לדעת לאהוב,,

ליMור

New member
לדעת לאהוב,,

לדעת לכאוב,,, כך אומרת מאיה בוסקילה בשירה האמנם ????

איל באש

New member
לדעת להרגיש את הרגשות שלנו../images/Emo23.gif

אך אהבה איננה סבל, רק שאנחנו מקובעים על אמונה כזו. אם יש אמונה ש"אהבה שווה סבל" אז אנחנו סובלים באהבה. אהבה היא אנרגיה עצומה שלא רק קשורה לבן/בת זוג. אהבה יש בכולנו ושאנחנו לומדים לאהוב ולקבל את עצמנו אנחנו מאפשרים לעצמנו לאהוב ולהכיל את הזולת. ככה אהבה איננה סבל, אך היא גם איננה הנאה, היא אהבה.

אם כך

אהבה איננה סבל, איננה הנאה, אהבה היא בדיוק כפי שאני מאמינה ומגדירה אותה לעצמי. הבנתי נכון את מה שניסית להגיד? מגע הקסם

איל באש

New member
מגע הקסם../images/Emo23.gif

הבנת כמו שהבנת וזה נפלא. מתוך מה שאת אומרת מתבקשת יצירת המציאות שלך. וכיוצרת המציאות של עצמך את אכן יכולה להגדיר וליצור את האהבה , או להתחבר אל הלב הפועם שלך.

אנילה1

New member
../images/Emo24.gifאהבה היא כוח מרפא עצום.

אשרי האדם שמסתובב בחייו אוהב.

sunshine2004

New member
רגשות ../images/Emo39.gif

כשאנו מרגישים שאנו סובלים באהבה שלנו, צריך להיכנס פנימה ולבדוק מה קרה ולמה... למה אנחנו נותנים לסבל, לאשמה, לכעס ועוד למכלול רגשות כוח לגבור על האהבה שלנו... ולשנות...

ליMור

New member
ואני רואה את זה כך,,,

כשאני אוהבת כשאני מאוהבת כשיש בי רגשות כלפי מישהו מטבע הדברים החששות, הקנאה , הגעגועים ועוד מיני רגשות הופכים להיות חלק מן השגרה ובמילים אחרות בעיסקת חבילה אחת יחד עם האהבה,,, מה שאני אומרת שאם אין את אחד או כל אלו שציינתי קשה לי לחשוב שקיימת אהבה,, ואם בשביל לאהוב צריך גם לכאוב אזי אני מוכנה לאהוב יש כל כך הרבה תמורות לאהבה,,, כל השאר הופך להיות שולי,,,

seeyou

New member
לדעת לאהוב?-../images/Emo22.gif

לא מלמדים באף בית הספר! זאת תכונה אישית המשתנה עם הגיל כן ניתן ללמוד אומנות לעשות אהבה-אך זה נושה אחר. Just because someone doesn't love you the way you want them to, doesn't mean they don't love you with all they have.

למעלה