לדעת את העתיד?

chicoes

New member
לדעת את העתיד?

האם הייתם מוכנים לדעת את העתיד? הכוונה היא ללכת לאנשים שיכולים להגיד עליכם דברים שאף אחד לא יכול היה לדעת וגם היו אומרים לכם אם תתחתנו, מתי תתחתנו, תהייה עבודה טובה או לא.. במידה ותשמעו דברים ששונים מהתוכניות שלהם וממה שקיוויתם שיקרה, האם תשלימו עם זה או שעדיין תמשיכו לפעול באותו כיוון שאתם מעוניינים בו?

ToryMaster

New member
כן ולא

כן הייתי רוצה לדעת תשובות לגבי כמה שאלות ספציפיות, אבל בגדול? לא. גם אם כן, הייתי ממשכה לפעול לכיוון מה שרציתי. אני חושבת שהיכולת לזהות דברים שיקרו בעתיד נועדה בשביל שנוכל לשנות אותם, אם הם לא מוצאים חן בעינינו, אז אני אל רואה סיבה סתם לשבת ולחכות להם, או לשנות הכל בשבילם.

neophile

New member
בשביל זה יש קמעות

מה שקורה בעולם הגישמי שונה ממה שהכוכבים מכתיבים אומנם נראה כי הכוכבים "מעלינו" והם מקרינים עלנו, אבל למעשה הכוכבים מקרינים עלינו מלמעלה למטה למעלה אני יתן דוגמה מוחשית אפקט החממה- קרני השמש כשהן חודרות את האטמוספירה לא מחממות. רק כשהן פוגעות באדמה וחוזרות למעלה האורך גל שלהן משתנה כשהעננים משמשים בתור קולטן ואז הן מחממות. אותו הדבר תקף לגבי השפעות כוכביות, הקרניים שלהן פוגעות בנו ואז בהתאם לחותם האישי שלנו שיכול לצמצמם,לחסום,להדגיש ,לבודד וכו' את ההשפעות המוקרנות האנרגיה משתנה ומוקרנת בחזרה למעלה איפה זה הלמעלה הזה? הלמעלה הזה הוא השדה האנרגטי שלנו בתור אינדווידואלים ואז של הקולקטיב, של כדור הארץ...שגם כולל את ההשפעות של הצמחייה ובעלי החיים... אם תפתח יכולות לשלוט בשדה האנרגטי שלך תוכל להכין את עצמך מראש לכל דבר talismania זאת היכולת ליצור קמעות עם אותו אפקט של שליטה בשדה.

chicoes

New member
זה מאוד מעניין מה שאמרת

האם לדעתך אם כך, יש באפשרותינו לשנות את העתיד כמו ToryMaster אמרה, או שהדבר מוכתב מראש לא משנה מה נעשה, הגורל ימצא דרך להגיע?

neophile

New member
האם אנו אדונים לגורלנו?

אני אומר שאין עתיד לשנות, יש הווה מתמשך בתודעה שלנו יש עבר ועתיד אבל אותה תודעה היא הקשר בין החיה שבתוכנו לבין ההשפעות סביבנו, ככה שאת כל ההשפעות אלה התודעה מתרגמת למונחים פשוטים של צורך ותשוקה . לפני שאתה יכול "לשנות את העתיד" אתה צריך להרחיב את המודעות לשדה שלך לא מדובר בכמות אלה באיכות.

imdark

New member
פיסיקה

מתארת את הזמן כעוד מימד בעולמינו כלומר זמן ושעה הם רק נ"צ אך הזמן אכן קיים והוא אכן מאובת יחד עם כל שאר הדברים בעולמינו כמו המציעות אצמה לדוגמה אחד מהחלקים של תורת היחסות אומר שאין דבר כזה כוח משיכה אלא מסה מעוותת את היקום כלומר צורת הסיבוב של כוכב סביב השמש הוא באצם קו ישר במימד עקום (מכונה קו גירודזי) ויחד עם עיקום החלל גם הזמן מעוקם ולכן מדענים בטוחים בנקודה שזמן הוא אכן קיים ויותר מזה ייתכן שחלל אצמו אינו קיים תאוריית מיתרי האליס מציגה את זה באשר ללשנות את העתיד אני לא מעמין שזה טכנית אפשרי אבל זמן הוא רק מימד ביקום שלנו כלומר ידוע לנו שגם ליקום שלנו יש גבולות ומי שיחצה את הגבולות הללו ויהיה קייםכישות בתוך עולם חסר חוקים יוכל לשנות את הזמן ביקום שלנו מבחוץ כמובן שלשם כך אותה ישות תידרש להרוס את היקום שלנו בתהליך אז כבר שם הנקודה אינה אפשרית

DTfromBT

New member
ניתן לשנות את העתיד,

לדעתי לפחות :) - אבל בשביל זה יש לדעת אותו, לרוב. לדעתי, זה ככה, יש 70% שהם די קבועים, ואם שער 30% משחק ה"רצון החופשי" של כל אחד מייתנו - אבל, אם האדם יכול לדעת מה מצפה לו, ה70% שקבועים לו נהיים להרבה יותר גמישים. לפי נסיוני, אני יכול להגיד בהחלט שניתן לחזות את העתיד, או לפחות חלקיקים ממנו - הקטע הוא, לפחות לדעתי, שכאשר חוזים לבנאדם את העתיד, אם אין לו כוח רצון חזק, ואם אינו מנסה לשנותו, אזי ה 70% נהפך ל 90% - וזה בגלל רעיון שאני חושב עליו קצת בזמן האחרון - והוא הסבר מסוים ל"נבואות אשר מגשימות את עצמן" והקטע של ה"האם גילוי העתיד בעצם קובע אותו" - והוא זה: יש את כל הקטע של החתול של שניידר, או איך שלא קוראים לו - אשר, באותו הרגע גם חי, וגם מת - הרעיון הוא כזה: שמים חתול בתוך כופסא, ובא יש איזה מותג אשר אם החתול ילחץ עליו, ישוחרר רעל ויהרוג אותו - כן? עכשיו, הרעיון הוא, שמחוץ לכופסא, אין הרבה משתנים בשבילנו, כי הרי אנחנו צופים בהם וכל זה(טוב טוב, זאת תוספת שלי לרעיון שך ה"ניסוי") - והרי בתוך הכופסא - האפשרויות הן לא ידועות לנו, מי יודע, האם החתול מת או חי? עד שאנו לא פותחים את הכופסא, החתול יכול להיות גם מת וגם חי - אך ברגע שאנחנו פותחים את הכופסא, אנחנו "צופים" בתוצאה - וכאילו חורצים את גורלו של החתול... כחו את זה כמשהו רעיוני - כן? עכשיו, מה שקורה, לדעתי, ברגע שמישהו מסתכל אל העתיד - זה בדיוק זה, הוא פותח את הכופסא ו"בוחר" בתוצאה - ובעצם, קובע מה יהיה, לא ממש קובע, אלא בוחר את מה שיהיה קבוע. ולכן, לדעתי לאחר שנצפה העתיד, האם יהיה הוא איך שנצפה, או יהיה ניתן לשינוי יותר משאר לפני - הכל טלוי בבנאדם (לא להגיד שהחתול המת יהיה פחות מת אם לבנאדם יהיה כוח רצון חזק יותר - לא, אבל הרי לחתול אין כבר ברירה - אבל העתיד עוד לא קרא, אלא רק יקרה, ולכן יש אפשרויות לשנות). אוווקיי. סוף :).

RainBird

New member
יש עתיד ויש גורל. אני חוזה את העתיד. הגורל הוא אפקט לא דבר קבוע או בלתי ניתן לשינוי. אם אתה חוזה שתיכווה כאשר תשים את היד באש, האם לא תימנע מאש?

למעלה