצמי שוקל ללכת לקורס כזה במכללת BPM שיחסית קרובה לאיפה שאני גר תיראה המלצה שלי היא שתקנה מחשב שאגב יכול לשמש לא רק לקיובייס תוכל לשחק בו ועוד כל מיני דברים תתחיל לנסות לעבוד לבד ובעזרת אנשים בפורום ותיראה לאן זה לוקח אותך אני עשיתי דבר דומה התחלתי לבד עם המדריך של קונדרה אני נעזר בחברה מהפורום וקניתי תספר אבל אני עדיין שוקל ללכת לקורס הזה של 4 חודש

למעלה