לדעתכם....

Danielle28

New member
לדעתכם....

אם בחור עושה לייק לסטטוס של בחורה בפייסבוק שנראת גם טוב, (גם אם הוא יוצא עם מישהי אחרת כמה ימים.... ) זה אומר שהוא סוג של מתחיל/ מפלרטט איתה?
אני חושבת שברור שלא בהכרח אבל יש סיכוי טוב שגם כן..... איך נראה לכם שצריך להתייחס לזה? אם נגיד יוצאים עם בחור והוא עושה לייקים לבחורות אחרות בפייסבוק

A Wolf Life F

New member
זה רק לייק

הוא יכול לעשות גם לייק לתמונה של כלבים.. אז זה אומר משהו...? לא מחייב... אם יש אמון, אהבה, וכבוד, אז אין ממה לפחד ומבחינתי זה לא פלרטוט.

שלום

אם אדם הביע חיבה למשהו שמישהו עשה, זה אומר שמשהו בנו או במעשינו נחמד בעיניו. אם נרצה להמשיך קשר אתו, כדאי שניענה לפנייתו ונבדוק עם הזמן מה יחסו אלינו וכמה עניין יש לו בנו.

nimrodgruber

New member
איך צריך להתייחס

באופן אישי, אם זה נשאר בגדר לייק ולא התכתבויות משמעותיות מעבר, הייתי מתייחס בקלילות לנושא. זה בסה"כ לייק. אנשים עושים היום לייקים בסיטונאות וזו גם דרך טובה לשמור על קשר (ידידותי / עסקי וכד') עם אנשים.

יחד עם זאת, נשמע שזה מטריד אותך. לפיכך אני מציע לך לשוחח עם הבחור ופשוט לשתף אותו במה שאת תוהה לגביו. בנוסף, וזה נדמה לי לב העניין, הייתי שואל אותו מה הרצונות / ציפיות שלו מהקשר ביניכם. נראה שאת מחפשת משהו רציני, תקשורת פתוחה וגלויה לגבי זה יכולה מאוד לעזור לך. אני מניח שאם הוא יאמר לך - "דניאלה, את מאוד מוצאת חן בעיני ואני רציני לגמרי לגבייך וגבי מה שמתפתח ביננו" זה יוכל להרגיע אותך וזה גם יאפשר לך לא להתייחס לכל לייק כסימן לזה שהוא אולי מפלרטט עם מישהי מאחורי הגב שלך.

Megie

New member
אהמ אהמ..

מבינה למה זה מפריע לך.. וגם לי היה מפריע לראות את החבר שלי עושה לייקים לתמונות של בחורות בפייס.. אבל אני חושבת שהוא עוד לא מספיק מודע לעיניין כי אין בינכם עדיין מחויבות שגורמת לו לחשוב שהוא עושה משהו לא בסדר.. ולייק לא בהכרח אומר שהוא מפלרטט או מתחיל..אבל גם לא אומר שלא.

בינתיים כל עוד יצאתם רק מספר פעמים, אל תתרגשי מזה, אם זה ימשך ויהפוך לקבוע-תעלי את הנושא בפניו ותנסי להבין ממנו איך הוא רואה את הדברים.

כרגע אין לך מה לדאוג מזה

שיהיה חג שמח וסופ"ש מקסים

נכון

ותודה מראש

תראי, נכון בגדול לייק זה רק לייק!
אבל!!!!
אם הוא לא חבר של מי שהוא עושה לה לייק אז כן זה אומר שיש בלייק יותר מלייק!
אם הוא עושה לייק לתמונות ישנות שלך אז שוב הלייק הוא לא רק לייק..
וכו'...
אני לא יכול להעביר לך קורס שלם על פייסבוק בהודעה

הכי נכון זה לבצע עם הבחור תאום ציפיות בצורה כנה והדדית.
בהצלחה!

Danielle28

New member
חח :)

האמת שהשורה האחרונה שלך באה בזמן מתאים..... החלטתי לסיים את זה למרות הקושי שבדבר ............מסיבות כאלה ואחרות.... תודה!!!!

למעלה