לדעתכם................

לדעתכם................

האם אפשר לחזור הבייתה לאחר פרידה של שנתיים לערך? האם אפשר להתחיל הכל מחדש? להלן הסיפור: נשואים כ17 שנה 3 ילדים נפלאים ומבוססים כלכלית הפרידה באה בעקבות "בגידה" של האישה בזמן הפרידה נסחפתי לסיפור אהבה ענק האם אפשר לסלוח? האם ניתן לגשר על הפערים? תודה! הזאב

אומברה

New member
אפשר לנסות..

אם אתה רוצה ומרגיש שזה נכון לך, בהחלט אפשר לנסות (לדעתי) בתנאי שלא חוזרים למתכונת "המוכרת" שלכם, קרי, לא לחזור מיד הביתה לחיות יחד, אלא שכל אחד ישאר אפוא שהוא ומשם להתחיל לבלות ולעשות כל מה שתסכימו שניכם יחד.. שכל אחד ישמור בתחילה על ה"טריטוריה" שלו, כולל כסף, שהוא לעיתים קרובות אחת הבעיות הקשות בזוגיות (הן במודע והן שלא), להיות במצב שאף אחד לא מובן לשני מאליו... ממש כמו זוג חדש, בתקופה הזו לדבר על הכל ואם תרצו מאוד לתת אחד לשני מעבר, זה יבוא לבד. בזוגיות, כמו בכל מערכת יחסים יש מערך של כוחות ומאבקי שליטה, לכן בתחילה כל אחד מכם ישמור על אלה עד שירצה מתוך נכונות לוותר על שליטה וכוח אחד למען השני.. ההצעות, הן לאור טעויות שאני עשיתי... אם תצליח, אתה חייב לספר לנו, שנלמד מאחרים גם..

תשובה לעניין אומברה

רציתי לציין גם שהיום יש ביננו המון כבוד הדדי אנחנו מעריכים הרבה יותר האחד את השני יש מדיי פעם שיחות נפש אל תוך הלילה(דבר שלא היה קיים לפניי כן) אני באמת חושב שצעד צעד זאת השיטה אין ביננואיזו בעיה כספית כל מה שאנחנו עושים גם בנפרד הוא למען רווחת ילדיינו המקסימים אני אישית רואה את אישתי באור אחר לגמריי ממה שראיתי לפניי המשבר ולווא דווקא חיצונית(תמיד חשבתי שהיא יפה חתיכה וסקסית) אני חושב שאנחנו הרבה יותר רגישים היום לנושא רצונותיו של האחר אישיותו של האחר והכבוד ל"ספייס" שהאחר זקוק לו בכלל אני חושב שכבוד הדדי הוא המפתח לכל מערכת יחסים הדילמה הגדולה שמעסיקה אותנו כרגע היא: אם כן.......אז באיזה שלב לחזור הבייתה? והאם לשתף את הילדים במה שקורה ו"מתבשל" הריי אם זה לא יצליח נאכזב אותם בכלל הדילמות וההתחבטויות ענקיות אני מבטיח לעדכן בהתפתחויות ומצפה לשמוע את דעתכם בעניין הזאב

seeyou

New member
להביט בצורה בוגרת למצב החדש

יש פתגם שאומר "הפעמון הסדוק ,אפילו שעובר תיקון(הלחמה) הוא לא ישמיעה אותם הצלילים" A cracked BELL can never sound well. היחסים חייבים להיות מבוססים על בסיס חדש(מחודש) ולא על הנוסטלגיה שהיה. יש לחפש ולפתח נושים משותפים למערכת היחסים החדשה. דעתי,אין לערב את הילדים במה שקורה בין ההוריים. יוסי

לחזור הבייתה רק כאשר לא רק בטוחים,

אלא הרבה יותר מבטוחים
תחשוב על זה שזו תיהייה נקודת אלחזור. כאילו אם אתם חוזרים לחיות ביחד לעולם לא תוכלו להפרד, ואני מקצינה בכוונה, *רק* בגלל הילדים. תגיעו ל"רוויה" סמלית מהדייטים שלכם, תבלו ותפתיעו אחת את השניה. תדברו על כל מה שאתם רוצים לעשות ביחד ותעשו תכניות בגדול (לסוע לאירלנד או להתחיל קורס בישול ביחד). כל דבר שיקרב אותכם. בשלב מסויים אפשר להסביר לילדים, הכל תלוי בגילאים שלהם וברמת ההבנה. כל מה שנותר לי הוא לאחל לך ולה בהצלחה, וכמו שאומברה אמרה אם יצליח אנא חזור לספר לנו.

תודה לונה

תמיד יש את האופציה להפרד שוב שנינו הבנו שלא הכל זה רק הילדים גם לנו יש את הרצונות והמאווים שלנו תסכימי איתי שילד יהיה מאושר לחיות אם הורים מאושרים ולא עם הורים שמסתובבים בבית כחיות פצועות בכלוב כל אופציה היא אופציה הניתנת לשימוש בכל אופן אנחנו מאוד אופטימים(זהירים) כמובן אם הפחדים הנלווים! שיהיה לכולנו שבוע טוב הזאב

אומברה

New member
בטחון נוצר עם הזמן...

לכן אין לי ספק שלשניכם יש חששות ובצדק, כוונתי היא שאתה יכול להיות בטוח רק תוך כדי בניית הקשר מחדש ולא מתוך ידיעה, אין דבר כזה... וכפי שציינה לונה, לא כדאי שיעברו שוב את חווית הפרידה, תהליך שהתחיל כבר ואולי כבר נוצרה הסתגלות... לדעתי, לילדים אפשר להסביר שאתם חברים ומבלים יחד, לא להגיד שחזרתם או שאתם חושבים על זה, את הבדיקה שלכם תעשו ביניכם.

אפשר

מנסיון. הזוגיות החדשה עם בן הזוג הישן יכולה להיות שונה מאד מזו שהייתה. בהצלחה!!

תשובה לעניין אומברה

רציתי לציין גם שהיום יש ביננו המון כבוד הדדי אנחנו מעריכים הרבה יותר האחד את השני יש מדיי פעם שיחות נפש אל תוך הלילה(דבר שלא היה קיים לפניי כן) אני באמת חושב שצעד צעד זאת השיטה אין ביננואיזו בעיה כספית כל מה שאנחנו עושים גם בנפרד הוא למען רווחת ילדיינו המקסימים אני אישית רואה את אישתי באור אחר לגמריי ממה שראיתי לפניי המשבר ולווא דווקא חיצונית(תמיד חשבתי שהיא יפה חתיכה וסקסית) אני חושב שאנחנו הרבה יותר רגישים היום לנושא רצונותיו של האחר אישיותו של האחר והכבוד ל"ספייס" שהאחר זקוק לו בכלל אני חושב שכבוד הדדי הוא המפתח לכל מערכת יחסים הדילמה הגדולה שמעסיקה אותנו כרגע היא: אם כן.......אז באיזה שלב לחזור הבייתה? והאם לשתף את הילדים במה שקורה ו"מתבשל" הריי אם זה לא יצליח נאכזב אותם בכלל הדילמות וההתחבטויות ענקיות אני מבטיח לעדכן בהתפתחויות ומצפה לשמוע את דעתכם בעניין הזאב

adam33

New member
כן!

[ איך שהאנשים אוהבים תשובות נחרצות..!] אבל הדבר תלוי בכם אז יהיו משקעים עמוקים אז יהיו המון זכרונות לא נעימים ואוליי התפרצויות בעת ויכוח שיפגעו אחד בשני אבל אם תרכשו בלמים תקבלו אחד את השני למרות כל מה שהיה ואם תבינו ששניכם אשמים באותה מידה ושבעצם כל אחד מכם כעת השקיט את היצר שבו אזיי תצליחו זה לא קל ודורש המון כח רצון..

למעלה